Συγχαρητήρια, μπράβο.
Λογικά θα πάρουμε τη Σωτηρέλη του Εθνικού και της Εθνικής ομάδας, αλλά είναι μεγάλη απώλεια η Χρυσή.
It is well enough that people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning.
Πολύ δυσάρεστο αν ισχύει, αλλά κακά τα ψέματα, ήταν overkill να έχουμε τις δύο καλύτερες ελληνίδες στην θέση της τερματοφύλακα.
Καλή τύχη στην Χρυσή και ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο.
Έγραψε κάτι το 10gr και το αναπαρηγαγε μια σελίδα στο Φατσοβιβλιο, αλλά δεν επαληθεύεται από κανένα site. Καλή φάση
Να πει κάποιος στο 10gr ότι η Σωτηρελη έκλεισε στο βαζελο του Πειραιά ε;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Loukretia : 07-06-23 στις 22:25
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Δυστυχώς η Χρυσή Διαμαντοπούλου πηγε στη Βουλιαγμένη 😔
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Και Κραβαρίτης για τον πάγκο μας σύμφωνα με εδώ.
Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται πραγματικά
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Δεν ξέρω και δεν δηλώνω ειδικός στο άθλημα. Μπορεί (και μακάρι) ο Κραβαρίτης να αποδειχθεί ιδανική επιλογή. Όμως το τι γίνεται με αυτό το τμήμα έχω πάψει να το καταλαβαίνω από το τέλος του περυσινού καλοκαιριού, όταν η ομάδα έμεινε με μία ξένη, την ώρα που οι ανταγωνίστριες (ειδικά Σαμπαντέλ και Ματαρό) μάζευαν ότι καλύτερο υπήρχε.
Πάει κι αυτός
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Μου ξανάρχονται ένα-ενα
Χρόνια δοξασμένα
home Δημήτρη Κραβαρίτη
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κραβαρίτη. Ο Έλληνας προπονητής υπέγραψε το συμβόλαιο και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.
Ο Δημήτρης Κραβαρίτης επιστρέφει στο «σπίτι» του, στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια.
Ως αθλητής, κατέκτησε τα πάντα με το αγαπημένο του «ερυθρόλευκο» σκουφάκι, ενώ ήταν «παρών» στην κατάκτηση του Champions League στη Βουδαπέστη, το 2002.
Στον Ολυμπιακό, εργάστηκε στις Ακαδημίες έως το 2017 ενώ υπήρξε συνεργάτης του Βαγγέλη Πάτερου και του Θοδωρή Βλάχου επί σειρά ετών.
Τα τελευταία χρόνια, κάθισε στον πάγκο του Υδραϊκού, του Παλαιού Φαλήρου και του ΝΟ Πατρών. Ως πρώτος προπονητής στην Εθνική Εφήβων, ο Δημήτρης Κραβαρίτης πανηγύρισε σπουδαίες επιτυχίες σε μεγάλες διοργανώσεις, ενώ ήταν και συνεργάτης του Βλάχου και στην Εθνική Ανδρών.
Η δήλωση του Δημήτρη Κραβαρίτη στο olympiacossfp.gr: «Πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του, θα κάνω τα πάντα για να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα του γυναικείου πόλο τα τελευταία χρόνια, έχει πετύχει σπουδαία επιτεύγματα, έχει γράψει ιστορία. Σε αυτή την κατεύθυνση θέλω να συνεχίσουμε. Είμαι στενά συνδεδεμένος με τον Ολυμπιακό. Μια ζωή είμαι εδώ, από τα οκτώ μου χρόνια στον υγρό στίβο του Ολυμπιακού και έχω περάσει από διαφορετικά πόστα! Είναι για εμένα μια νέα πρόκληση και ανυπομονώ να βρεθούμε με τα κορίτσια και να ξεκινήσουμε».
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Συνέντευξη Δημήτρη Κραβαρίτη εδώ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Καμιά ξένη θα πάρουμε, ε;Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Φωτεινή Τριχά. Η διεθνής περιφερειακή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.
H δήλωση της Φωτεινής Τριχά στο olympiacossfp.gr: «Νιώθω πολύ χαρούμενη που ανανέωσα και συνεχίζω στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τη διοίκηση που με εμπιστεύεται και μου δίνει ξανά την ευκαιρία, να είμαι κομμάτι του Ολυμπιακού! Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο σωματείο, κάτι το οποίο καθιστά αυτόματα υψηλούς τους στόχους της ομάδας. Από τη μεριά μου, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει για το μέλλον».
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ντιβίνα Νίγκρο. Η Ελληνοϊταλίδα τερματοφύλακας (ημ. γέννησης 13/11/1997, 1,77μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.
Η 25χρονη γκολκίπερ ξεκίνησε την καριέρα της στην Κοσένζα, το 2012, όπου αγωνίστηκε έως το 2016, ενώ στη συνέχεια, μεταγράφηκε σε Πεσκάρα και Μιλάνο. Το 2018, αγωνίστηκε σε άλλη μία ομάδα της ιταλικής Α1, την Βερόνα, στην οποία ήταν βασικό στέλεχος για τρία χρόνια. Τη σεζόν 2021-22, η Ντιβίνα Νίγκρο μετακόμισε στη Γαλλία, αγωνιζόμενη με την Λιλ στην Euroleague, ενώ πέρυσι, έπαιξε στην Ελλάδα, με το σκουφάκι της ΑΕΚ.
Η δήλωση της Ντιβίνα Νίγκρο στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που θα αποτελέσω κομμάτι της ομάδας! Ο Ολυμπιακός ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μιας και πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει η σεζόν. Οι στόχοι μας είναι πολύ υψηλοί και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, για να πετύχουμε και να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια, για τα οποία θα αγωνιστούμε. Εύχομαι, να έχουμε όλοι μια επιτυχημένη και χαρούμενη χρονιά. Forza Οlympiacos».
Προηγούμενες ομάδες:
2012-16 Κοσένζα (Ιταλία)
2016-17 Πεσκάρα (Ιταλία)
2017-18 Μιλάνο (Ιταλία)
2018-21 Βερόνα (Ιταλία)
2021-22 Λιλ (Γαλλία)
2022-23 ΑΕΚ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν ξεκινάει, την Δευτέρα (21/8), η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Θρύλου «μπαίνουν» στην αγωνιστική περίοδο 2023-24, με υψηλούς στόχους, το νταμπλ στην Ελλάδα και την επιστροφή στην κορυφή του Champions League. Την Δευτέρα το απόγευμα, στις 19:15, οι «ερυθρόλευκες» θα συγκεντρωθούν στο κολυμβητήριο του Αλίμου και στις 20:00, θα πέσουν στο νερό και θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους φετινή προπόνηση, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Δημήτρη Κραβαρίτη.
Υπενθυμίζεται, ότι οι νταμπλούχες Ελλάδας έχουν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους στη φάση των ομίλων του Champions League και περιμένουν την κλήρωση, στις 25/9.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4