Δικαιο αποτελεσμα, στο πρωτο επρεπε να τους ειχαμε τελειωσει αλλα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γκάβρο.
Ντεφορμέ η ομάδα ο Κάμαρα είναι το βαρόμετρο για την ομάδα και είναι πολύ ντεφορμέ.Τσιμικας ΔΕΝ είναι καλύτερος του Κουτρη.Στο τέλος το πεναλντι είναι πεντακάθαρο απορώ πολύ ψύχραιμια από την ομάδα ούτε χλιαρή διαμαρτυρία.Εχουμε θέμα στο κέντρο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κριμα
Αυτό το Τσιμίκας σήμερα πως του ήρθε;
Με τέτοιες δυνάμεις να δω τι θα παίξουμε την επόμενη βδομάδα.
Αν και το Κυριακη ειναι το μόνο ματς που θα ειμαι Ελλαδα πρεπει να το ακυρωσουμε το ματς. Επρεπε να ειχαμε ζητησει αναβολη
Και θέλουμε εξτρα αμυντικό χαφ
Αλλιως λεω να καψουμε τους προβολεις ν ακυρωθει το ματς
Ξερουν τα αεκακια απο τετοια
Πάντως το 2-2 δεν έχει και τόσο πολύ μεγάλη διαφορά από το 2-1 καθώς στην Ουκρανία είτε με 2-2 είτε με 2-1 θέλουμε δύο γκολ
Στάλθηκε από το NEM-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Michael Jordan
Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen
Είπαμε, αντί να κουραστούν αυτοί, κουραστήκαμε εμείς. Κρίμα. Ήταν πολύ καλή ευκαιρία να καθαρίσουμε την πρόκριση, είτε στο δοκάρι του Φορτούνη είτε στις δυο μεγάλες ευκαιρίες του Ποντένσε. Τώρα πάμε για θαύμα. Γκολ θα βάλουμε στην Ουκρανία, είμαι βέβαιος, αλλά θα φάμε κιόλας. Μόνη μας ελπίδα να τους πιέσουμε για να βάλουμε ένα γκολ νωρίς.
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter. (Marc Twain)
Ελα ρε γμτ...χασαμε 2 γκολ εχοντας σχεδον περασει τον τερματοφυλακα.. κριμα δυσκολεψε πολυ η υποθεση..δεν εμπνεουνε εμπιστοσυνη αμυντικα
δίκαιο αποτέλεσμα
δεν παίξαμε και άσχημα σε γενικές γραμμές
αν παίξουν ανοιχτά ουκρανία θα υπάρχουν φάσεις για γκολ
δε θεωρώ οτι αποκλειστήκαμε .50 - 50 για μένα είναι
καλή ομάδα η ντιναμό αλλά θα μπορούσαμε να τους πατήσουμε .το χάνει εκεί ο φορτούνης σε κενό τέρμα αλλά γύρησε καλά το σώμα του και ήταν πολύ καλή προσπάθεια αλλά άτυχη.θα γινόταν 2-0 εκεί
ο καμαρά μου άρεσε πάρα πολύ . μια ομάδα μόνος του είναι
είμαστε σε περίοδο που και μπάσκετ και μπάλα δε σηκώνει πολύ να βλέπουμε
Μετα το 70’ φανηκε οτι θα το παιρναμε το παιχνιδι. Ειχε πεσει η πιεση. Πικρα.
Τι εχει δει 19 φορες ενα παιδι 31 χρονων;
Ποιο πρόγραμμα; Μπήκε η ομάδα και έπαιξε μπάλα και έτρεξε με τον Πάοκ; Συν αν δεν μπορούν ας κάθονται να βλέπουν τα ματς από την τηλεόραση. Το ποδόσφαιρο είναι ταχυδύναμη και φυσική κατάσταση. Δεν πα να ξέρεις καράβια μπάλα αν δεν έχεις αυτά δεν κάνεις τίποτα. Και οι αντίπαλοί μας τα είχαν, και καλύτερο πάσινγκ γκέιμ από σένα είχαν. Πολλοί παίκτες μας ήταν κάτω των περιστάσεων. Έχουμε να φάμε ακόμα πολλά ψωμιά για να γίνουμε ανταγωνιστική Ευρωπαϊκή ομάδα. Δυστυχώς. Και ευτυχώς που το φάγαμε στο 90 το γκολάκι γιατί αν το τρώγαμε στο 70 θα έγραφε και άλλα το κοντέρ.
Πεσανε οντως μετα το 70 οι Ουκρανοι.
Δεν κανανε τιποτα ιδιαιτερο μπροστα σε παραγωγη φασεων (τις κλασικες ευκαιριες τις ειχαμε εμεις), αλλα κακα τα ψεμματα ειχαν εικονα μεγαλυτερης ομαδας στα καλα διαστηματα τους.
Ανοιχτη ειναι η προκριση, δεν ειναι κανενας ανικητος αντιπαλος και πισω εδειξαν αδυναμιες.
Δυστυχως ο Μικρος Νικολας απο το νομο Ηλειας (Τσιμικας), μας εκαψε λιγο αποψε.
Οχι οτι φταιει αυτος για το αποτελεσμα, αλλα εκατσαν ετσι οι φασεις που εκτεθηκε.
Δεν έχει μεγάλη διαφορά καθώς πιστεύω ότι και εκεί θα χρειαζόμασταν 2 γκολ. Δεν λέω ότι είναι το ίδιο απλά δεν είναι και για να τα βάφουμε μαύρα. Η ομάδα δεν μπορεί να κάνει άμυνα μισού γηπέδου. Η άμυνα πίσω από τη μπάλα που είδαμε στο Β ήταν εντολή του Μαρτινς όπως είπε ο ρεπορτερ γηπέδου
Στάλθηκε από το NEM-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Michael Jordan
Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen