25-17 2-1 σετ μπροστά οι κόρες
Πάμε να τελειώνουμε
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
25-17 2-1 σετ μπροστά οι κόρες
Πάμε να τελειώνουμε
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Μπράβο στα κορίτσια για τη νίκη.
Έχουμε όμως φοβερό θέμα στο λίμπερο δυστυχώς...
Would You Dare?
3-1 νίκη για τις κόρες με άσο της Σάλας στο φινάλε
Η Κοσμά τα παει καλα ως λίμπερο, Κουμπουρα ποιοτητα όπως και οι Ολμπρεχτ - Γουιντερς. Έχει γίνει δουλειά και αυτό φαίνεται
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Δεν ξέρω ποιος μεταδίδει το ματς, αλλά θα είναι τεράστια ξεφτίλα να μην υπάρχει μετάδοση. Άμα βρω κάτι, θα το ποστάρωΗ ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, το Σάββατο (29/10). Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν στις 21:15 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγ. Θωμά στο Μαρούσι, για τη 2η αγωνιστική της Volley League, με στόχο το «διπλό». Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα (3-1) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», κόντρα στην ΑΕΚ, οι «ερυθρόλευκες» αγωνίζονται για πρώτη φορά φέτος εκτός έδρας και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στις «πράσινες», ώστε να κάνουν το «δύο στα δύο» στο φετινό πρωτάθλημα.
Δηλώσεις:
Λορέντζο Μιτσέλι: «Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, μεταξύ των δύο από τους τέσσερις διεκδικητές του τίτλου. Οπότε, θα δούμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε αυτή την περίοδο, μετά και την καλοκαιρινή προετοιμασία. Ξεκινήσαμε και οι δύο με μάχη στην 1η αγωνιστική, οπότε είμαστε έτοιμοι και τεχνικά και ψυχολογικά για το ντέρμπι. Θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε μαζί τους, μετά τους τελικούς στο περσινό πρωτάθλημα. Μπορεί να υπάρχουν νέες αθλήτριες και στις δύο ομάδες, όμως γνωριζόμαστε πολύ καλά».
Μελίνα Εμμανουηλίδου: «Έχουμε ξεκινήσει δυναμικά το πρωτάθλημα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και στο ματς της 2ης αγωνιστικής, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Θα βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό και καθημερινά δουλεύουμε πάνω σε αυτό, γιατί θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα και για αυτό θα παλέψουμε».
Πάμε γερά ρε κόρες
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Σημαντικό παιχνίδι για να δούμε πώς θα αντιδράσει η ομάδα σε μία εχθρική έδρα. Αγωνιστικά ό,τι και να πούμε θα είναι πρόωρο, αφού δεν νομίζω ότι ούτε εμείς ούτε οι βαζέλες είμαστε ακόμα έτοιμοι.
Έχουμε θέματα μεγάλα στην υποδοχή
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Με κατω τα χερια οπως φαινεται...
ΧΩΡΟΣ ΤΙΜΗΣ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Δυστυχώς χάσαμε. Θέλει δουλειά και υπομονή η ομάδα
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Πάλι καλά που δεν υπήρχε μετάδοση να λέμε.Μάλλον πάνε για περίπατο φέτος οι βαζελίνες...Δεν υπάρχει και Χίπε φέτος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς, πώς έχει καταντήσει αυτή η ομάδα- πρότυπο...
Δεν κάναμε ανανέωση στις Ελληνίδες και χάσαμε και τις 2 καλύτερές μας κεντρικές στο εξωτερικό, πήραμε και για λίμπερο την όμορφη αλλά με κακή υποδοχή Κοσμά, οπότε έχουμε πέσει πολύ.
Επειδή όμως οι ξένες είναι καλές κι ο προπονητής καινούριος, ας δώσουμε λίγο χρόνο στην ομάδα.
Would You Dare?
Ανετοιμες και οι δυο ομάδες με σκαμπανεβάσματα πολλά. Οι λαγουδινες τον είχαν πιει από τις μπουγατσουλες την προηγουμενη εβδομάδα, όποτε τα περιπάτου ίσως είναι πολυ προωρα
Θέλει πολλή δουλειά η ομάδα και υπομονή. Θα δούμε
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Δεν ξέρω τις επιλογές των ξένων τις θεωρώ πολύ μέτριες.
Λίμπερο έχουμε μεγάλο θέμα πιστεύω καθώς η Κοσμά πρώτη φορά παίζει την θέση και χθες λιγοψύχησε σε ένα γήπεδο χωρίς κόσμο σχεδόν.
Οι ξένες στα άκρα κυριολεκτικά δεν υπήρχαν. Για την Σάλας είχα εκφράσει ζωηρές αμφιβολίες για την ανανέωση της καθώς δείχνει να μην έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό της.
Φάνηκε ξεκάθαρα και σήμερα. Η Αμερικανίδα επίσης στάθηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων και δεν ξέρω γενικά δείχνουμε να έχουμε θέμα στην υποδοχή.
Στο κέντρο η Όλμπρεχτ ήταν σε άλλο γήπεδο και αποτέλεσε την δυσάρεστη έκπληξη καθώς το δυνατό της σημείο το μπλοκ απουσιάζε χθες.
Στη διαγώνιο η Κούμπουρα έμεινε μεταξεταστέα και δείχνει ότι στη θέση αυτή δύσκολα θα κάνει την διαφορά.
Γενικά οι κινήσεις μας φέτος είναι και πάλι με πολύ ρίσκο και δεν βλέπω αυτό που λένε όλοι ότι ήμαστε το φαβορί.
Η χθεσινή εικόνα ήταν πραγματικά αποκαρδιωτική.
Δεν ξέρω τι βλέπουν εκεί στη Διοίκηση αλλά αν δεν βελτιωθεί η ομάδα θεωρώ ότι χρειάζονται ποιοτικές αλλαγές ενίσχυσης τον Γενάρη όπως και δήποτε.
Είναι ολοφάνερο ότι απουσιάζει η παίκτρια που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες της.
Οι αυτοκαταστροφικες κινησεις της διοικησης περυσι μας εφεραν σε αδιεξοδο και δυστυχως εδωσαν ψυχολογια στις βαζελες, και το γυναικειο βολλευ ειναι το κατεξοχην αθλημα της ψυχολογιας.
Δεν ξερω τι θα κανουν και πως θα το κανουν, αλλα ειναι ευθυνη τους να μη ξαναδουμε τις γραφικοτητες με τα αλληστου μνημης πρωτοσελιδα της Ρουξυ ( και εννοω να μην τους δωσουμε την ευκαιρια για αυτες τις γελοιοτητες, κατακτωντας εμεις το πρωταθλημα και το κυπελλο ).
ΧΩΡΟΣ ΤΙΜΗΣ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Μάλλον είναι το τμήμα που εννοούσε ο Πρόεδρος πως θα απέχει από πρωταθλητισμο..
Με σχεδόν 20000 μέλη απορω πως και γιατί, αλλά άλλοι αποφασίζουν.
Στάλθηκε από το SM-A127F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!
Ο Κουντούρης αναφέρθηκε σε ατομικά αθλήματα και δεν νομίζω ότι το φετινό μπάτζετ του τμήματος δείχνει απόφαση αποχής από τον πρωταθλητισμό. Απλά πήραμε πολλά ρίσκα μαζεμένα, που δεν φαίνεται να μας βγαίνουν, μέχρι στιγμής τουλάχιστον:
Αν η Κοσμά μπορέσει να προσαρμοστεί γρήγορα στη θέση, αν η Κούμπουρα βρει γρήγορα ρυθμό, αν εμφανιστεί κάποια στιγμή η Σάλας που υπήρξε πριν τον τραυματισμό, μπορεί η κατάσταση να αλλάξει. Πολλά αν όμως...
- Ρίσκο στη θέση του λίμπερο, που προσπαθήσαμε να την καλύψουμε μετατρέποντας την ακραία Κοσμά σε λίμπερο στα 29 της.
- Ρίσκο στη διαγώνια, όπου αρχικά κρίθηκε ότι ο κύκλος της Σάσκια είχε κλείσει, υπήρξε συμφωνία με την Αμερικανίδα Μπελ, με καλό βιογραφικό, και όταν στη συνέχεια χάλασε η συμφωνία, αποκτήθηκε ως λύση της τελευταίας στιγμής η Κούμπουρα, που όμως είχε να παίξει ουσιαστικά βόλεϊ σχεδόν δύο χρόνια και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο (και στον νικηφόρο αγώνα με την ΑΕΚ ξεκίνησε με 7/8 επιθέσεις και τελείωσε με 17/43).
- Ρίσκο με την ανανέωση της Σάλας, μεγάλη παίκτρια σίγουρα, που όμως πέρυσι έδειξε ότι δεν είχε μπορέσει να επανέλθει μετά τον τραυματισμό της στα στάνταρ της.
- Ρίσκο (όσο και αν είναι ιεροσυλία να λέω κάτι τέτοιο για τη σημαία του τμήματος και την παίκτρια που η μεταγραφή της πριν 11 χρόνια άλλαξε τον ρου του αθλήματος) η απόφαση να στηριχτεί η ομάδα για την πάσα και φέτος στην αρχηγό, που από πέρυσι είχε φανεί ότι δεν μπορεί να κάνει πια τη διαφορά σε σχέση με τις άλλες πασαδόρους και χωρίς μια έμπειρη δεύτερη πασαδόρο, που να μπορεί να αλλάξει την πορεία ενός σετ όταν η Στέλλα κολλάει.
Πολύ σωστή ανάλυση, ας μην βιαστούμε όμως να κρίνουμε και να καταδικάσουμε την ομάδα από ένα μόνο παιχνίδι (για το οποίο ούτε καν έχουμε εικόνα, εκτός του σκορ και των ρεπορτάζ). Έχουμε έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή στον πάγκο, ας του δώσουμε την ευκαιρία να δουλέψει με την ομάδα και να διορθώσει τα κακώς κείμενα.
Ελπίζω να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο σήμεραΤις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει την Τετάρτη (2/11) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Μετά το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι, οι «ερυθρόλευκες» επιστρέφουν στο «Μ. Μερκούρη», όπου υποδέχονται στις 20:00 (Live Streaming: OSFP TV) τη Θέτιδα, για την 3η «στροφή» της Volley League. Κόντρα στην ομάδα της Βούλας, στο Ρέντη, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να παρουσιάσουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο, να πάρουν το «καθαρό» τρίποντο και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.
Δηλώσεις:
Λορέντζο Μιτσέλι: «Δουλέψαμε σκληρά αυτές τις δύο ημέρες, για να βελτιώσουμε και να εξελίξουμε το παιχνίδι μας, κόντρα σε μία καλή ομάδα, όπως η Θέτιδα. Παίξαμε μαζί τους και σε φιλικό και είδαμε το επίπεδο που έχουν. Χρειαζόμαστε, λοιπόν, πλήρη συγκέντρωση και πολλή διάθεση, για να μην δώσουμε στη Θέτιδα τη δυνατότητα να πιστέψει σε αποτέλεσμα. Ο τελευταίος μας αγώνας δεν ήταν καλός και θέλουμε να δείξουμε, με μία νίκη, ότι ήταν απλά μια κακή παρένθεση».
Σοφία Κοσμά: «Έχουμε ένα δυνατό ματς, με μια αρκετά καλή ομάδα, τη Θέτιδα. Προερχόμαστε από ένα κακό παιχνίδι, είδαμε τα λάθη που έγιναν και το αφήσαμε πίσω, καθώς η συνέχεια είναι πολύ σύντομη και χρειάζεται άμεση συγκέντρωση στον επόμενο αγώνα. Θέλουμε καθαρό τρίποντο αύριο, με μια καλή εμφάνιση μέσα στο γήπεδο και θεωρώ, ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό».
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
1-0 μπροστά οι κοπέλες μας παρά τα σκαμπανεβάσματα. Δε νοείται να φτάνεις 20-15 και να μην καθαρίζεις το σετ, αλλά τα έχει αυτά το γυναικείο
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4