Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Βρουσαϊ εκτος αποστολης.
Δεν επαιξε ουτε με την ΑΕΚ ενω επαιξε ο Ρατζελοβιτς.
Παιζει κατι ;
Δεν χωρούσε στην 20άδα, όπου μπαίνει υποχρεωτικά ο Σουρλής. Κι ο Κάιπερς λογικά θα κοπεί από τους 22 της αποστολής (μαζί με έναν τερματοφύλακα).
Δεν μου αρέσει που πήρε τον Σα στην αποστολή. Προτιμώ τη λογική του αναπληρωματικού τερματοφύλακα στο κύπελλο μέχρι τέλους.
Προφανώς στα τελευταία παιχνίδια κυπέλου και πλέι οφ να θέλει να δει ποιοι του κάνουν και ποιοι δεν του κάνουν για του χρόνου. Ο Ρατζελο υποθέτω είναι στη λίστα των παικτών που θα είναι για πώληση ή δανεισμό το καλοκαίρι αν δε δείξει κάτι διαφορετικό στα επόμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος τις σαιζόν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλό το κυπελλάκι, αλλά παρακαλείται ο ομότιμος προϊστάμενος της νομικής υπηρεσίας του φόρουμ να ανοίξει κατά τας γραφάς άμα τη λήξει του ημιτελικού το τόπικ για τον βάζελο και θα τακτοποιήσουμε εμείς στη συνέχεια το μπανεράκι.
Σα,
Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα
Ανδρούτσος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ,
Μπρούμα, Χασάν, Φορτούνης
Περίεργη ενδεκάδα. Δεν μπορεί να λειτουργήσει ο Χασάν ως τρίτος χαφ, οπότε υποψιάζομαι ότι θα γυρνάει πιο πίσω ο Φορτούνης, κάπως περισσότερο σαν 3-5-2 παρά καθαρό 3-4-3.
Σοβαροτητα θελει. Ο ΠΑΣ μας δυσκολευει παραδοσιακα παντα, εχει καλη ομαδα δουλεμενη απο προοπονητη με τεχνογνωσια αλλα και που θελει να αποδειξει πραγματα για τη δουλεια του αλλα και για το μελλοντικο αφεντικο του.
Συγκεντρωση 1000%
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!
Λαλα αντι Ανδρουτσου λεει το 10.
Ελπίζω απόψε να δούμε τον Λαλά , τον κανονικό , γιατί μέχρι στιγμής , δεν ..
Τι έχουν σπείρει φέτος στο γήπεδο του ΠΑΣ;
Στάλθηκε από το RMX2063 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BAZELOBUSTERS
https://www.vipleague.lc/1-giannina-...live-streaming
Πολλές διαφημίσεις το site, αλλά παίζει.