Σε αυτά τα ημιεπαγγελματικά αθλήματα, δεν πρόκειται να κατηγορήσω ποτέ αθλητή για τέτοιες "είμαι γκάβρο" δηλώσεις. Η πίτα είναι περιορισμένη. Αφήστε την κοπέλα να πουλήσει και λίγο παοκοφροσύνη, δεν χάθηκε ο κόσμος.
Σε αυτά τα ημιεπαγγελματικά αθλήματα, δεν πρόκειται να κατηγορήσω ποτέ αθλητή για τέτοιες "είμαι γκάβρο" δηλώσεις. Η πίτα είναι περιορισμένη. Αφήστε την κοπέλα να πουλήσει και λίγο παοκοφροσύνη, δεν χάθηκε ο κόσμος.
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Εγώ είμαι με Jordan. Όσοι θυμούνται το τμήμα στα χρόνια που ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου αγνοούσε την ύπαρξη του ξέρουν τι έχει προσφέρει η Εύα. Αν οχι βάλτε κάνα βιντεακι από τη Σάμο.
Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Jordan23 έχει δίκιο σ' αυτά που λέει για τη Χαντάβα. Εκτός αυτού, όταν η Χαντάβα έφυγε το 2011 για το εξωτερικό, έφυγε με ειδικό όρο ότι εφόσον επιστρέψει στην Ελλάδα θα ανήκει και πάλι στον Ολυμπιακό. Όταν μετά από ένα χρόνο επέστρεψε, ο Ολυμπιακός είχε κλείσει το βασικό δίδυμο ακραίων του με τις Κοσμά-Κωνσταντίνου, της δήλωσε ότι δεν χωράει στην ομάδα και την έστειλε δανεική στα Βριλήσσια. Στη συνέχεια ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε γι' αυτή, κυρίως για αγωνιστικούς λόγους: Η Χαντάβα είναι εξαιρετική επιθετικά και στο σερβίς, αλλά κακή υποδοχέας. Τα "δεν ήθελαν να την βλέπουν ούτε ζωγραφιστή" είναι υπερβολή, αφού κάθε φορά που ήταν ελεύθερη και μέχρι να βρει ομάδα έκανε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. Με ένα πρόχειρο ψάξιμο βρήκα αυτό από μια τέτοια περίπτωση και μπορώ να βρω και άλλα:
http://www.volleynews.gr/beachvolley...BD%CF%84%CE%B7
Και μένα με ξένισε η δήλωσή της, αλλά είτε έγινε για λόγους σκοπιμότητας μετά τη μετεγγραφή της, είτε αντανακλά τα πραγματικά οπαδικά αισθήματα της οικογένειάς της, είτε και για τους δύο λόγους, το να ψάχνουμε ολυμπιακοφροσύνες και προδοσίες σε μια αθλήτρια που πριν 7 χρόνια πέρασε για μια χρονιά από την ομάδα (και αυτή στις χειρότερες στιγμές της ομάδας) είναι επιεικώς άστοχο.
Χμμ..
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!
Να παει να μαμηθει
Ας με πάρει τηλ όποτε ευκαιρει![]()
Ολυμπιακος στα ευκολα,ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ στα δυσκολα
Ναι αλλα εδω το κοριτσι δειχνει κατι @@ να. Που ειναι τωρα οι κατακριτες της να της πουν μπραβο και οτι τιμαει τα παντελονια της περισσοτερο απο πολλους αντρες?
Life is like jazz... It's better when you improvise
WE RULE THIS LAND
Εντάξει τώρα, λες και δεν ξέρεις πόση χολή, μισανθρωπιά, "μαγκιά" και "αντριλίκι" βγάζουν οι κάθε λογής καταπιεσμένοι μέσω του διαδικτύου... Αυτά όπου τους παίρνει βέβαια.
Την εχω πετυχει σε γυμναστηριο και κοντεψα να πεσω απο τον διαδρομο![]()
Δεν εχει σημασια ο κοσμος ξερει πλεον οτι ειναι Μπαοκαρα και τα μυαλα στα μπλεντερ αυτοι που ηθελαν να βγαλουν κατι προς τα εξω το πετυχαν.Τελος παντων η κοπελα προσεφερε στην ομαδα μας και με το παραπανω ιδρωσε τη φανελα της ομαδας και τα εδωσε ολα κοπιασε μαζι με τις υπολοιπες και ποτε της δεν προκαλεσε.Καλη επιτυχια να εχει σε προσωπικο επιπεδο και υγεια πανω απο ολα.Επαγγελματιας ειναι καλα εκανε και πηγε στις μπουγατσες αλλωστε δεν θυμαμαι να της καναμε καποια προταση και να επελεξε τους αλλους...
Μπορεί να μην είμαστε η δύναμη που παλαιότερα κινούσε γη,ουρανό είμαστε αυτοί που είμαστε...ένα ίσο κράμα ηρωικών καρδιών!Αποδυναμωμένοι από το χρόνο και τη μοίρα αλλά με ισχυρή θέληση να αγωνιστούμε...να ανακαλύψουμε...και να μην παραδωθούμε!
«Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»
Φράση που αποδίδεται στον Βολταίρο, και είναι επίκαιρη όσο ποτέ.
Αφιερωμένο σε κάποιο φόρουμ που αγαπάμε.
Ποιά ομάδα να συγκριθεί μαζί σου; Ποιός λαός να συγκριθεί μαζί σου;
Η εθνική γυναικών μόλις νίκησε εκτός έδρας την ουκρανική με 0-3 σετ με καταπληκτική εμφάνιση, με μια εκπληκτική Στέλλα Χριστοδούλου, μια σπουδαία Τζιναρα Λαμπρουση και με την εξαιρετική σήμερα Τοτσιδου. Αυτή όμως που με άφησε άφωνη είναι η Στρατζαλη και όντως έχουν δίκιο όσοι λένε ότι είναι η καλύτερη ελληνίδα ακραία. Φοβερό σέρβις, εξαιρετική στην επίθεση, και στην υποδοχή μου φάνηκε μια χαρά
Κουντουρη κάνε τα κουμαντα σου και φερ'τη στην ομάδα, γιατί το αξίζει. Εντάξει;
Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Media Day για τις κοπέλες μας![]()
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Για να δούμε τις Νομικού & Ζακχαίου που δεν είδαμε πέρσυΔηλώσεις και συνεντεύξεις στους εκπροσώπους του Τύπου, περιλάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας Γυναικών του Ολυμπιακού, πριν την έναρξη της προπόνησης της Τρίτης (11/9), στο κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη. Ο Μπράνκο Κοβάσεβιτς τόνισε πως η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη από την προηγούμενη για τις Πειραιώτισσες, καθώς οι αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων» ενισχύθηκαν μεταγραφικά.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, δήλωσε τα εξής:
Για το Ελληνικό πρωτάθλημα: «Σίγουρα αυτή η χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο κύπελλο θα είναι πιο δύσκολη από την προηγούμενη καθώς ομάδες όπως ο Άρης και η Σαντορίνη ενισχύθηκαν με καλές παίκτριες και έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον».
Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι οι δικοί μας παραμένουν οι ίδιοι και θέλουμε φυσικά να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη όπως και πέρυσι θέλουμε το Τσάλεντζ Καπ. Φέτος η κλήρωση ήταν πολύ δύσκολη για εμάς. Στον πρώτο γύρο δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα αλλά στον δεύτερο γύρο η γαλλική ομάδα είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή αλλά και εμείς φυσικά θέλουμε να τους κερδίσουμε όλους».
Για τις αλλαγές στα πρόσωπα στην ομάδα του Ολυμπιακού: «Η Κοκκινάκη δεν είναι καινούργια παίκτρια καθώς τις προηγούμενες χρονιές έπαιξε αρκετά και σημαντικά παιχνίδια. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς ότι έχουμε τις Νομικού και Ζακχαίου που μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμες. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από πέρυσι και θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι».
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας έλειπαν κάποιες κοπέλες (Κοκκινάκη, Νομικού, Κωνσταντινίδου) και αγωνίστηκε και μια κοπέλα από την ακαδημία ονόματι Μαριέττα Μερακλή, η οποία διαβάζω ότι είναι γεννηθείσα το 2003 και έχει ύψος 1,86.
Μα τι τα ταΐζουν τα παιδιά σήμερα;
Στο χτεσινό φιλικό με την νεοσύσταστη Turkish Airlines η ομάδα μας νίκησε με 3-0 όμως τραυματίστηκε η Χίπε. Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι καθησυχαστικές
Περισσότερα εδώ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Η Μέιφιλντ είναι με το 5, η Έμοντς με το 17, η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου με το 11, οι άλλες είναι περσινές, η κοπελίτσα με το 6 ποια είναι;
Edit: άκυρο, Ασημίνα Νικολογιάννη.