Ακόμα ένα final8 για την ομαδάρα
Και αντιμετωπίζουμε Μπαρτσελονέτα στον προημιτελικό της τελικής φάσης του Champions League, αφού φρόντισε να μας τη στείλει συστημένη ο Φουντούλης
https://www.fosonline.gr/polo/eyropi...ston-olympiako
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Και φυσικά ούτε λόγος για μετάδοση από ελεύθερο κανάλι
Με προορισμό το Βελιγράδι θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (2/6) η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει της συμμετοχής στο Final 8. Ο Θρύλος θα δώσει το παρών για 5η διαδοχική και 8η συνολικά φορά στην τελική φάση του Champions League και θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό της Πέμπτης (3/6, 21:30) την Μπαρτσελονέτα. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, που μετράει από το 2016 τρεις παρουσίες και δυο διαδοχικές στους τελικούς της κορυφαίας διοργάνωσης, με μια κατάκτηση, θα διεκδικήσει και φέτος μια ακόμα διάκριση. Η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα ταξιδέψει μέσω Ζυρίχης για το Βελιγράδι, όπου θα αφιχθεί την Τετάρτη (3/6) το μεσημέρι (15:00, ώρα Ελλάδας).
Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ, Γαλανόπουλος, Γραμματικός, Σύρμας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final 8
Πέμπτη 3 Ιουνίου
14:00, QF1 : Pro Recco - Waspo 98 Hannover
16:30, QF2 : Ferencvaros - Marseille
19:00, QF3 : VK Jug - Brescia
21:30, QF4 : Barceloneta - Olympiacos
Παρασκευή 4 Ιουνίου
Θέσεις 5-8
14:00, Χαμένος QF1 - Χαμένος QF4
16:30, Χαμένος QF2 - Χαμένος QF3
Θέσεις 1-4
19:00, Νικητής QF1 - Νικητής QF4
21:30, Νικητής QF2 - Νικητής QF3
Σάββατο 5 Ιουνίου
14:00 Αγώνας για την 7η θέση
16:30 Αγώνας για την 5η θέση
19:00 Μικρός τελικός
21:30 Τελικός![]()
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Εδω δεν ενδιαφερεται καν ο ευρυς κοσμος για τον Ερασιτεχνη, θα ενδιαφερθουν τα καναλια;
Δυστυχως.
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!
Τελικά θα μεταδοθεί από το ΕΡΤ Sports 5. Από το ολότελα...
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Πάμε γερά ΘΡΥΛΕ
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Αντρες εναντια σε παιδια ως τωρα..![]()
Δεν είχα απαιτήσεις για φέτος με την κατάσταση που επικρατούσε
Του χρόνου τα σπουδαία![]()
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
22-9 τελικό σκορ
Τι να γίνει, ήταν δύσκολη η φετινή χρονιά, οπότε ας κάνουν ότι μπορούν τώρα. Του χρόνου θα είναι αλλιώς
Αύριο νομίζω παίζουμε με Ανόβερο
Edit: όντως παίζουμε με Ανόβερο για τις θέσεις 5-8
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Ότι πήραμε ντάμπλ εύκολα και πήγαμε f8 champions league ήταν μια μικρή υπέρβαση για φέτος!
Δύσκολη χρονια. Ήδη κινήσεις για του χρόνου έχουν γίνει.
Η ομάδα μας έχει κάνει περήφανους τόσα χρονια.
Δεν υπάρχει παράπονο.
ηταν αναμενομενη μια τοσο βαρια ηττα ή υπηρχε και απογοητευση απο καποιους παικτες λογω των μεταγραφων που εχουν ηδη ανακοινωθει επειδη δεν θα βρισκονται στην ομαδα του χρονου ?
δεν ξερω κατι απλα ρωταω
Δεν ήμασταν φαβορί έτσι κι αλλιώς, απλά όταν στραβώσει κάτι από την αρχή, δύσκολα στρώνει.
Στην κακή εικόνα του Ολυμπιακού στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος και ζήτησε συγνώμη για την βαριά ήττα από τη Μπαρτσελονέτα. «Είναι δύσκολο να πεις κάτι. Περίμενα διαφορετικό παιχνίδι. Είχαμε προετοιμαστεί για διαφορετικό και σκληρό παιχνίδι, αλλά το χάσαμε από την πρώτη περίοδο. Μπορείς να χάσεις, είναι εξαιρετική ομάδα η Μπαρτσελονέτα, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Μας πονάει όλους. Τον κόσμο, τη διοίκηση, τους παίκτες.
Είναι ένα λάθος μας, πρώτα απ' όλα δικό μου λάθος. Πρέπει να ανακάμψουμε. Πρώτη φορά είδα στην καριέρα μου τα πρόσωπα των παικτών μου έτσι. Ζητάω συγνώμη για ακόμη μία φορά», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Θοδωρής Βλάχος.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Δεύτερη ήττα δυστυχώς από το Αννοβερο με 10-8 και αύριο αντιμετωπίζουμε τη Μαρσέιγ για τις θέσεις 7-8
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Νίκη με 13-12 και 7η θέση!
Και τώρα αρχίζει το show για του χρόνου!
Βελιγράδι ερχόμαστε!
Φέτος εβδομοι, του χρόνου πρώτοι. Καλά να είμαστε μόνο
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4