Του Φάνη ή του Χρήστου κόρη;
Του Χρήστου η κόρη
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Η αλήθεια είναι ότι ο ελληνικός κορμός που ήταν η δύναμή μας τόσα χρόνια, πλέον είναι η αδυναμία μας.
Would You Dare?
Ανανέωσε και η Γενιτσαρίδη
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαρία Γενιτσαρίδη. Η διεθνής ακραία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών.
Η δήλωση της Μαρίας Γενιτσαρίδη στο olympiacossfp.gr:
«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Με την παραμονή μου στον Ολυμπιακό, είμαι έτοιμη και ανυπόμονη να προσφέρω το 100% των δυνατοτήτων μου, για την επίτευξη των στόχων της ομάδας, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες».
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Παραμένει σε εμάς και η Σάλας
Στις δηλώσεις της μετά την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ολυμπιακό, η έμπειρη Κουβανή ακραία επισήμανε:«Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Βίλμα Σάλας. Η Κουβανή ακραία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου».
«Με την ανανέωση του συμβολαίου μου, νιώθω ότι θα έχω μια νέα ευκαιρία να πετύχω την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χωρίς αμφιβολία, ήταν μια σεζόν με πολλές προκλήσεις και με πείσμα, βάλαμε νέους στόχους, τους οποίους θέλουμε να πετύχουμε. Εμπιστευόμενη το τεχνικό επιτελείο και τις παίκτριες, πήρα την απόφαση να συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα χρώματα του Ολυμπιακού».
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Νεφέλη Χατζηγρηγορίου
Κεντρικές: Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Φρέιερ Όλμπρεχτ(Βέλγιο)
Ακραίες: Βίλμα Σάλας, Μαρία Γενιτσαρίδη, Tζάιλ Γουίντερς(ΗΠΑ)
Λίμπερο: Μαρία Αντωνακάκη, Σοφία Κοσμά
Διαγώνιες: Καθ Μπελ (ΗΠΑ), Μαρία Τσιτσιγιάννη
Προπονητής: Λορέντσο Μιτσέλι (Ιταλία)
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Και η συνονόματη παρέμεινε. Πως πέρασαν δέκα χρόνια όμως...
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Γιώτα. Η Ελληνίδα κεντρική υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει για 10η διαδοχική σεζόν στον σύλλογο.
Η δήλωση της Κατερίνας Γιώτα στο olympiacossfp.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μία χρονιά θα συνεχίσω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Με την ομάδα, όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε χτίσει μια εξαιρετική σχέση και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση. Νιώθω περήφανη και αποτελεί τιμή για εμένα, που θα φορέσω για 10η χρονιά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, που όπως πάντα είναι υψηλοί και να επανέλθουμε στις επιτυχίες».
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Ελπίζω στην ομάδα να ξέρουν τι κάνουν
https://www.gazzetta.gr/volleyball/v...-diagonia-anti
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Πάντως, θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε το κριτήριο για την αντικατάσταση της Χίπε από κάποια "τουρίστρια" Μπελ... Προσωπικά χαίρομαι γι' αυτήν την είδηση... Η υπόλοιπη ομάδα είναι μια χαρά...
Επέστρεψε, επτά χρόνια μετά, και η Κοσμά. Δεν το έπαιζε ολίγον αντιολυμπιακή στο διάστημα, ή θυμάμαι λάθος;
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Δε θυμάμαι η Κοσμά να πουλησε οπαδιλικι σε άλλη ομάδα εναντίον μας
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Τότε καλώς μας ξανάρθε, είναι και ωραία κοπέλα.![]()
Το ρόστερ της φετινής ομάδας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί... Εκκρεμεί η ανακοίνωση της Βελγίδας κεντρικής Όλμπρεχτ, της οποίας το βιογραφικό τρομάζει, για τα ελληνικά δεδομένα... Φέτος, με υγιή Σάλας και "κανονική " Χριστοδούλου, είμαστε καλά.
Έχουν μέχρι στιγμής ανακοινωθεί από την ομάδα μας η Σοφία Κοσμά, η Μαρία Τσιτσιγιάννη, η Νεφέλη Χατζηγρηγορίου, η Γιωργίνα Αντωνακάκη, η Τζάλι Γουίντερς, η Μιλίτσα Κούμπουρα, η Παρασκευή Ζαφειρίου, και η Φρέγια Ολμπρεχτ. Έμεινε η αρχηγός η Στέλλα Χριστοδούλου, η Κατερίνα Γιώτα, η Μαρία Γενιτσαρίδη, η Βίλμα Σάλας και η Αγγελίνα Συριστατίδη.
Μακάρι να πάει καλά η ομάδα, να είναι όλες οι κοπέλες υγιείς και θα δούμε. Λίγο με προβληματίζει η θέση της λίμπερο, κατά τα λοιπά μια χαρά μου φαινόμαστε
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Σε φιλικό που παίξαμε σήμερα είχαμε προπονητή το Σπύρο Σαραντίτη.
Ο Ιταλός τι έγινε, ξέρει κανείς;
Would You Dare?
Ο Μιτσέλι προπονούσε την Εθνική Βουλγαρίας στο Παγκόσμιο, θα έρθει τις επόμενες μέρες.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
25-18 σε μας το πρωτο σετ
Καλά έχουμε ξεκινήσει, η Κουμπουρα είναι αποτελεσματική επιθετικά. Περιμένω να ανεβάσει την απόδοση της η Σάλας
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Το τρίτο σετ που χαζεύω λίγο είναι σαν η μια ομάδα να το έχει πάρει απόφαση ότι θα χάσει κι η άλλη να μην μπορεί να κερδίσει.