Κι αν όλο αυτό είναι ενα σόου για να αποκτήσει ο Λιόλιος ενα αντιβασιλακοπουλικο προφίλ εν οψει εκλογων ;
Σκοτιστηκαν στον Προμηθέα αν θα βγουν δεύτεροι η τρίτοι στο πρωτάθλημα από τη στιγμη που ο πρωταθλητής είναι προκαθορισμένος .
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
There lived a certain man in Russia long ago
He was big and strong, in his eyes a flaming glow
Most people looked at him with terror and with fear
But to Moscow chicks he was such a lovely dear
Δεν παει στο ΑΣΕΑΔ τελικά ο Προμηθέας
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
δευτερη σερι αποβολη του Αγραβανη με 2 τεχνικες ποινες, σημερα μετα απο φαουλ που του εκαναν σε μπασιμο(του παταει καθαρα το ποδι ο Κατσιβελης μπροστα στον ρεφ λολ).
κοντραρει σημερα τον βαζελο το Λαυριο.
Πραγματικα κακη ομαδα η αρμαδα του Κατας.
ποσο ξεφτυλα οι διαιτητες. Να βγει ο Φασουλας και να μην ξαναδουλεψουν ολοι αυτοι, ντροπη.....
Καρτερ,Νιταλο, Αγραβανη, Καββαδα να τους βαραμε αλυπητα, δεν πρεπει να εχει υπαρξει πιο σιχαμενο πραγμα απο τον μπασκετικο βαζελο.
Σπρώξιμο και σφάξιμο και με το Λαύριο ρε πστ
Sent from my fingers using Tapatalk
Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."
Η τεράστια σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο
Ακροτελεύτια διάταξη
ειναι πολυ κακη ομαδα οι βαζελοι. 2αρι τον φαπαπετρου, αμυνα μηδεν, τραγικο προπονητη κτλ.
Ξεφτυλα οι γκρι πραγμαατικα, τι θα γινει αν παρει και το Λαυριο ενα ματς, προσκυνημενοι...
ποσο χαζος ο Παπαγιαννης, εχω μετρησει σημερα 3-4 που δεν παιζονται λολ
Ο Νέστορας γιατί είναι πίσω από την μπασκέτα και ως τι είναι εκεί;;;
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.
τι ψαχνεις, πρωταθλημα του Τρακη ειναι, αν δεν πεσει Εοκ/Κεδ δεν υπαρχει ελπιδα.
χασαν απο το Λαυριο, που ολο μαζι δεν δεν κανει οσο ο Κασελακης![]()
δεν ξέρω αν είναι έτοιμος ο κάρτερ αλλά ούτε με φάουλ δε μπορούσαν να τον σταματήσουν και ο μήτογλου και ο παπαπέτρου δεν τον έχουν με τίποτα .
Ιδίως τον παπαπέτρου σα να μην υπήρχε τον πέρναγε.
Και παίζει και με μυαλό .Δεν είναι τίγκα ατομιστής
μήπως να πάρουμε παπαπέτρου μήτογλου να τους δώσουμε δανεικούς μέχρι να έιναι έτοιμοι να σταματήσουν έστω ένα παίκτη 30 χιλιάδων?
ο ντιαλό δε μου άρεσε πάντως