Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Άρχισαν οι εξτρά άδειες. Ο Βατσλίκ έφυγε για διακοπές, ο Ελ Αραμπί έκανε μια μικροεπέμβαση στο δάχτυλο και θα λείπει, μάλλον θα δοθούν εξτρά διακοπές και στον Όλεγκ (θα παίξει, λέει, ο Κίτσος και όχι ο Αποστολόπουλος).
Συγνώμη δηλαδη αλλά αν δεν μπορούμε να περάσουμε το Λεβαδειακο στο κυπέλλο και με τη δεύτερη ομάδα να τα παρατήσουμε
Στο πρώτο παιχνίδι μπορούσαμε να έχουμε βάλει 4 γκολ παρότι κατεβήκαμε με τα δεύτερα. Ήταν τυχερός ο Λεβαδειακός.
Με λίγο παραπάνω προσοχή στην άμυνα θα περάσουμε εύκολα.
BAZELOBUSTERS
Δεν εχω καταλαβει για αυριο 1-0 θελουμε ή 2-0...??
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
To θεμα δεν ειναι με ποιους παικτες θα παιξουμε αλλα ποσο σοβαρα θα δουν το παιχνιδι οσοι παιξουν.
Παντως οπως ειδα τον Λεβαδειακο (οκ εκτος και σε κακο γηπεδο) και χθες την Λαμια (εντος σε υπεροχο γρασιδι) δεν διαφερουν και παρα πολυ σε ποιοτητα. Αν δεν το δουμε σοβαρα τιποτα δεν θα μας δωθει απλοχερα
Αποστολή:
Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Τικίνιο.
Εκτός οι Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Ελ Αραμπί (όπως είχε προαναγγελθεί), Κούντε, Μάρκοβιτς (...) και φυσικά οι Σεμέδο, Μανωλάς.
Ο Μανωλας λογικα δε μπορει να παιξει ετσι κι αλλιως πριν τον Γεναρη οταν επιτραπουν οι μεταγραφες. Ο Σεμεδο φαινεται οτι χαιρεταει. Αλλα γιατι παλι εξω ο Μαρκοβιτς? Χαιρεταει κι αυτος? Ο Κουντε υποθετω οτι μενει εξω σαν 6ος ξενος, αλλα δεν ειναι λιγο μ@λακια να παιζει συνεχεια ο Αγκιμπου χωρις ξεκουραση και να μενει εξω παλι ο Κουντε? Αν δε παιζουν ολοι αυτοι οι παικτες και στο κυπελο τοτε ποτε θα παιξουν?
Για τον Μανωλά, ναι, σαχλαμάρα είπα. Ο Μάρκοβιτς είναι πιο κάτω από τον Αβράμη στην ιεραρχία (και τέσσερις στόπερ είναι ήδη υπερβολή, πολλώ δε μάλλον πέντε). Ο Κούντε ήταν εκτός εικοσάδας και στον αγώνα πρωταθλήματος. Ίσως δεν είναι καλά ακόμη, ίσως είναι ειλημμένη απόφαση να παίξει (έστω λίγο) ο Σουρλής.
Μ' αρέσει που: α) εγώ ήμουν βέβαιος ότι είναι εκτός αποστολής ο Ρέαμπτσιουκ και β) τα ρεπορτάζ δήλωναν αρχικά βεβαιότητα ότι θα παίξει ο Κίτσος και μετά ότι θα παίξει ο Καρμπόβνικ αριστερά.![]()
A, γίνεται ακόμη καλύτερο:
Πάγκος: Τζολάκης, Λαλά, Αβραάμ, Εμβιλά, Σουρλής, Λόπες, Μασούρας, Α. Καμαρά, Ροντρίγκες. Δηλαδή ο Καρμπόβνικ (που θα έπαιζε βασικός, ντε) κι ο Κίτσος (που θα έπαιζε βασικός, ντε) έμειναν εκτός 20άδας (όπως και ο Παπασταθόπουλος με τον Καραργύρη).
Κανα λινκ θα βρουμε..?
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Δεν αστειευεται με την προκριση ο Μαρτινς. Καλα κανει, αν κι εγω θα προτιμουσα Καρμποβνικ αντι για Ανδρουτσο, αλλα αν ο Πολωνος δε θα συνεχισει στην ομαδα τοτε δεν εχει λογο να τον χρησιμοποιει.