+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 59 από 84 ΠρώτηΠρώτη ... 9 49 55 56 57 58 59 60 61 62 63 69 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.161 έως 1.180 από 1665

Θέμα: Γυναικείο Βόλλεϋ δ΄: Οκτώ και συνεχίζουμε

Προεπιλογή

Αναπολώ αγέλαστο κοουτς...

Προεπιλογή

Θλίψη, μια ομάδα πρότυπο μέχρι πρότινος να διασύρεται από τις ZOK και Πόρτο αυτού του κόσμου... Κι είναι πολύ εύκολο να αποφασίσουν οι υπεύθυνοι: Είτε είναι ανεπαρκείς οι Χριστοδούλου, Χίπε, Γιώτα, Σάλας, Κόστα είτε κάποιος δεν είναι, τελικά, καν προπονητής...

Κακιασμένη Το avatar του χρήστη Loukretia
    Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Ο Λεμονιδης άφησε τις προαλλες υπονοούμενα ότι τρίζει η καρέκλα του Κουτίνιο

Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Προεπιλογή

έφυγε ο Κουβανός;

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Κάτι τέτοιο πηρε το μάτι μου, αλλά δεν έχω δει ανακοίνωση

Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Προεπιλογή

Η ομάδα δυστυχώς δεν βλέπεται. Τέτοια χάλια δεν είχαμε ούτε όταν παίζαμε στην Α2.

Το ρίσκο με τον Κουτίνιο δεν βγήκε, ας διορθώσει η διοίκηση το λάθος της μήπως και σωθεί η χρονιά.

Το avatar του χρήστη Ronj
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Μπορεί να βγήκε ανεπαρκής ο Κουβανός , για να το πω ευγενικά , αλλά και οι παίκτριες μας έχουν μεγάλη ευθύνη για το χάλι , εκτός από ανιωθίλα οι περισσότερες είναι υπέρβαρες .
    Οι ξένες μας μπορεί να είναι - ήταν - ονόματα αλλά δεν τραβάνε καθόλου .
    Δύσκολο να γυρίσει το πράμα .

Προεπιλογή

Συμφωνώ.
    Αν τις βάλεις σε λεωφορείο την ανηφόρα δεν τη βγάζει.

Μάγουλα και μπούτια.

Μόνο η Σάλας είναι στεγνή, αλλά κι αυτήν τη σημαδεύουν όλοι οι αντίπαλοι σε σερβίς και καρφιά. Εμμονικά.
    Πράγμα πολύ υποτιμητικό για μία αθλήτρια.

Προεπιλογή

H Kόστα είτε δεν έπαιξε καθόλου ή έπαιξε πάρα πολύ λίγο.
    Γενικά φέτος στηρίζαμε πολλά στις ξένες, αλλά δεν έχουν τραβήξει, ούτε και η Χίπε έχει ξεκινήσει καλά, πιθανότατα να φταίνε και οι επιλογές της ομάδας στην επίθεση, η Χριστοδούλου που έχει πέσει πολύ, ο προπονητής που δεν ξέρουμε τι επιπέδου είναι, κοκ.
    Είναι νωρίς ακόμα όμως και μπορεί με αλλαγή προπονητή και αντικατάσταση μίας παίκτριας αν χρειάζεται, καθώς θα έρθει και η Τέιλορ με τη νέα σεζόν να γυρίσει το πράγμα.

Would You Dare?

Προεπιλογή

https://www.fosonline.gr/volleyball/...volei-gynaikon

Για να δούμε τι θα δείξει και ο καινούριος προπονητής... Αν μη τι άλλο φαίνεται οτι δεν πρόκειται να παραδωθούμε αμαχητί.

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Και επίσημα παρελθόν ο Κουτίνιο

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Ο...προπονητής! Το avatar του χρήστη Haris_T7
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παει κι αυτος. Ας παρουν καναν σοβαρο. Μπρανκο λειπεις.
    Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Τον ΑΟ Μαρκοπούλου εκτός έδρας αντιμετωπίζει το Σάββατο (20/11) στις 18:00 η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Volleyleague. Oι πρωταθλήτριες Ελλάδας μετά την ήττα στην Πορτογαλία από την Πόρτο για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «32» του CEV Cup, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Στον «ερυθρόλευκο» πάγκο θα καθίσει για το ματς του Σαββάτου, ο Σπύρος Σαραντίτης.

Η αναμέτρηση με το Μαρκόπουλο θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το επίσημο κανάλι των γηπεδούχων στο Youtube (Μarkopoulo Volley).
    Ευκαιρία ανάκαμψης

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

0-3 πανευκολη νίκη για τις κόρες

Πάμε να δουμε τι θα κάνουμε την Τετάρτη

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Παρουσίαση του νέου προπονητή μας

Κάρλο Παρίσι: «Να συνδεθούμε με τις αθλήτριες, δεν έχουμε χρόνο»

Είδε χθες στο Μαρκόπουλο τη νέα του ομάδα και σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Κάρλο Παρίσι που και με τη ...βούλα πλέον είναι ο νέος «τιμονιέρης» του Ολυμπιακού. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι σημαντικό ότι θα εργαστώ σε μια χώρα εκτός Ιταλίας και αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τη δουλειά μου» σχολίασε ο 61χρονος κόουτς στο olympiacossfp.gr και ολοκλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή και φιλόδοξη ομάδα και αυτό είναι πολύ καλό για εμένα. Για αρχή θα πρέπει να μάθω πολλά πράγματα για τη ομάδα μου, το σύλλογο, το επιτελείο και ειδικά τις αθλήτριες, γιατί πρέπει να καταλάβω ποιο είναι το καλύτερο για αυτή την ομάδα. Έχω παρακολουθήσει ορισμένα ματς, αλλά πρέπει μέρα με τη μέρα να δουλέψουμε στις προπονήσεις. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να συνδεθούμε το συντομότερο δυνατό με τις αθλήτριες, γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο».
    Το βιογραφικό του Παρίσι
    Ο Κάρλο Παρίσι γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1960, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα τη σεζόν 1998/99 από τη Ρώμη και έχει μεγάλη εμπειρία από το κορυφαίο Ιταλικό πρωτάθλημα.
    Σε συλλογικό επίπεδο έχει εργαστεί σε Mπούστο Αρσίζιο (2007-2015), Μπακού (2015-16), Λε Κανέ (2016-17), Σκαντίτσι (2017-19), Μόντζα (2019-20), Κασαλματζιόρε (2020-21). Το 2012 κατέκτησε το Πρωτάθλημα το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Ιταλίας, επιτυγχάνοντας το τρεμπλ, ενώ έχει κερδίσει δύο φορές το CEV Cup (2009-10, 2011-12).
    Με τη Μπούστο Αρσίζιο στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο το 2015 και το χάλκινο το 2013, ενώ έχει αναδειχθεί μια φορά καλύτερος προπονητής της Serie A1 και τρεις στη Serie A2. Σε εθνικό επίπεδο έχει διατελέσει ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Τσεχίας, με την οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο European League το 2012.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Ο...προπονητής! Το avatar του χρήστη Haris_T7
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Για όποιον ξέρει, λέει τιποτα ο νέος;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!

Se7en Το avatar του χρήστη Red Patras
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris_T7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για όποιον ξέρει, λέει τιποτα ο νέος;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    https://www.travelstories.gr/communi...82-2019.61263/

It is well enough that people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning.

Προεπιλογή

Αδιανόητο βιογραφικό για ελληνική ομάδα βόλεϊ, μακάρι να επιβεβαιωθεί

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Με τον Κάρλο Παρίζι να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, είναι έτοιμη να υποδεχτεί την Πόρτο στον επαναληπτικό της φάσης των «32» του CEV Cup, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (24/11) στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Η αποστολή των πρωταθλητριών Ελλάδας, δεν θα είναι εύκολη μετά την ήττα με 3-0 σετ στην Πορτογαλία, καθώς πλέον χρειάζονται καθαρή νίκη με 3-0 ή 3-1 για να στείλουν το παιχνίδι στο χρυσό σετ, το οποίο πρέπει να κατακτήσουν για να ανατρέψουν την κατάσταση. Το ζητούμενο για τις «ερυθρόλευκες», οι οποίες θα στερηθούν για τρίτο σερί ματς, τις υπηρεσίες της Μαριάνα Κόστα που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον ώμο, είναι να παρουσιάσουν βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με αυτή του πρώτου αγώνα και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους.

Κάρλος Παρίζι: "Περίπλοκο παιχνίδι"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλο Παρίζι δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Το παιχνίδι με την Πόρτο είναι περίπλοκο και όλοι γνωρίζουν το γιατί. Ωστόσο το βόλεϊ είναι περίεργο και εμείς πρέπει να παίξουμε αύριο με τη σωστή προσέγγιση. Θα αγωνιστούμε στο συγκεκριμένο ματς, έχοντας κάνει μόλις δυο προπονήσεις με την ομάδα, ενώ αντιμετωπίζουμε και κάποια προβλήματα, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για εμένα και την ομάδα να παίξουμε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι. Εγώ θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα τις αθλήτριες, γιατί μετά την Πόρτο ακολουθούν και άλλα σημαντικά ματς. Ωστόσο τώρα η προσοχή μας είναι στραμμένη, μόνο στο αυριανό παιχνίδι».
    Πάμε και ό,τι βγει

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Προεπιλογή

Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα απόψε, ανεξάρτητα αν προκριθούμε ή όχι (που αντικειμενικά είναι πολύ δύσκολο να περάσουμε). Όσοι μπορούν ας πάνε Ρέντη να χειροκροτήσουν τα κορίτσια μας.

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές