Θα έβαζα τον Αβραάμ αντί του Μπουχαλάκη (που έχει κουραστεί και κάνει λάθη), γυρνώντας το σε 3-4-3.
Θα έβαζα τον Αβραάμ αντί του Μπουχαλάκη (που έχει κουραστεί και κάνει λάθη), γυρνώντας το σε 3-4-3.
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter. (Marc Twain)
Ρε τι γκρίνια είναι αυτή γαμω τη γυναίκα του μιρτσεα
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νατχο φορ δε φεστιβαλς
Προσοχή σε όσους κινούνται στην Ηρακλείου...3 μπάλες έχουν πέσει στο οδοστρωμα
Άμα δούμε τέτοια εμφάνιση σε εντός έδρας παιχνίδι θα έχουμε θεματάκια. Διαδικαστικά διαδικαστικά, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν και οι παίκτες την λεπτή κλωστή από την οποία κρέμονται πολλά.
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter. (Marc Twain)
Ελπιζω η νικη να μας βοηθησει ψυχολογικα και να ανεβουμε γιατι ερχονται δυσκολοτερα ματς.
Το οτι ο Απολλων μας εχει απειλησει περισσοτερο απο Κουλα ξερωγω αλλα ειναι ακομα στο μηδεν ειναι θετικο ή αρνητικο;
5 εκατοστά πληγή, παίζεται ο κωλοτρυπιδας.
Αφού δεν του βγάλε κίτρινη για θεατρο πάλι καλά να λέμε.
Και ο άλλος ο ντελινας να λέει ε δεν κρίνει και κάτι . Ε ρε μπατσες
Στη ροή της φάσης ήμουν βέβαιος ότι δεν είναι πέναλτι αλλά τελικά τον βρήκε στο πόδι ο Γαρουφαλιάς.
Καλή εμφάνιση, είχαμε τις φάσεις για να πετύχουμε τουλάχιστον 5 γκολ.Βλέπω στο τέλος του πρωταθλήματος να τερματιζουμε με καλυτερη επίθεση και άμυνα απο την αρμάδα του Παοκ που δεν χάνει βαθμούς πουθενά.
BAZELOBUSTERS
ολη η χρονια μας σε ενα ματς....ευκαιριες,παιδικα τελειωματα,γκαντεμια,πεναλτι που δεν μας δινεται...
(με τον βαζελο αν παμε με αυτη την ενταση δεν κερδιζουμε με τιποτα...)
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!