+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 18 από 18 ΠρώτηΠρώτη ... 8 14 15 16 17 18
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 341 έως 359 από 359

Θέμα: [Volley] Έμψυχο δυναμικό - μεταγραφικές κινήσεις β΄

Κακιασμένη Το avatar του χρήστη Loukretia
    Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Έμεινε τελικά ο Ινταλγκο

Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Προεπιλογή

Γενικότερα, είμαι της άποψης ότι μια πρωταθλήτρια ομάδα την ενισχύεις... Δεν την αφήνεις την ίδια, όσο καλή κι αν είναι... Βέβαια, μια "τρύπα " είχαμε πέρυσι στο κέντρο, ας ελπίσουμε να ανταποκριθεί ο Τζούριτς, χωρίς τραυματισμούς, Παγένκ, Μίταρ είναι ένα επίπεδο πάνω απ' τους ανταγωνιστές

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Ένα ενδιαφέρον άρθρο για την ανανέωση Ιντάλγκο
    Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Ο Ράπτης έφυγε από τη μπουγάτσα και πήγε στην Πουατιέ. Ας τον έχουμε στα υπόψη μας, σε περίπτωση που θέλει να γυρίσει πίσω

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

ΒαΖΕλες ο μπαμπάς σας

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ντράγκαν Τράβιτσα. Ο Ιταλός πασαδόρος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου»

Η δήλωση του Ντράγκαν Τράβιτσα στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε μαζί. Το ότι ανανέωσα τη συνεργασία μου για έναν ακόμα χρόνο σημαίνει, ότι οι δύο πλευρές συνδέονται, δηλαδή το κλαμπ, οι προπονητές, το σταφ, εγώ. Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, να δουλεύουμε μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω εδώ με την οικογένεια μου, γιατί ζήσαμε μια ωραία εμπειρία εδώ στην Ελλάδα, με την ομάδα, με τον κόσμο, με τη χώρα, με τη ζωή εδώ. Ελπίζω, τη νέα σεζόν να πραγματοποιηθεί ένα ωραίο πρωτάθλημα, το περσινό ήταν υψηλού επιπέδου. Το φετινό, πιστεύω, θα είναι ακόμα πιο υψηλού επιπέδου, πολλές ομάδες ενισχύθηκαν καλά, άρα θα είναι πολύ δύσκολο, όμως θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή, θα είναι μια καλή πρόκληση. Το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να παραμείνεις εκεί. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, όλοι θα περιμένουν ακόμα περισσότερα από εμάς, θα είναι δύσκολη χρονιά. Είμαι χαρούμενος, που οι περισσότεροι παίκτες από πέρυσι, μένουν στην ομάδα. Χτίσαμε μεγάλο χαρακτήρα σαν ομάδα, ήταν το βασικό μας χαρακτηριστικό. Καλή σεζόν να έχουμε, καλή επιτυχία σε όλους, τα λέμε σύντομα».

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Ανανέωσε και ο Ιντάλγκο

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σαλβαδόρ Ιντάλγκο. Ο Κουβανός ακραίος, με γερμανικό διαβατήριο, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Σαλβαδόρ Ιντάλγκο στο olympiacossfp.gr: "Είμαι ενθουσιασμένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό, μετά από μια απίστευτη σεζόν. Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού Challenge Cup και του ελληνικού πρωταθλήματος ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να συνεχίσω να παίζω για αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο! Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και όλο το επιτελείο του Ολυμπιακού για την υποστήριξη και την αφοσίωσή τους όλη τη σεζόν.

Ήταν τιμή μου να παίζω δίπλα σε τόσο ταλαντούχους και παθιασμένους ανθρώπους, είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τι μπορούμε να πετύχουμε μαζί στο μέλλον. Θέλω, επίσης, να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους φιλάθλους μας, που μας στήριξαν σε κάθε βήμα. Η αταλάντευτη υποστήριξή σας ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία μας, δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε χωρίς εσάς τίποτα!

Ανυπομονώ για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που υπάρχουν μπροστά μας, είμαι βέβαιος ότι με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, μπορούμε να συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε σπουδαία πράγματα μαζί. Ευχαριστώ και πάλι τον Ολυμπιακό για αυτή την απίστευτη ευκαιρία, ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Σας αγαπώ! Πάμε, Ολυμπιακέ"».

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Και ο MVP του πρωταθλήματος ανανέωσε σε μας

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άλεν Παγένκ. Ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Άλεν Παγένκ στο olympiacossfp.gr: «Είμαι τόσο χαρούμενος που μένω στον Ολυμπιακό, σε ένα σύλλογο με τόσο μεγάλη ιστορία και καταπληκτικούς οπαδούς! Νιώθω ευγνώμων, γιατί η ομάδα με εμπιστεύεται για μια ακόμη σεζόν. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο και θα παλέψω για κάθε μπάλα. Τα λέμε στο Ρέντη».

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Ομολογώ πως δεν το περιμενα back

https://www.olympiacossfp.gr/el/cont...I9aN_nh5pLqE_U

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Ανανέωση Στερν

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Τόνσεκ Στερν. Ο διεθνής Σλοβένος διαγώνιος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου».

Η δήλωση του Τόνσεκ Στερν στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που και οι δύο πλευρές, εγώ και ο σύλλογος, μείναμε ικανοποιημένοι από αυτή τη συνεργασία. Μετά από όλη την επιτυχία της περσινής σεζόν, η ανανέωση του νέου συμβολαίου, δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ομάδα μας παραμένει πάνω-κάτω η ίδια, νομίζω ότι μπορούμε να τερματίσουμε άλλη μια φορά στην κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά σίγουρα, δεν θα είναι εύκολο. Ανυπομονώ να επιστρέψω στον Πειραιά, για να παίξω ξανά μπροστά στους καταπληκτικούς φιλάθλους μας! Τα λέμε σύντομα».

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Ανανέωσε και ο Κουμεντάκης

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη. Ο διεθνής ακραίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Ραφαήλ Κουμεντάκη στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό του Ολυμπιακού, τον πρόεδρο και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα συνεχίσω να δίνω το 100% για το σύλλογο. Εύχομαι υγεία, μακριά από τραυματισμούς όλοι οι αθλητές και οι συμπαίκτες μου σε όλη τη διάρκεια της νέας σεζόν. Εύχομαι να συνεχίσουμε να είμαστε στην κορυφή».
    Εύχομαι να συνεχίσει η αγωνιστική σου άνοδος και στη νέα σαιζόν. Στο χέρι σου είναι

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Παίκτης του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να είναι ο Δημήτρης Γκαράς, ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς καθώς δεν αγωνίστηκε λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του για ακόμα έναν χρόνο ο Δημήτρης Γκαράς. Ο λίμπερο των «ερυθρολεύκων» που πέρσι λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού έμεινε εκτός, στις δηλώσεις του στάθηκε στην στήριξη που είχε από τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού έχει ως εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Γκαρά. Ο διεθνής λίμπερο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Δημήτρη Γκαρά στο olympiacossfp.gr: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο μου, αλλά ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ για την στήριξη τους, μετά τον σοβαρό μου τραυματισμό στο γόνατο, που με άφησε πέρυσι εκτός αγωνιστικής συμμετοχής με την ομάδα. Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο στοχεύει την κορυφή και την κατάκτηση όλων των τίτλων, εγχώριων και ευρωπαϊκών και εμείς είμαστε τα γρανάζια, ώστε να παλέψουμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό για ακόμη μία χρόνια στην κορυφή. Αλλά σε αυτή την μηχανή, η κινητήριος δύναμη είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού, που με την βροντερή παρουσία του και την στήριξη του και στα εύκολα και στα δύσκολα, θα μας δώσει την δύναμη και την ώθηση, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τις κατακτήσεις πολλών τίτλων. Σας θέλουμε πάντα στο πλευρό μας! Εύχομαι μια ακόμη ωραία και πετυχημένη χρόνια και πάνω από όλα, εύχομαι υγεία σε όλους τους συναθλητές μου και μη και μακριά από τραυματισμούς».
    Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα πάνε όλα καλά με σένα. Κανείς δεν περισσεύει πόσο μάλλον όταν παίζεις στο Champions League

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Είχαμε πει εδώ μέσα πριν πολλά χρόνια να πάει Ευρώπη, να κάνει την καριέρα που επιθυμούσε και άμα λάχει να ξαναέρθει στο σπίτι μας. Ε, ήρθε αυτή η μέσα

home Δημήτρη Τζούριτς. Υγεία, τύχη και όλα τα άλλα θα τα βουμε

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη (Μίταρ) Τζούριτς. Ο Σέρβος, με ελληνική υπηκοότητα, κεντρικός (ημ. γέννησης 25/4/1989, 2,11μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Ο Δημήτρης Τζούριτς επέστρεψε στον Θρύλο, 12 χρόνια μετά! Στην πρώτη του «θητεία» με την ερυθρόλευκη φανέλα, αγωνίστηκε από το 2006 έως το 2011, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και δύο Super Cup.

Το 2011, έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, μετακομίζοντας στην Ιταλία και την Τρεντίνο, με την οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στο Champions League, καθώς και ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα, ένα Super Cup και δύο Παγκόσμια Συλλόγων! Τη σεζόν 2013-14, έπαιξε στην Χάλκμπανκ, φτάνοντας ως τον τελικό του Champions League, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, ενώ πανηγύρισε το τρεμπλ στην Τουρκία! Τη δεύτερη θέση στο Champions League κατέκτησε και το 2016, με την ιταλική Τρεντίνο, ενώ μία σεζόν νωρίτερα, έφτασε ως τον τελικό του CEV Cup. Το 2016-18, αγωνίστηκε στην Βερόνα, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο CEV Cup, ενώ το 2018-19 και το 2021-23, έπαιξε σε ΠΑΟΚ και Φοίνικα Σύρου, αντίστοιχα.

Στην καριέρα του, έχει κατακτήσει συνολικά 18 τίτλους και συγκεκριμένα, τρία πρωταθλήματα Ελλάδας, δύο Κύπελλα Ελλάδας, δύο Super Cup Ελλάδας, δύο πρωταθλήματα Ιταλίας, δύο Κύπελλα Ιταλίας, ένα Super Cup Ιταλίας, δύο Παγκόσμια Συλλόγων, ένα πρωτάθλημα Τουρκίας, ένα Κύπελλο Τουρκίας, ένα Super Cup Τουρκίας, καθώς και την MEVZA League, το 2020-21, με την ACH Volley.

Προηγούμενες ομάδες:

2002-03 Μπούντοσνοστ Ποντογκόριτσα (Μαυροβούνιο)

2003-04 Παφιακός Πάφου (Κύπρος)

2004-06 ΑΟ Ορεστιάδας

2006-11 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2011-13 Τρεντίνο (Ιταλία)

2013-14 Χάλκμπανκ Άνκαρα (Τουρκία)

2014 Σούγουον Βίξτορμ (Νότια Κορέα)

2014-16 Τρεντίνο (Ιταλία)

2016-18 Μπλου Βόλεϊ Βερόνα (Ιταλία)

2018-19 ΠΑΟΚ

2019-20 Ίτας Τρεντίνο (Ιταλία)

2020-21 ACH Volley (Σλοβενία)

2021-23 Φοίνικας Σύρου

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Γκαρά. Ο διεθνής λίμπερο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Δημήτρη Γκαρά στο olympiacossfp.gr: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο μου, αλλά ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ για την στήριξη τους, μετά τον σοβαρό μου τραυματισμό στο γόνατο, που με άφησε πέρυσι εκτός αγωνιστικής συμμετοχής με την ομάδα. Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο στοχεύει την κορυφή και την κατάκτηση όλων των τίτλων, εγχώριων και ευρωπαϊκών και εμείς είμαστε τα γρανάζια, ώστε να παλέψουμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό για ακόμη μία χρόνια στην κορυφή. Αλλά σε αυτή την μηχανή, η κινητήριος δύναμη είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού, που με την βροντερή παρουσία του και την στήριξη του και στα εύκολα και στα δύσκολα, θα μας δώσει την δύναμη και την ώθηση, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τις κατακτήσεις πολλών τίτλων. Σας θέλουμε πάντα στο πλευρό μας! Εύχομαι μια ακόμη ωραία και πετυχημένη χρόνια και πάνω από όλα, εύχομαι υγεία σε όλους τους συναθλητές μου και μη και μακριά από τραυματισμούς».
    Πέρσι αναγκάστηκε λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο να δει τον Ολυμπιακό να κερδίζει το πρωτάθλημα από τον πάγκο. Η διοίκηση του Ολυμπιακού όχι μόνο τον στήριξε αλλά τώρα του ανανεώνει το συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον Χασμπάλα εδώ

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Προεπιλογή

Δεν ασχολείται κανείς, όμως Μλεΐνκοβα και Νίζετιτς θα είναι ένα πολύ δυνατό δίδυμο ακραίων, φέτος...

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Το Μουχλια που βγάζει μάτια με την εθνική ομάδα αυτές τις μέρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μήπως να τον έχουμε στα υπόψη μας ρε Κουντουρη;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Loukretia : 02-09-23 στις 15:18

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Σε ένα σπουδαίο, υψηλού επιπέδου τουρνουά θα λάβει μέρος η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, στα μέσα Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, μετά από πρόσκληση της Lube Volley Civitanova, οι Κυπελλούχοι Ευρώπης θα συμμετάσχουν στο τουρνουά «Jesi Volley Cup», στις 14-15/10, στο Γιέζι (στην πόλη Μάρκε), με διοργανώτρια την Jesi Volley και την ιταλική ομοσπονδία βόλεϊ. Στη διοργάνωση στην Ιταλία θα συμμετάσχουν, πέραν του πρωταθλητή Ελλάδας Θρύλου, σπουδαίες ομάδες του κορυφαίου ιταλικού πρωταθλήματος, όπως η Lube Volley Civitanova, η Allianz Milano και η Rana Verona.

Να σημειωθεί, ότι τις επόμενες ημέρες, από την κλήρωση στο Τζέζι, θα προκύψουν τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του τουρνουά «Jesi Volley Cup», όπως και το πλήρες πρόγραμμα.
    Αυτά είναι....

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Πρώτη φορά βλέπω τον Στέρν τόσο χαμογελαστό. Ας ελπίσουμε ότι έχει συνέρθει πλήρως από την εγχείρισή του

https://athlosnews.gr/755495/olybiak...si-o-slovenos/

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Φαίνεται ότι κάτι καλό ετοιμάζεται και εδώ. Το ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι

https://www.fosonline.gr/volleyball/...s-leptomereies

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές