ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."
Η τεράστια σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο
Ακροτελεύτια διάταξη
οχι ας αυτομαστιγωνομαστε γιατι εχει μεγαλυτερη πλακα
το αιτιο που χασαμε χθες ειναι ΚΥΡΙΩΣ η διαιτησια που ΔΕΝ μας αφησε να παιξουμε μπασκετ και ΕΠΡΕΠΕ να αντιπαρελθουμε ΚΑΙ αυτο, κατι που για μια νεα ομαδα χωρις πολλα ματς ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ.
και το σχολιο μου ειναι για το μουνοπανο τον Καρυδα και τη μουναρα την Παντελη που δεν ειπαν κιχ για τη διαιτησια ενω οταν παιζει ο αγαπημενος τους βαζελος ψαχνουν ενα σφυριγμα για να το δειξουν στην κωλοεκπομπη τους για να τους δικαιολογησουν.
οταν χανει ο βαζελος ειναι επιτυχια και ηττα σαν νικη και οταν χανει ο Ολυμπιακος ειναι αποτυχια, ενιοτε ειναι αποτυχια του και οταν νικαει, νικη σαν ηττα ενα πραγμα.
να πανε να ****θουν και οι 3 τους (συριγος, καρυδας, παντελη) και να μας κρατησουν δυο κανελια με βουλες
Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."
Ακροτελεύτια διάταξη
Μα τι λες βρε συ μεσημεριάτικα;
Φταίει η διαιτησία που επέτρεψε το αντιαθλητικό και μας στάμπαρε; οκ είναι μια άποψη αυτή ή μάλλον μια προοπτική του παιχνιδιού.
Πάρε το τεφτέρι και γράφε:
10 λάθη στο πρώτο ημίχρονο, 6 επιθετικά ριμπάουντ των Γερμανών, σύγκρινε με τα δικά μας, βγάλε τις παραπάνω κατοχές με τα γνωστά αριθμοκομπιουτεράκια.
Κοντά στο σκορ μείναμε γιατί σκοράραμε κυρίως από βολές επειδή συμπλήρωσαν νωρίς τα 5 φάουλ. Μας χάλασαν την σκέψη, δεν παίξαμε μπάσκετ, αυτό το είπε και ο Μπαρτζώκας και ο Βεζένκοφ.
και για να έρθουμε στο θέμα μας που δεν είναι η ανάλυση του αγώνα, αλλά στο πως μεταφέρεται μια δήλωση. Όταν αυτό το πεις εσύ ή εγώ, θα πει ο άλλος μπορεί να έχει και δίκιο, μπορεί και άδικο
ή είναι άσχετος και γράφει ότι θέλει. Αν το πει η Παντέλη, το είπε για να μας πικάρει η βαζέλα.
λεω οτι ειδα ως οπαδος και οχι ως δημοσιογραφος.
καναμε δεκα λαθη στο πρωτο γιατι σε καθε φαση βαραγανε χερια και το κανανε διαρκως και στοχευμενα.
τα δικα μας λαθη θα τα δουμε και θα τα διορθωσουμε αλλα αν εσυ νομιζεις οτι με τετοια διαιτησια αν την εχεις σε καθε ματς θα κανεις νικη τοτε δεν εχει νοημα καμια συζητηση.
μην μου παραθετεις τωρα ****ικα στατιστικα και ιστοριες για αγριους γιατι τα ιδια μας ελεγαν και οταν μας γαμουσε ο Αναστοπουλος οι βαζελες για να μας πουν οτι ειμαστε μαλακες και δεν ξερουμε τι λεμε.
ελα σε παρακαλω Κωστα
Ακροτελεύτια διάταξη
Εγώ σε παρακαλώ Θοδωρή να βρεις χθεσινό ποστ μου που γράφω για την διαιτησία, αρνητική, θετική ή ουδέτερη είναι ένας παράγοντας του παιχνιδιού. Δεν ασχολούμαι.
Η θεωρία ότι σπρώχνουν τους Γερμανούς ισχύει, θα μπορούσε να ισχύει το ίδιο και για τις ομάδες του βασικού χορηγού της διοργάνωσης. Ήταν καλή η διαιτησία για την Φενέρ στο ΟΑΚΑ:
Και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου επειδή με βάζεις σε μια κουβέντα που δεν έκανα, δεν μου αρέσει να σχολιάζω την διαιτησία αλλά να εξετάζω το παιχνίδι από την προοπτική του αθλήματος. Αν λοιπόν εσύ με την σειρά σου πιστεύεις ότι με πολύ καλύτερες διαιτησίες και ίδια αγωνιστική/ τακτική συμπεριφορά, επιλογές από τον πάγκο θα κάνουμε σε κάθε ματς νίκη, τότε και για μένα δεν έχει νόημα η συζήτηση. Κουβέντες για Αναστόπουλους κλπ. δεν κάνω.
Διαφωνούμε, σεβαστό;
Εκεί που στάθηκα ήταν σε αυτό που ανέφερε ο φίλος theogeo7, δεν έχω διακρίνει εμπάθεια από την συγκεκριμένη ακόμα και αν αυτά που λέει δεν μου αρέσουν, μπορεί να κάνω και λάθος.
Απάντησες αυτό. Που το ξέρεις αυτό Κώστα; υπόθεση κάνεις. Και όσο μπορώ να ξέρω είναι εξίσου πιθανή η δική σου υπόθεση όσο η υπόθεση ότι η βαζέλα μέσα της προδιαγραφει και προδιαθέτει τα σχόλια της.
Διότι μια φορά που και αυτοί και οι άλλοι δύο μουλοι να έχασε ο βαζελος και να μη βρήκαν δικαιολογία δεν υπαρχει. Ενίοτε βρίσκουν στις ήττες και νίκες.
Επίσης αν δεν κάνεις κουβέντα για τη διαιτησία τότε να μην με εγκαλεις που κάνω εγώ αφού δεν σε αφορά.
Εγώ δεν σου είπα τι να λες αλλά δεν έχει καμία λογική να μην κάνεις κουβέντα για τη διαιτησία αλλά να λες και να μην το συζητάμε οι άλλοι. Είναι αντιφατικό. Ή κάνεις ή δεν κάνεις τέτοια συζήτηση.
Για μένα το θέμα είναι over and out
Ακροτελεύτια διάταξη
Εγώ Κώστα είπα ότι είδα. End of story. Πάμε στα επόμενα και γαμω τον καρύδα, το συριγο και την δωρα παντελή που γουστάρει το κ@βλι![]()
Ακροτελεύτια διάταξη
Γεράματα λέγεται Κωστή![]()
Και πραγματικα αναρωτιέμαι ποτε αυτή η σιχαμένη παλια μασονοαρδικη γενιά θα παρει πουλ..... συνταξη, ήθελα να πω
Βεβαίως έχουν φροντίσει να αφήσουν εξίσου σιχαμένους διαδόχους
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Ακροτελεύτια διάταξη
Εγώ φαντάζομαι τους μπασκετοΑΡΔ όταν βρίσκονταν μόνοι τους (πχ στο ασανσέρ) να μυρίζουν τους κώλους τους σαν τα σκυλιά.
Ακροτελεύτια διάταξη
Η απόλυτη παρακμή στην " Ωρα των πρωταθλητών" σε επίπεδο αθλητικής εκπομπής...
Με κινητά στα χέρια η Κουντουριώτη με τον παρτενέρ της,διαβάζοντας τα άσχετα μηνύματα του κάθε πιτσιρίκου και χιούμορ χειρότερο και από αυτό των πρωινάδικων.
Θέλει προσπάθεια να καταφέρεις να την δείς ολόκληρη
ΒΑΖΕLOBUSTERS
Η κατάντια αυτή οφείλεται στην παρουσία της κατά τα άλλα συμπαθους Λιλας, η οποία όμως έχει πάρει πρεφα ότι πουλάει και περιστρεφει την εκπομπή γύρω από τον εαυτό της ως περσονα
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!