25-20 και 2-0 σετ
Και διαβάζω ότι ο κόουτς έκανε ροτέισον και πήγαν ξανά πολύ καλά οι αναπληρωματικές Γενιτσαρίδη 17 πόντοι( 15/23 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 46% υπ. - 31% άριστες), Ζιώγα 12+1 πόντοι (10/29 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Κελεσίδη 6 πόντοι (2/8 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ)![]()
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Τηλεοπτική μετάδοση από το Ορκ.tv. και ελπίζω να βρουμε λινκ
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Η Σάλας ποτε θα ειναι καλα;
Με αυτη μεσα ισως εχουμε την πιο ποιοτική ομαδα που ειχαμε ever στα χαρτια
Οι εκβιαστριες του μπαοκ γιατι παιζουν κανονικα;
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!
Δεν έχω δει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή Σάλας
Και θαυμάστε πολιτισμό για το σημερινό ματς με τις μπουγατσούλες στην Πυλαία
Η ΘΥΡΑ 4 καλεί το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ να στηρίξει τα κορίτσια του βόλεϊ και τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα, πλέον και με τη φυσική του παρουσία στο γήπεδο. Όλοι στη Μίκρα αυτήν την Τετάρτη 20/10 και ώρα 18:00 ώστε να σπρώξουμε την ομαδα στη νίκη κόντρα στην ομάδα του Δημοσίου. Κάθε νίκη επί του τρισάθλιου αυτού σωματείου είναι χαρά για τον αθλητισμό, κάθε νίκη μας φέρνει πιο κοντά στους στόχους μας.
Η ΘΥΡΑ 4 φέτος βρέθηκε κοντά σε όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου μας με μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας και άλλες κινήσεις που μοναδικό στοχο έχουν τη βοήθεια σε όσους, άνδρες και γυναίκες, φορούν και τιμούν τη φανέλα με το Δικέφαλο. Τον πρωταρχικό δηλαδή στόχο των Συνδέσμων μας. Φέτος, τα κορίτσια του βόλεϊ θα φορούν περήφανα στις προπονήσεις τους τα σύμβολα της 4. Επίσης, αγοράστηκαν (πέρα των ατομικών) επιπλέον 10 εισιτήρια για το γυναικείο βόλεϊ για μέλη και φίλους του συνδέσμου που δυσκολεύονται οικονομικά.
Όλοι στη Μίκρα την Τετάρτη
Όλοι κοντά στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Αν και θα γινω γραφικος οπως οι ρεπορτερ του Μπαοκ με τους Κουβανους, εγω επιμενω να ρωταω πως ειναι δυνατον να παιζουν κανονικα οι 2 Κορεατισσες των ορκ, που ειναι φερομενες ως αναμεμειγμενες σε υποθεσεις εκβιασμων (στη χωρα τους).
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!
2-0 χάνουμε και δεν έχουμε εικόνα από το ματς. Κάτι πρεπει να γίνει και να γίνει τώρα
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Τι εγινε σημερα ;
Μετα τα ευρωπαϊκα αποτελεσματα περιμενα οτι θα χαμε διαφορα στην Ελλαδα απ τους αλλους φετος.
Πάει καρφί για 3-0 το παιχνίδι, αναρωτιέμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που χάσαμε τόσο εύκολα (εξαιρείται η περυσινή σεζόν).
Δεν παίξαμε και με τίποτα μεγαθήρια μέχρι στιγμής, προκριματικά παίζαμε. Στα πολύ δυνατά φιλικά με τις τούρκικες ομάδες πάντως χάσαμε σε όλα 3-0 και με μεγάλες διαφορές.
Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν δυναμώσει πολύ και εμείς έχουμε καινούρια ομάδα με πολλά ερωτηματικά. Όλοι λένε ότι φέτος θα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που έχει γίνει ποτέ.
Οι τουρκικές ομάδες είναι έτη φωτός μπροστά από μας και σύγκριση δε γίνεται. Πάντως έχει πλακα να θυμουνται κάποιοι την ομάδα στις στραβές και τον υπόλοιπο καιρό τίποτα
Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει μάθημα το σημερινό και θα μάθουμε από τα λάθη μας. Έχει πολύ δρόμο το πρωταθλημα και είναι πρόωρο να λέμε ο, τιδήποτε
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Στα πολύ δυνατά φιλικά με τις τούρκικες ομάδες όλες οι ελληνικές θα έχαναν με 3-0. Το τουρκικό γυναικείο βόλεϊ είναι πολύ μπροστά, καθώς αποτελεί περίπου εθνικό τους άθλημα. Από την άλλη,ούτε ο αγώνας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ αποτελεί κριτήριο. Ο ΠΑΟΚ έχασε από την ΑΕΚ με 3-2, παίζοντας με 2 ξένες και χωρίς τις Κορεάτισσες, με τις οποίες είναι άλλη ομάδα. Κακά τα ψέμματα, ο ΠΑΟΚ έχει στο γυναικείο βόλεϊ χρηματοδότη το Σαββίδη και ρίχνει χρήμα (της Αμοιρίδης-Σαββίδης, όχι τον Ιβάν), αλλά αν δεν είχε σκάσει το θέμα με τις καταγγελίες για μπούλινγκ από τις δίδυμες, δεν υπήρχε περίπτωση να τις δούμε στην Ελλάδα. Πρόκειται για αθλήτριες πολύ μεγαλύτερου βεληνεκούς και κασέ, που η τιμωρία τους στη χώρα τους και ο κακός χειρισμός από το μάνατζέρ τους (απέρριψε διάφορες προσφορές ζητώντας περισσότερα, μέχρι που έμειναν χωρίς προτάσεις) τις έφεραν στον ΠΑΟΚ.
Εμείς από τη δική μας πλευρά επενδύσαμε στη Σάλας, που όμως δεν παίζει αυτή τη στιγμή ούτε στο 50%. Αν μπορέσει να επανέλθει στη γνωστή Σάλας έχουμε ελπίδες, διαφορετικά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Βέβαια δεν υπήρχαν πολλές διαφορετικές επιλογές. Από τη στιγμή που οι συγκυρίες έφεραν τις Κορεάτισσες στον ΠΑΟΚ, έπρεπε να ψάξουμε κι εμείς για "λαβράκι", δηλαδή για αθλήτριες που μόνο λόγω συγκυριών θα έρχονταν στην Ελλάδα. Αν υπάρχει κάτι που θα καταλογίσω στον ερασιτέχνη και τους ανθρώπους που τρέχουν το τμήμα (οι οποίοι συνολικά έχουν κάνει εξαιρετική δουλεία όλα αυτά τα χρόνια), είναι ότι ενώ γνώριζαν ότι η Σάλας δεν θα είναι έτοιμη τον πρώτο καιρό, απέκτησαν ως 3η ξένη ακραία και 4η ξένη συνολικά, μία αθλήτρια που και αυτή μπορεί να υπολογίζεται από την καινούργια χρονιά.
Σύγκριση γίνεται με τα προηγούμενα χρόνια που συμμετείχαμε στο ίδιο τουρνουά και ακόμα και αν χάναμε, ήμασταν πολύ πιο ανταγωνιστικοί.
Εννοείται ότι είναι νωρίς ακόμα αλλά εγώ ξαναλέω ότι η ομάδα μας έχει στηθεί με πολλά στοιχήματα. Πρώτα απ'όλα τον προπονητή που νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει σαν πρώτος προπονητής. Μακάρι να μας βγουν όλα τα στοιχήματα αλλιώς θα έχει πρόβλημα η ομάδα.
Κάπου είδα ότι ήταν η πρώτη ήττα σε νορμάλ συνθήκες από το 2018. Καλά νταξ...
Θυμίζει τη φάση που είχε χάσει το ανδρικό πολο από τη Βουλιαγμένη μετά από οκτώ χρόνια. Οκ, προχωραμε
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Πάμε γερά κορίτσια μου
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία υποδέχεται τον Ηλυσιακό το Σάββατο (23/10) στις 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague. Oι «ερυθρόλευκες» θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα για να πετύχουν την 3η νίκη τους στο πρωτάθλημα, πριν στρέψουν την προσοχή τους και πάλι στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αφού την προσοχή Τετάρτη (27/10) θα αντιμετωπίσουν την Ζοκ στη Σερβία, στο πρώτο παιχνίδι του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League.
Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τoν Ηλυσιακό αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Ξένια Κακουράτου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Αγγελίνα Συριστατίδη, Βίλμα Σάλας, Μαριάνα Αντράντε Κόστα, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Μαρία Γενιτσαρίδη, Ιλιόνη Κελεσίδη, Παναγιώτα Ξανθοπούλου, Σία Τοτσίδου.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σία Τοτσίδου: «Σίγουρα προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση και θέλουμε να δείξουμε πολύ καλύτερο πρόσωπο στο παιχνίδι που ακολουθεί. Πρέπει να κοιτάζουμε μόνο μπροστά από εδώ και πέρα, δεν πιστεύω ότι κρίνεται ένα πρωτάθλημα ή κάποιος τίτλος από τον Οκτώβριο. Αυτή είναι η ψυχολογία που έχουμε και θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτερες σε κάθε παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος και για αυτό θα δουλέψουμε το διάστημα που έρχεται με τα επόμενα παιχνίδια, στα οποία θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένες και να δείξουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα σαν ομάδα».![]()
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4