Οι τριάρες έχω γράψει παλιότερα, έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο σήμερα, είναι πανεύκολες να συμβούν. Πανεύκολες. Ακόμη και σε ομάδες υψηλού επιπέδου. Είναι τέτοιος ο ρυθμός και η ποιότητα που γίνεται της τρελής.
Οι τριάρες έχω γράψει παλιότερα, έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο σήμερα, είναι πανεύκολες να συμβούν. Πανεύκολες. Ακόμη και σε ομάδες υψηλού επιπέδου. Είναι τέτοιος ο ρυθμός και η ποιότητα που γίνεται της τρελής.
ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."
Η τεράστια σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο
Ακροτελεύτια διάταξη
Βλακας δεν είναι ο Εμερι, απλά ομάδες έτσι δεν μπορείς να φτιάξεις με κατασκευασμενους σούπερ σταρ.
Για εμένα ξεκάθαρα καλύτερη η Παρί σε όλη την διάρκεια μέχρι το σημείο που ο Ζιντάν άλλαξε διάταξη και ο Ειμερι άργησε να αντιδράσει.Τυχερη η Ρεάλ που ο Μπαμπε ακόμα δεν είναι στο 100%.Συγκλονιστικος ο Μαρσέλο από την μια και ο παικταρας Ραμπιο από την άλλη που είναι τρομερός χαφ.Ενταξει σε αυτό το επίπεδο μετράει η φανέλα μετράει η τύχη πολλά.Για εμένα ακόμα η Παρί είναι μέσα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτος ο σαλιαρης ο νειμαρ ποτε θα καταλαβει οτι δεν πληρωνεται για το ποσες τριπλες θα γραψει αλλα πρεπει να 'χει και λιγη ουσια στο παιχνιδι του...
Γενικα πολυ τουπε η πσζ,αρπα το σφαλιαριδι σου και τρεχα να παιξεις μπαλα τωρα...
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Συνολικα ηταν καλυτερη η Παρι στο μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου, αλλα στο τελος μετρησε λιγο η τυχη και πολυ η εμπειρια της Ρεαλ. Παρε 3 να'χεις. Αντε τωρα να βαλεις 2 γκολ στη Ρεαλ χωρις να φας εσυ κανενα στον επαναληπτικο. Δυσκολο...
Homer J. SimpsonBeer: The cause of, and solution to, all of life's problems.
Ρε ποιο τσου λου και αηδιες.Εγω περιμενω να δω την μαχη της παραμονης το Σαββατο Κασσιοπη-Απολλων.
Κυρ Γιαννης Μαντζουρακης vs Παρασχου Κυριε.Αιμα και αμμος
Στα σοβαρα τωρα.Η Παρι για μενα τελειωσε περσι οταν αποκλειστηκε απ την Μπαρτσα εχοντας κερδισει στο 1ο ματς 4-0!
Μικρη φανελα.Οσα εκατομμυρια και να σπρωξει ο Αραβας.Χθες επαιξε καλα αλλα...
Το αλλο ματς δεν το ειδα αλλα να ριξει 5 η Λιβερπουλ στο Oπορτο και χωρις να φαει κανεναν???![]()
Η Μπεσικτας θα παρει αποτέλεσμα απόψε.
Ολυμπιακος στα ευκολα,ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ στα δυσκολα
Επιμενω παντως παρα τις αναποδιες
Βάλτο ρε μαλακά γουιλιαν να βγει το γκολ γκολ μετά
Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."
Ακροτελεύτια διάταξη
Chelsea - Barcelona 30-70 η κατοχή για τα καταλανά
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Να επιμεινω και αλλο;![]()
Έλεγα στο γιο μου στο πρώτο δοκάρι του γουιλιαν ότι δεν έχω ξαναδεί καλύτερο από αυτόν στο να πλασάρει και να σουτάρει έξω από την περιοχή. Δείτε πχ τα πιο πρόσφατα γκολ που έβαλε στο κύπελλο αλλά και άλλα του τέρματα. Θα πάθετε πλάκα. Στέλνει τη μπάλα συστημένη στις γωνίες και ο τέρμας δεν μπορεί να κάνει τίποτε.
Και πάει ο καργιολης και το ξανακάνει με άλλο ένα δοκάρι.
Και πάει και το ξανακάνει με ένα ΤΡΟΜΕΡΟ γκολ. Απίστευτης έμπνευσης και εκτέλεσης γκολ ήταν αυτό που εβαλε
Ακροτελεύτια διάταξη