+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 4 από 87 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 5 6 7 8 14 54 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 61 έως 80 από 1731

Θέμα: Γυναικείο Βόλλεϋ δ΄: Οκτώ και συνεχίζουμε

Κακιασμένη Το avatar του χρήστη Loukretia
    Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Αλαλουμ στη CEv, αφού κάθε λίγο ανακοινώνουν διαφορετικούς πίνακες για την κλήρωση και γι αυτο σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη τα τελευταία νεα.

Με τη φινλανδική Ντικερς κληρώθηκε η ομάδα βόλει γυναικών του Ολυμπιακού, αλλά στην επόμενη φάση τον περιμένει η πανίσχυρη ελβετική Βολερό.

Οι άνδρες πέρασαν χωρίς αγώνα τον ηττημένο του Τσάμπιονς Λιγκ Τερουέλ (Ισπανία) - Λίντελνμανς Αασλτ (Βέλγιο) ενώ στο βάθος περιμένει η ισχυρή πολωνική Ολζίν

Πρόκειται για πολύ δύσκολες κληρώσεις, ιδιαίτερα για τις γυναίκες.
    Για να δούμε...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Loukretia : 29-06-18 στις 14:36
    Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Και μια διόρθωση

Με τη Ντίκερς του Λουξεμβούργου κληρώθηκε η ομάδα βόλει γυναικών του Ολυμπιακού, αλλά στην επόμενη φάση τον περιμένει η πανίσχυρη Βολερό, που ήταν ελβετική και συγχωνεύτηκε με τη Λε Κανέ και παίζει στο γαλλικό πρωτάθλημα.
    Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Προεπιλογή

Αντικειμενικά η κλήρωση των κοριτσιών ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να τύχει. Η Βολερό είναι ομάδα επιπέδου Champions League (στο οποίο άλλωστε συμμετείχε ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια) και σαφώς το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Μου κάνει εντύπωση η φετινή της συμμετοχή στο Challenge Cup - πιθανόν οφείλεται στη συγχώνευσή της με τις Κάννες και το ότι πλέον συμμετέχει σαν γαλλική ομάδα. Πάντως ελβετική ή γαλλική, μικρή σημασία έχει αφού πρόκειται για κατ' εξοχήν πολυεθνική ομάδα: Στο περυσινό της ρόστερ, από 14 παίκτριες μόλις οι 3 ήταν Ελβετίδες.

Όπως και να έχει, καλή επιτυχία στα κορίτσια μας, αλλά να ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Προεπιλογή

συγχώνευση ομάδων διαφορετικών χωρών πρώτη φορά βλέπω...

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από poletti Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όπως και να έχει, καλή επιτυχία στα κορίτσια μας, αλλά να ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
    Αυτό ακριβώς περιγράφει και ο Λεμονίδης στο σημερινό άρθρο του

Αυτοί που δεν σεβάστηκαν τον Ολυμπιακό!

H Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Βόλεϊ είναι ένας εσμός παραγόντων άσχετων με το βόλεϊ, που δεν ενδιαφέρονται για την πρόοδο του αθλήματος, όπως απέδειξαν και στις πρόσφατες κληρώσεις των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, με θύμα τον Ολυμπιακό

Για να καταλάβετε για ποια ποιότητα ανθρώπων μιλάμε, αρκεί να σας αναφέρουμε ότι εδώ και χρόνια το 3-0 στα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι το ίδιο με το 3-1 και πριν από δυο-τρία χρόνια είχε την ίδια σημασία και το 3-2. Μια ομάδα κέρδιζε 3-0, στη ρεβάνς έχανε 3-1 ή 3-2 κι αντί να προκριθεί, έπαιζε στο χρυσό σετ. Μεγαλύτερη ηλιθιότητα στην παγκόσμια ιστορία των σπορ δεν υπάρχει, κι αυτοί οι άνθρωποι διοικούν το ευρωπαϊκό βόλεϊ. Άντε να εξηγήσεις σε ένα φίλο του μπάσκετ ή του ποδοσφαίρου που θέλει να παρακολουθήσει βόλεϊ ότι το 3-2 είναι ίδιο με το 3-0. Θα σε σιχτιρίσει και δεν θα ξαναδεί το άθλημα του φιλέ.

Πάμε τώρα στις κληρώσεις, όπου αρχικά δεν πέτυχαν ούτε την ημερομηνία. Έγραφαν ότι θα γίνουν την Πέμπτη 28 Ιουνίου, μετά το διόρθωσαν για την Παρασκευή 29 Ιουνίου και σε αίτημα του Ολυμπιακού να παραστεί, απάντησαν ότι θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, όταν τα άλλα σπορ τις μεταδίδουν τηλεοπτικά και διοργανώνουν γιορτές για την προβολή του αθλήματος. Όσον αφορά τις ομάδες και σε ποιές διοργανώσεις θα πάρουν μέρος, τις μάθαμε την τελευταία μέρα, καθώς μας έκαναν τη χάρη και αναρτήσαν τους πίνακες στο site τους.

Πάμε τώρα στην κλήρωση και την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού που τα δυο τελευταία χρόνια είναι κάτοχος και φιναλίστ του Τσάλεντζ Καπ. Αντι να τον προστατεύσουν και να μη του βάλουν δύσκολα από την αρχή, τον έβαλαν να παίξει στα προκριματικά με μια ανύπαρκτη ομάδα από το Λουξεμβούργο, ενώ ο Άρης που βγήκε δεύτερος και μετά από 24 χρόνια παίζει σε ευρωπαϊκά κύπελλα τον πέρασαν απευθείας στους «32».

Και φυσικά δεν στέκει η δικαιολογία , της τιμωρίας επειδή αρνήθηκε να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ ως πρωταθλητής, γιατί το ίδιο έπραξε και πέρυσι, αλλά δεν είχε αυτή την αντιμετώπιση. Και στο Τσάμπιονς Λιγκ, γύρισε πλάτη το 75% των ευρωπαϊκών χωρών μέλη της CEV , αφού είναι μια πολυέξοδη διοργάνωση που όλο απαιτεί, αλλά δεν προσφέρει τίποτα στις ομάδες. Από τις 46 χώρες που οι πρωταθλητές τους είχαν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μόλις 12 το έπραξαν.

Ο Ολυμπιακός θα μπει σε έξοδα για να πάει στο Λουξεμβούργο . Μετά τον ρίχνουν στα νύχια της πανίσχυρης Βολερό, κι αν προκριθεί παίζει με Ρωσίδες και στους ημιτελικούς με Ιταλίδες. Δεν προνόησαν καν να φτάσουν οι ισχυρές ομάδες τουλάχιστον στην οκτάδα, αφού τις δυο τούρκικες, που είναι εκ των φαβορί , τις έβαλαν να παίξουν μεταξύ τους από τον δεύτερο γύρο Όλοι σε ένα τσουβάλι, κλείνουμε τα μάτια και ότι βγει.

Να μην ασχοληθούμε με τον τρόπο που ορίζουν τα ζευγάρια, αφού για να καταλάβουμε με ποιόν θα παίξει ο Ολυμπιακός στους άνδρες, ρωτήσαμε αρχικά χαρτορίχτες και μετά πυρηνικούς φυσικούς, αλλά πάλι δεν βγάλαμε άκρη.

Αποδείχθηκε εξάλλου η μεγάλη αποψίλωση της CEV από Έλληνες παράγοντες, αφού η καταστροφική εξαετία Μαυρομάτη, άφησε μόνο την αφενομουτσουνάρα του στις επιτροπές και στο ΔΣ. Επί Μιχάλη Μαστρανδρέα σε κάθε επιτροπή υπήρχε και ένας Έλληνας να προστατεύσει τα συμφέροντα μας , ενώ ο ίδιος ήταν πρόεδρος. Και επί Μπελιγράτη είχαμε ισχυρή φωνή σε όλους τους τομείς.

Καλώς λοιπόν βάπτισαν βαρελόφρονες τους παράγοντες της CEV, αφού η αβελτηρία και ο αβδηριτισμός τους δεν έχει προηγούμενο…

https://www.fosonline.gr/volleyball/...-ton-olympiako

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Προεπιλογή

Νομίζω ότι έχει την αξία της η είδηση.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου δέχτηκε πρόταση μαμούθ από την φιναλίστ του Champions League ALBA BLAJ που ξεπερνούσε τις 80.000 ευρώ , μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις της στο Τσάλεντζ Καπ.

Την απέρριψε μάλιστα χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού δεν αφήνει την μεγάλη της αγάπη τον Ολυμπιακό, αποδεικνύοντας ότι είναι η φυσική αρχηγός μέσα και έξω από τις γραμμές του γηπέδου.
    https://www.fosonline.gr/volleyball/...o-apo-ta-lefta

Σημειωτέον ότι από πέρυσι, όταν η ομάδα είχε κάνει την πρώτη της μεγάλη πορεία στην Ευρώπη, φτάνοντας στον τελικό του Challenge Cup, αρκετές παίκτριες είχαν προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων. Σε "βολεϊμπολίστικα" sites, βαζελοχανούμια πανηγύριζαν προκαταβολικά ότι "η Λαμπρούση πάει εξωτερικό, η Χριστοδούλου πάει εξωτερικό, η Κονόμι σταματάει, τελειώνει ο γαύρος", όμως τελικά έμειναν με την όρεξη αφού όλες οι κοπέλες ανανέωσαν.
    Σημειωτέον επίσης ότι η Alba Blaj φέτος έπαιξε στον τελικό του Champions Legue (με 12 ξένες παίκτριες βέβαια) και ότι, χωρίς προφανώς να ξέρω πόσο ακριβώς είναι το συμβόλαιο της Στέλλας, οι 80.000 € πρέπει σαν τάξη μεγέθους να είναι περίπου τα διπλάσια ή και υπερδιπλάσια από όσα παίρνει στον Ολυμπιακό.

Μεγάλη υπόθεση μια ομάδα να λειτουργεί σαν οικογένεια...

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από poletti Εμφάνιση μηνυμάτων

Μεγάλη υπόθεση μια ομάδα να λειτουργεί σαν οικογένεια...
    https://www.fosonline.gr/volleyball/...-stin-paro-pic

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Διαβάζω ότι ο Ολυμπιακός δήλωσε την Κονόμη στην ΕΟΠΕ. Μακάρι να ενισχύει την ομάδα στην απαιτητική ευρωπαική της πορεία φέτος

https://www.fosonline.gr/volleyball/...ose-tin-konomi

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Volleyleague Γυναικών, Pre League και Α2 Ανδρών και Γυναικών.

Οι ομάδες της Volleyleague Γυναικών

Ολυμπιακός, Άρης, ΑΟ Θήρας, Μακεδόνες Αξιού, Πανναξιακός, Αίας Ευόσμου, ΓΣ Ηλιούπολης, Πορφύρας, Μαρκόπουλο, Κόρινθος, Θέτιδα Βούλας, Ηλυσιακός.

Οι ομάδες της Pre League

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Αιγάλεω, Άρτεμις Κορυδαλλού, ΦΟ Βριλησσίων, ΖΑΟΝ, Ηρακλής Κηφισιάς, ΑΟ Λαμίας, Μεσσαρά, Πανιώνιος, ΧΑΝΘ.

Οι ομάδες της Α2 Γυναικών

Α' όμιλος: Αγία Παρασκευή, Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας, Απόλλων Καλαμάτας, Απόλλων Πατρών, ΟΦΑ Απόλλώνιος, Αστέρας Αγίου Δημητρίου, Ένωση Βύρωνα, ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου, ΑΣ Νηρέας, Μεσσηνιακός, Πετρούπολη, Ποσειδώνας Λουτρακίου.

Β' όμιλος: Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, Ασκληπιός Τρικάλων, ΑΣ Γιάννενα, ΓΣ Δράμας, Ελπίδα Αμπελοκήπων, Ένωση Ελασσόνας, ΑΟ Καβάλας, ΑΣΚ Λαγκαδάς, ΕΑ Λαρίσης, Ναύαρχος Βότσης, Νέα Γενεά, Νίκη Αλεξανδρούπολης, ΕΟ Σταυρούπολης.

*Στην Α2 Γυναικών στον Β’ Όμιλο ο ΑΟ Νέας Βύσσας έκανε επιλογή χαμηλότερης κατηγορίας και με απόφαση του ΔΣ δεν αντικαταστάθηκε.

Οι ομάδες της Α2 Ανδρών

Α' όμιλος - 1ος υποόμιλος: ΑΟ Αιγιαλέων, Καλαμάτα 80, Ολυμπιάδα Πατρών, ΟΦΗ, Πανερυθραϊκός, Πανιώνιος, Ροδίων Άθλησις, Φοίβος Μελισσίων.

Α' όμιλος - 2ος υποόμιλος: Απόλλων Αθηνών, ΑΕ Αρμενίων, Δραπετσώνα, Κέρκης Σάμου, Κόροιβος Αμαλιάδας, Νέοι Βύρωνος, Παναχαϊκή.

Β' όμιλος: Άθλος Ορεστιάδας, Αναγέννηση Άρτας, Απόλλων Καλαμαριάς, Ελπίδα Αμπελοκήπων, ΣΠΑ Καρδίτσας, Μακεδονικός, Νέστορας, Νίκη Αιγινίου, ΑΕΝ Πανοράματος, Πήγασος Πολίχνης, ΣΦΚ Πιερικός, ΑΟ Σερρών, ΧΑΝΘ.

*Στην Α2 Ανδρών στον Β’ Όμιλο δεν δήλωσε συμμετοχή ο ΑΓΣ Ιωαννίνων και με απόφαση του ΔΣ δεν αντικαταστάθηκε.
    ................

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.

Το avatar του χρήστη Ronj
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Θα έπρεπε να προσέχει η γλυκιά Σάσκια σε ποιο αρχ1δι δίνει συνέντευξη ....

Εδόθη κίτρινη κάρτα .

sailor Το avatar του χρήστη chrisgus
    Περιοχή
    Orbis Novus...

Προεπιλογή

Αστον ρε να τον παίξει λίγο ο μλακας με την πάρτη της...
    «Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»
    Φράση που αποδίδεται στον Βολταίρο, και είναι επίκαιρη όσο ποτέ.
    Αφιερωμένο σε κάποιο φόρουμ που αγαπάμε.
    Ποιά ομάδα να συγκριθεί μαζί σου; Ποιός λαός να συγκριθεί μαζί σου;

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Χαντάβα μπρος μπουγάτσες διαβάζω τώρα στο βόθρο

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Ο...προπονητής! Το avatar του χρήστη Haris_T7
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Και επισημα η Ευουλα στον μΠαοκ...

κατι ξερανε μαλλον που την διωξανε τοτε και ουτε ζωγραφιστη δεν θελανε να την βλεπουν στου Ρεντη.
    Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris_T7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και επισημα η Ευουλα στον μΠαοκ...

κατι ξερανε μαλλον που την διωξανε τοτε και ουτε ζωγραφιστη δεν θελανε να την βλεπουν στου Ρεντη.
    Δε θα μπορούσα να διαβάσω πιο άστοχο ποστ, πραγματικά...

Would You Dare?

Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Jordan23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε θα μπορούσα να διαβάσω πιο άστοχο ποστ, πραγματικά...
    Λες, ε;...

Η αθλήτρια δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στην ομάδα της καρδιάς μου, τον ΠΑΟΚ. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε φανατικοί υποστηρικτές του Δικεφάλου, οπότε η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ μας κάνει όλους ευτυχισμένους. Θέλω να βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι σε αυτό το εντυπωσιακό μεγάλο που χτίζεται στο γυναικείο βόλεϊ του ΠΑΟΚ».

Το avatar του χρήστη Ronj
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Jordan απάντησε ...

Προεπιλογή

Λες, ε;...

Η αθλήτρια δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στην ομάδα της καρδιάς μου, τον ΠΑΟΚ. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε φανατικοί υποστηρικτές του Δικεφάλου, οπότε η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ μας κάνει όλους ευτυχισμένους. Θέλω να βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι σε αυτό το εντυπωσιακό μεγάλο που χτίζεται στο γυναικείο βόλεϊ του ΠΑΟΚ».
    Aπό τα Γρεβενά είναι, λες να μεγάλωσε με το δαφνοστεφανωμένο;

Η Χαντάβα ήρθε στην πιο δύσκολη περίοδο οικονομικά της ομάδας, τη 2η χρονιά μάλιστα, ειδικά οι Ελληνίδες δεν πληρώνονταν σχεδόν καθόλου κι έπρεπε να βάλει πλάτη η θύρα 7 για να μπορούν να βγάζουν τουλάχιστον το ενοίκιο, να έχουν ζεστό νερό και να τα βγάζουν πέρα για τα βασικά τους έξοδα.
    Παρ'oλ'αυτά, δεν είπε ποτέ κακή κουβέντα για την ομάδα, πάλεψε και βγήκε mvp στον πρώτο τίτλο του τμήματος, ο οποίος αποτέλεσε απαρχή για την κυριαρχία μας.
    Μετά που δεν την κρατήσαμε, πήγε στο εξωτερικό και δεν κοίταξε τους εγχώριους ανταγωνιστές μας εδώ και το πάλεψε όσο μπορούσε, γύρισε μια χρονιά στα Βριλήσια και τώρα, μετά από 7 χρόνια πλέον, είπε να πάει και για λίγο κοντά στο σπίτι της.
    Και την κατηγορούμε γι'αυτό; Ή για το ότι ήταν Πάοκ μικρή; Ή για το ότι είναι η οικογένειά της;
    Έχει δηλώσει πολλές φορές ότι η ομάδα με την οποία έχει δεθεί περισσότερο στην καριέρα της είναι ο Ολυμπιακός και ότι εύκολα θα γυρνούσε όποτε της το ζητούσαν.
    Σε όλες τις επιτυχίες μας έδινε το παρόν, δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα και πάντα έκανε το ίδιο και στη μνήμη των θυμάτων της θύρας 7.
    Aπ'όπου κι αν βρισκόταν.

Αλλά ξέρουν αυτοί που πήγαν να καταστρέψουν το τμήμα, οκ...

Would You Dare?

Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Κι εγω γεννηθηκα και ζω 100 μ. απο το γηπεδο της ΑΕΚ. Ε και;

Οποιος ειχε ζησει την ομαδα απο κοντα, στα δυσκολα χρονια που λες, θυμαται την επιδειξη ολυμπιακοφροσυνης της και στο γηπεδο και στα social media (facebook κυριως τοτε). Γαυριλικι και καλα και φανηκε τωρα. Συμπεριφορα αναλογη του Φιλιποφ, δεν βρισκω το λογο γιατι να ΜΗΝ καυτηριαστει. Μονο σαν συμπεριφορα, γιατι αθλητικα ειναι εντελως αδιαφορη. Ηδη απο τα 22 της γυρολογος και στα 28 της πια εντελως παρηκμασμενη.

Αυτοι που πηγαν να καταστρεψουν το τμημα ποιοι ειναι ακριβως; Αυτοι που κανανε το τμημα να εχει 15 τιτλους τα τελευταια 8 χρονια;

Προεπιλογή

Κι εγω γεννηθηκα και ζω 100 μ. απο το γηπεδο της ΑΕΚ. Ε και;

Οποιος ειχε ζησει την ομαδα απο κοντα, στα δυσκολα χρονια που λες, θυμαται την επιδειξη ολυμπιακοφροσυνης της και στο γηπεδο και στα social media (facebook κυριως τοτε). Γαυριλικι και καλα και φανηκε τωρα. Συμπεριφορα αναλογη του Φιλιποφ, δεν βρισκω το λογο γιατι να ΜΗΝ καυτηριαστει. Μονο σαν συμπεριφορα, γιατι αθλητικα ειναι εντελως αδιαφορη. Ηδη απο τα 22 της γυρολογος και στα 28 της πια εντελως παρηκμασμενη.

Αυτοι που πηγαν να καταστρεψουν το τμημα ποιοι ειναι ακριβως; Αυτοι που κανανε το τμημα να εχει 15 τιτλους τα τελευταια 8 χρονια;
    Εγώ που την είχα ζήσει από κοντά, θυμάμαι ακριβώς αυτό που σου είπα. Είχε δεθεί με την ομάδα, την είχε αγαπήσει και αν αυτό ήταν όπως λες Ολυμπιακοφροσύνη, θα τελείωνε με το που πλέον έμεινε ελεύθερη.
    Δε βλέπω καμία άσχημη συμπεριφορά, μακάρι άλλοι πιο προβεβλημένοι και καλοπληρωμένοι αθλητές μας να είχαν ανάλογη συμπεριφορά όταν έφευγαν...

Υ.Γ. : Ο Κουντούρης δεν ήταν τότε στο τιμόνι της ομάδας...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jordan23 : 10-08-18 στις 20:40

Would You Dare?

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές