+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 52 από 80 ΠρώτηΠρώτη ... 2 42 48 49 50 51 52 53 54 55 56 62 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.021 έως 1.040 από 1586

Θέμα: Γυναικείο Βόλλεϋ δ΄: Οκτώ και συνεχίζουμε

Το avatar του χρήστη Ronj
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Δεν μου λέει τίποτα ιδιαίτερο ετούτη , κι εγώ προτιμώ την Αγκοστ .

Προεπιλογή

Όπως είπαμε, όλα θα κριθούν από το πόσο καλές θα είναι οι ακραίες που θα πάρουμε, το γνωρίζουν και στην ομάδα αυτό και φαντάζομαι ότι θα κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές (σε συνάρτηση βέβαια με το μπάτζετ που έχουμε).
    Εν τω μεταξύ, χάλασε λέει η μεταγραφή μιας ξενης κεντρικης που πηρε η ομάδα των πoύστηδων. Είμαι σίγουρος, επειδή ξέρω πόσο κουφάλες είναι οι λαγοί και πόσο τους πονάει το συγκεκριμένο τμήμα, ότι το έκαναν επίτηδες για να κρατήσουν μια μεταγραφή καβάτζα ανάλογα με τις δικές μας κινήσεις.

Κακιασμένη Το avatar του χρήστη Loukretia
    Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρία Γενιτσαρίδη. Η διεθνής ακραία (ημ.γέννησης, 3/6/1994), υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός για την ολοκλήρωση της μεταγραφής της Μαρίας Γενιτσαρίδη.

τις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Μαρία Γενιτσαρίδη ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και εύχομαι να έχουμε μια άψογη συνεργασία. Είμαι ιδιαίτερα ανυπόμονη για τη φετινή σεζόν και έτοιμη να δώσω το 100% για την επίτευξη των στόχων της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τέλος εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες».

Η Ηρακλειώτισσα διεθνής ακραία, αναδείχθηκε από την ΑΘΛΕΣΗ και έπειτα από το πέρασμά της από την Ένωση Βύρωνα έπαιξε στο πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, όπου διακρίθηκε ιδιαίτερα στο NCAA. Τη σεζόν 2017-18 επέστρεψε στην Ελλάδα για τον ΑΟ Θήρας και στη συνέχεια γύρισε για μικρό χρονικό διάστημα στην ΑΘΛΕΣΗ. Τον Ιανουάριο του 2020 έγινε ξανά κάτοικος Σαντορίνης για τον ΑΟ Θήρας, για να αποχωρήσει για τη Γερμανία έπειτα από τη διακοπή του πρωταθλήματος, για λογαριασμό της Τούρινγκεν.
    υγιής και πολύκουπη να είναι
    Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Επέστρεψε και η Μελίνα

Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Loukretia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό δεν ξέρω αν πρέπει να μπει εδώ η στο γουρουνολάκκο
    Ο Λεμονίδης γράφει σήμερα ότι θα την ανακοινώσουμε κι αυτή σε λίγες μέρες

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Ανοίγουμε έναν ωραίο και βαθύ γουρουνολάκκο στο ταραφλεξ στο Ρέντη.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Ο...προπονητής! Το avatar του χρήστη Haris_T7
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Με δύναμη από τη Βραζιλία.
    Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Μαρί Παράιμπα ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό την νέα περίοδο. Ελπίζω να έχουμε μια θαυμάσια σεζόν και να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους για τους οποίους θα αγωνιστούμε. Περιμένω να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες και τους ανθρώπους του συλλόγου και να ξεκινήσουμε την δουλειά».
    Εδώ έχει και βιντεάκια για να πάρουμε μια γεύση από τη νέα μας παίκτρια

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Μία αθλιότης Το avatar του χρήστη ctamathc

Προεπιλογή

Έχει και άλλα βιντεάκια, δυστυχώς δεν μπορώ να παραθέσω link, μια απλή αναζήτηση στο google με το όνομά της και τον τίτλο περιοδικού ιδιοκτησίας του τιτάνα Χιου Χεφνερ αρκεί
    Δεν ξέρω ποιος εισηγήθηκε τη μεταγραφή, αλλά ευχαριστούμε

μόνο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Το avatar του χρήστη Xaris7
    Περιοχή
    ΚΡΗΤΗ

Προεπιλογή

Την περναω ενα σκαουτινγκ να δουμε τα δυνατα της σημεια...
    ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!

Προεπιλογή

Διαφωνώ με τα ωωω για την εμφάνιση. Ωραία κοπέλα, αλλά τίποτε το ιδιαίτερο. Σιγά δηλαδή, επειδή έκανε φωτογράφιση για το Playboy; Κι η Δήμητρα Γαλάνη έχει κάνει.
    Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.

Περιοχή
    Piraeus

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από καναπές Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαφωνώ με τα ωωω για την εμφάνιση. Ωραία κοπέλα, αλλά τίποτε το ιδιαίτερο. Σιγά δηλαδή, επειδή έκανε φωτογράφιση για το Playboy; Κι η Δήμητρα Γαλάνη έχει κάνει.
    Ναι, ειχε εντυπωσιασει ολο τον αντρικο πληθυσμο ....

Προεπιλογή

Να πάρουμε και την Έιγκοστ τώρα, να καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς.

Would You Dare?

Προεπιλογή

Πήραμε τελικά και την Κουβανή Βίλμα Σάλας ως δεύτερη ακραία.

https://www.olympiacossfp.gr/el/cont...BB%CE%B1%CF%82

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Θα δούμε ωραία πράγματα του χρόνου Vilma

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Ο...προπονητής! Το avatar του χρήστη Haris_T7
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Γινονται πραγματακια.
    Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Το αφεντικό τρελάθηκε

https://www.fosonline.gr/volleyball/...iakoy-pics-vid

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

O Oλυμπιακός έμαθε τους υποψήφιους αντιπάλους του, στο δρόμο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών και με το ρόστερ που διαθέτει μπορεί να περάσει στην ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ.

Οι ομάδες των προκριματικών είναι Μιχάσνκα Μινσκ(Λευκορωσία), Κάλσιτ Κάμνικ(Σλοβενία), Νοσατέλ(Ελβετία), Μπρσκο(Βοσνία), Ντνίπρο(Ουκρανία), Ζοκ(Σερβία), Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Αστερίξ (Βέλγιο), Γκραν Κανάρια (Ισπανία), Ολυμπιακός

Οι ομάδες θα παίξουν α΄και β΄προκριματικό γύρο είτε σε διπλά νοκ άουτ ή σε ομίλους των τριών ομάδων(διοργανώτριες οι ομάδες με την υψηλότερη βαθμολογία) και ο γ΄γύρος με διπλά νοκ άουτ για να περάσουν δύο ομάδες στους ομίλους. Ο Ολυμπιακός λογικά έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε άνδρες και γυναίκες και θα πάρει όμιλο των τριών ομάδων.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Εννέα Οκτωβρίου ξεκινά η Volleyleague γυναικών

https://www.fosonline.gr/volleyball/...-league-andron

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Επίσημο: Έτσι θα παίξουν στη Volley League γυναικών και στις Pre League ανδρών-γυναικών

Το ΔΣ της ΕΟΠΕ αποφάσισε πως θα γίνουν τα πρωταθλήματα της Volley League γυναικών και των Pre League ανδρών-γυναικών

Η Βόλεϊ Λιγκ γυναικών μετά από απόφαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ θα ξεκινήσει στις 9 Οκτωβρίου, θα πέφτουν απευθείας 3 ομάδες και θα διοργανωθούν πλέι οφ για τις 8 πρώτες ομάδες και φυσικά πλέι άουτ

Ο κύβος ερρίφθη και η ΕΟΠΕ προτίμησε τη χρυσή τομή, αφού αρχικά ήθελε να πέφτουν 4 ομάδες , οι 14 σύλλογοι αντιπρότειναν να πέφτουν 2 και τελικά θα υποβιβάζονται 3 ομάδες και θα προβιβάζονται από την Πρε Λιγκ οι 2 πρώτοι. Θα γίνουν όπως προαναφέραμε πλέι οφ για τις 8 πρώτες ομάδες, ο τελευταίος θα υποβιβάζεται απευθείας και οι 13ος, 12ος, 11ος, 10ος θα παίξουν χιαστί στα πλέι άουτ με τις δύο ηττημένες να πέφτουν στην Πρε Λιγκ. Τελευταία πρόταση της άτυπης Λίγκας ήταν να υποβιβάζονται 2 και ο 12ος να παίζει μπαράζ με τον 2ο της Πρε Λιγκ.

Έτσι θα έχουμε του χρόνου στη Βόλεϊ Λιγκ γυναικών 13 ομάδες και με το ίδιο σύστημα θα γίνουν 12 τη μεθεπόμενη περίοδο, ενώ το ίδιο θα γίνει και για τη Πρε Λιγκ γυναικών.

Στην Πρι Λιγκ ανδρών παίζουν οι Άθλος Ορεστιάδας, Άρης, ΑΕ Κομοτηνής, Πήγασος Πολίχνης, Πιερικός Κατερίνης, Αριστοτέλης Σκύδρας, ΑΕΚ, Αιγιαλέων, Καλαμάτα ’80, Κέρκης Σάμου, Πανερυθραϊκός και Πανιώνιος.

Οι έξι πρώτες θα απαρτίζουν τον Βόρειο Όμιλο και οι υπόλοιπες τον Νότιο και στο τέλος του πρωταθλήματος οι 3 πρώτοι κάθε ομίλου θα συγκροτήσουν ένα νέο γκρουπ που με νέο πρωτάθλημα 10 αγώνων θα αναδειχθεί ο πρώτος που θα προβιβαστεί στη Βόλεϊ Λιγκ. Οι 2-5 θα ξαναπαίξουν χιαστί νοκ άουτ ματς για να βγεί και ο δεύτερος. Στα πλάνα είναι και μπαράζ του 3ου της Πρε Λιγκ με τον 8ο της Βόλεϊ Λιγκ.

Στην Πρι Λιγκ γυναικών παίζουν οι Άρτεμις Κορυδαλλού, Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, Απόλλων Καλαμάτας, ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση, ΖΑΟΝ, ΦΟ Βριλησσίων, Αιγάλεω, Μακεδόνες, Κόρινθος, ΓΣ Ηλιούπολης, Πανιώνιος και ΧΑΝΘ.

Κι εδώ θα έχουμε δύο ομίλους, αλλά επειδή δεν υπάρχει ίση κατανομή Βορά-Νότου, θα βγουν με κλήρωση ανά όμιλο, 3 ομάδες από Αθήνα, 2 από Θεσσαλονίκη και 1 από την Πελοπόννησο. Το σύστημα είναι το ίδιο με των ανδρών.

Να θυμίσουμε ότι στην Α1 ανδρών παίζουν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου, Κηφισιά, Μίλων, ΟΦΗ, Φίλιππος Βέροιας και στην Α1 γυναικών οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΑΟ Θήρας, Πανναξιακός, Μαρκόπουλο, Αίας Ευόσμου, Άρης, Αμαζόνες, ΑΟ Λαμίας, Ηλυσιακός, Πορφύρας, Θέτις Βούλας.

https://www.fosonline.gr/volleyball/...ndron-gynaikon
    ...........................

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές