Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Κανα νεο απο μπρουμα εχουμε..??
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Διαβάζω κάτι τρελα για Πέπε βασικό. Δε τον έχω τον Μαρτινς να κάνει τέτοια. Λογικά θα πάει με τη γνωστή συνταγή.
Ένα θετικό αποτέλεσμα εκεί μέσα θα μας βάλει σε θέση οδηγού για τη 2η ή 3η θέση.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολυ σημαντικό παιχνίδι για την διεκδίκηση της 2ης θέσης. Ειμαι αισιόδοξος, εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Μαρτινς και στον τρόπο που προετοιμάζει την ομάδα για καθε παιχνιδι. Να έχουμε υποψη μας ομως οτι παίζουμε με μια ποιοτική ομάδα και η ήττα είναι μεσα στο παιχνίδι. Μην σταυρωσουμε την ομάδα περιπτωση που δεν πάει καλα το ματς.
BAZELOBUSTERS
ακομα και σε περιπτωση ηττας, μπορει να παιξει σημαντικο ρολο η διαφορα και τα εκτος εδρας τερματα
Ας μην ξεχναμε οτι παιζουμε εντος εδρας με την Πορτο την τελευταια αγωνιστικη και υπαρχει το ενδεχομενο μιας ισοβαθμιας
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms
Ναι δεν θα ειναι καταστροφή ενδεχομενη ήττα. Απλα αν δεν χάσουμε παίρνουμε ενα αρχικο προβαδισμα που σε περιπτωση νίκης θα ειναι και σημαντικο.
BAZELOBUSTERS
ή ακομα καλυτερα κανουμε το διπλο και μετα παλευουμε με την Σιτι για την 1η θεση![]()
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms
Δέχεται γκολ πάντως η Πορτο, εχει 6 γκολ παθητικο σε 5 παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να εμπνέει και μεγαλη εμπιστοσύνη το διδυμο Πεπε και Μπεμπα στο κεντρο της αμυνας.
BAZELOBUSTERS
Δεν ξέρω αν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, αλλά δεν βλέπω στην αποστολή και τον Τζολάκη, κάτι που σημαίνει ότι δεύτερος τερματοφύλακας θα είναι ο Καραργύρης.
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Μεγάλη απώλεια ο Καμαρα γιαυτο το παιχνίδι. Ελπίζω να είναι καλά κι έτοιμος για τα παιχνίδια με τη Σιτι.
Διαβάζω ότι ετοιμάζει Πέπε και Βιναγκρε για βασικούς ο Μαρτινς. Ίσως επειδή ξέρουν τους Πορτογάλους; Δε συνηθίζει τέτοια πάντως ο Μαρτινς και θα μου φανεί περίεργο να κάνει 2 αλλαγές στην 11αδα μαζεμένες σε τέτοιο παιχνίδι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ισως βαλει εξτρεμ τον Βαλμπουενα και 10αρι τον Πεπε... αλλα τραβηγμενο για τον Μαρτινς να κανει δυο αλλαγες μετα απο νικη
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Ο Μαρτινς δήλωσε μετά το παιχνίδι με την Μαρσειγ οτι ο Πεπε δεν είναι ετοιμος να παιξει σε παιχνιδια τετοιου ρυθμου αφου εχει να αγωνιστει απο τον Ιουλιο.
BAZELOBUSTERS