+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 8 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 4 5 6 7 8
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 141 έως 151 από 151

Θέμα: Super League Formula

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BigKatastrofa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα μου φάνηκε καλή η ασφάλεια. Τι άλλο να περιμένεις. Σε τέτοια περιστατικά παίζει ρόλο και η τύχη, μπορεί να σκοτωθεί ο πιλότος χωρίς να χτυπηθεί άσχημα από το σασί, δηλαδή από την επιβράδυνση, επιτάχυνση λόγω της απότομης αλλαγής πορείας (θεώρηση ώθησης ορμής κλπ, γίνονται τα όργανα άνω κάτω και ο εγκέφαλος συμπιέζεται).
    δεν γνωρίζω πως να κανω embed video απο youtube, γι' αυτό παραθέτω το link...

http://www.youtube.com/watch?v=RTQBVDV1E7s

από το 1'40 και μετά ... ο συγκεκριμένος οδηγός δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά, κυριολεκτικά ! Αν αυτό γινόταν στην SLF ίσως να ήταν νέκρος... τεσπαντων... σημασια εχει πως ο ανθρωπος την γλίτωσε με ένα σπασμένο πόδι

Λαγωνικό ... Το avatar του χρήστη BigKatastrofa
    Περιοχή
    Wild West

Προεπιλογή

Δεν είμαι ειδικός. Μου όμως φαίνεται ότι σε αυτήν την περίπτωση βοήθησε το ότι η πρώτη κρούση ήταν υπό αμβλεία γωνία. Εν πάσει περιπτώσει, αυτά είναι πολύ επικίνδυνα, όπου και αν συμβούν.
    "We haven't been scoring goals, but football's not just about scoring goals. It's about winning." --- Alan Shearer

"Ποτέ δεν χρέωνα έξοδα στον ΠΑΟ εκείνα που ξοδεύω προσωπικά. " --- Big Daddy ...

Το avatar του χρήστη RedSoldier_7
    Περιοχή
    Καραϊσκάκι

Προεπιλογή

Απο θαυμα εζησε!!!

Το avatar του χρήστη schumi
    Περιοχή
    thessaloniki

Προεπιλογή

Η ασφαλεια που παρεχουν ειναι πολυ καλη , σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα τα αφηνανε να τρεχουνε
    Ο van de drift ηταν ατυχος γιατι το μονοθεσιο σηκωθηκε στον αερα και μετα χτυπησε στον τοιχο , δεν "επιβραδυνε" καθολου

και στην F1 υπαρχουν περιπτωσεις που μονοθεσιο επεσε σε τοιχο και ο οδηγος δεν επαθε τιποτα και περιπτωσεις που το μονοθεσιο επεσε στα προστατευτικα λαστιχα και ο οδηγος τραυματιστικε

Κατα αλλα το λαθος ηταν του var de drift , ο οδηγος της ρομα σωστα τον "εκλεισε"
    Παρομοιο περιστατικο εγινε και σημερα στο ουγκρικο γραν πρι αλλα ο μπαρικελο ηταν πιο τυχερος

Προεπιλογή

Σε περίπτωση που θέλετε να ευχηθείτε περαστικά στον Van der Drift η σελίδα του στο Facebook.

Άγιο είχε και γλύτωσε με ελάχιστη ζημιά (μάλλον έχει πρόβλημα και σε κάποιο δάκτυλο του?).

Natural scorer Το avatar του χρήστη σαλιγκάρι
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Redbeliever Εμφάνιση μηνυμάτων

Eυτυχώς τη γλίτωσε με ένα σπασμένο πόδι.
    Μ'ένα σπασμένο πόδι; Εγώ διάβασα οτι έσπασε τον αστράγαλο, δύο πλευρά, δύο δάκτυλα, έβγαλε τον ένα ώμο και ράγισε και τη ωμοπλάτη! Ιδού

Superunkown Το avatar του χρήστη Redbeliever
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Saligari Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μ'ένα σπασμένο πόδι; Εγώ διάβασα οτι έσπασε τον αστράγαλο, δύο πλευρά, δύο δάκτυλα, έβγαλε τον ένα ώμο και ράγισε και τη ωμοπλάτη! Ιδού
    Nαι σωστά.Απλά στην αρχή έλεγαν ότι έχει σπάσει μόνο το πόδι.Περαστικά στο παιδί.

BAZELOBUSTERS

Rosso-Νερων Το avatar του χρήστη nick_fot

Προεπιλογή

Ανατριχιαστικο! Περαστικα στο παιδι. Θυμησε καπως το περιστατικο με τον Webber λιγες βδομαδες νωριτερα

Τὶ δὴ κακὸν ἢ ξένον γέγονεν, εἰ ὁ ἀπαίδευτος τὰ τοῦ ἀπαιδεύτου πράττει;
    MARCVS AVRELIVS

Αρχική Δημοσίευση από takounas
    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΡΙΠΛΕΣ ΝΑ ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΚΑΒΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Μειοψηφία Το avatar του χρήστη my_red_truth

Προεπιλογή

3ος ο Ολυμπιακός στον 1ο αγώνα σήμερα

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές