Λείπει πολύ ο Λέβα σημερα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Λείπει πολύ ο Λέβα σημερα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αδιναοητο κριαρι ο Τσουπο Μοτινγκ με τη μπαλα στα ποδια. Αδιανοητο. Η Μπαγερν ειναι για να βαλει 5-6 γκολ σημερα, αλλα καταστρεφει τα παντα ο τυπος.
“Some think football is a matter of life and death. I can assure them it is more serious than that.”
ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."
Η τεράστια σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο
Ακροτελεύτια διάταξη
Εγώ δεν θέλω να ισοφαρίσει η Μπαγιερν.. Θα πονέσει περισσότερο η ρεβανς..
xGoals : Bayern (4.14) 2-3 (1.54) PSG
Μια φορα γινονται αυτα, θα πεσει σκαμπιλι στο Παρισι.
“Some think football is a matter of life and death. I can assure them it is more serious than that.”
Παηγυρικα εξω επεσα.
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!
Τα λεγαμε τα γραφαμε για τις αντεπιθεσεις της Παρι. Καθε φορα που εβγαιναν μπροστα ηταν μισο γκολ. Εχασαν αλλα 2-3 τουλαχιστον (εχασε κι η Μπαγερν βεβαια 1-2 καλα).
Εγω λεω οτι και το 2ο παιχνιδι ετσι θα παει με την Παρι να παιζει με αντεπιθεσεις, οπως λιγο πολυ πηγε και το παιχνιδι με τη Μπαρτσα. Βεβαια αλλο Μπαγερν κι αλλο Μπαρτσα, αλλα για εμενα η Παρι εχει το επανω χερι πια αφου της ταιριαζει τετοιο παιχνιδι. Αν εχει επιστρεψει μεχρι τοτε ο Λεβα θα εχει αλλο αερα η Μπαγερν, αλλα χωρις Λεβα θα ειναι δυσκολα τα πραγματα.
ο Λεβα παντως θα λειπει και στη ρεβανς τελικα.. οποτε νομιζω Παρι στους 4
https://www.sport24.gr/football/o-ol...t.9194953.html
Δυο βδομάδες διακοπές παραπάνω είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για μας.
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."
Η τεράστια σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο
Ακροτελεύτια διάταξη
«Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»
Φράση που αποδίδεται στον Βολταίρο, και είναι επίκαιρη όσο ποτέ.
Αφιερωμένο σε κάποιο φόρουμ που αγαπάμε.
Ποιά ομάδα να συγκριθεί μαζί σου; Ποιός λαός να συγκριθεί μαζί σου;