Και οι φάτσες τον παιχτών ο,τι να'ναι. Ο Μισιτς πχ μαύρος από το Μπρονξ.
Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν είχε αγοράσει κανείς το πακέτο από το site της Euroleague για τους αγώνες και μπορούσε να συνδέσει την πηγή, κινητό ή ταμπλέτα με hdmi με την Tv, ή κοβόταν το σήμα όπως γίνεται με OteTv & Nova. Ευχαριστώ
Δεν θα έχεις κάποιο θέμα. Α, παρεμπιπτόντως, αν εγκαταστήσεις την εφαρμογή του ΟΤΕ σε laptop/desktop δεν κόβει το σήμα, μόνο με Nova υπάρχει αυτό το θεματάκι (αν και υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί).
//Χμμμ, τώρα είδα ότι όταν λες πηγή αναφέρεις μόνο smarthphone/tablet. Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω σίγουρα, από laptop που το τρέχω δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Piquetero7 : 04-10-18 στις 14:04
I fart in your general direction.
«Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»
Φράση που αποδίδεται στον Βολταίρο, και είναι επίκαιρη όσο ποτέ.
Αφιερωμένο σε κάποιο φόρουμ που αγαπάμε.
Ποιά ομάδα να συγκριθεί μαζί σου; Ποιός λαός να συγκριθεί μαζί σου;
Φαντομής δηλαδή.![]()
«Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»
Φράση που αποδίδεται στον Βολταίρο, και είναι επίκαιρη όσο ποτέ.
Αφιερωμένο σε κάποιο φόρουμ που αγαπάμε.
Ποιά ομάδα να συγκριθεί μαζί σου; Ποιός λαός να συγκριθεί μαζί σου;
Παιρνω αφορμη απ'το ποστ του φιλου και ηθελα να ρωτησα αν εγκαταστησω τις εφαρμογες ΟΤΕ ΤV GO και NOVA Go με τα credentials που εχω απο την συνδεση του γερου και χρησιμοποιησω VPN γιθα να φαινεται η συνδεση απο Ελλαδα θα δουλεψουν στο εξωτερικο;
Αν οχι υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να παρω το σημα του γερου απο οτε tv και nova?
― Lemmy Kilmister, Motorhead: “Born to lose. Live to win.”
Νοβα δεν ξερω αν μπορεις αλλα αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι αν βλεπει στην τηλεοραση super league δεν μπορεις να το δεις και στο go εκτος αν εχεις συνδεση forthnet. Απαραδεκτοι οι τυποι.
Cosmote στη δουλεια που εχω vpn Γερμανιας παιζει μια χαρα. Και στον υπολογιστη συνδεδεμενο στην τηλεοραση σπιτι επισης μια χαρα (κατι που επισης δεν κανει το nova go, τουλαχιστον χωρις να εισαι χακερ)
Life is like jazz... It's better when you improvise
WE RULE THIS LAND
Όπως τα λέει ο βραζιλιάνος είναι τα πράγματα. Για τη Νόβα μόνο αν και οι 2 συσκευές είναι σε δίκτυο forthnet μπορούν να δουν και οι 2 το ίδιο περιεχόμενο. Αλλιώς, δηλώνεις μέσω της ιστοσελίδας διαχείρισης του λογαριασμού (νομίζω nova my account λέγεται, ή κάπως έτσι) ποια συσκευή θα έχει δικαίωμα να δείξει τον αγώνα. Οπότε τζίφος η δουλειά, φαντάζομαι και εσύ και ο φάδερ θα θέλετε να δείτε Θρύλο την ίδια στιγμή.
Ο ΟΤΕ μέχρι και πριν λίγο καιρό είχε κάποιους περιορισμούς αλλά τα άλλαξε όλα και πλέον η ιντερνετική του εφαρμογή παίζει ανεξάρτητα και με οποιονδήποτε πάροχο.
Μπα, ευκολάκι είναι, αν ενδιαφέρεσαι στείλε pm.
I fart in your general direction.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω κ τα δυο στο ipad, απλά πέρυσι μόλις έβαζα τον ανταπτορα για hdmi έκοβε το σήμα. Απλά με ενδιαφέρει μόνο το μπάσκετ, για μπαλα πάντα καφε γιατί δυστυχώς προτεραιότητα είχε και σε εμενα ο πατέρας, που τα πληρώσει άλλωστε...
Σας ευχαρισω κι εγω για τις απαντησεις.
Η νοβα κωλοτριβεται για σουτι μου φαινεται.
Πως καταλαβαινει κανεις ποιος ειναι ο επομενος αντιπαλος του βαΖΕλου...
Χωρίς τον Κέντρικ Ρέι θα αγωνιστεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ματς της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό την επόμενη Πέμπτη.
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Παρόλα αυτά για οσους μενουν στο εξωτερικο υπαρχει αυτο https://online.novasports.gr/. 8 ευρω η εβδομαδα η 90 ευρω η σεζον για τα ματς της σουπερλιγκα. Μονο αυτα ομως. Οχι ολο το προγραμμα της νοβα
Life is like jazz... It's better when you improvise
WE RULE THIS LAND