Μια από τα ιδια με την ποδόσφαιρικη ομαδα, τουλάχιστον δεν παιζουμε με αντίστοιχη Σιτι
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms
Μπορεί να μην είμαστε η δύναμη που παλαιότερα κινούσε γη,ουρανό είμαστε αυτοί που είμαστε...ένα ίσο κράμα ηρωικών καρδιών!Αποδυναμωμένοι από το χρόνο και τη μοίρα αλλά με ισχυρή θέληση να αγωνιστούμε...να ανακαλύψουμε...και να μην παραδωθούμε!
Πολύ δύσκολο παιχνίδι. ΑΝ στραβώσει,ψυχραιμία και προσοχή στα σχόλια και την κριτική.
Η Ομάδα θα παίξει στην κυριολεξία μισή.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
Θα χρειαστεί τρομερή υπέρβαση από τους υγιείς... Τέλειο παιχνίδι από την περιφέρεια και κάλυψη του 4-5 από παίχτες που δύσκολα ματσάρουν τους αντιπάλους τους στις αντίστοιχες θέσεις!! Πίστη και υπομονή!
...Τόσος πόνος,τόση ζωή πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό για μιαν Ελένη
Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ...Μου λείπεις...Π.Τ
Θα παιξει ρολο και πως θα σφυριξουν τα κορακια ειδικα στο πρωτο ημιχρονο...
Αν χρεωθει στο αψε σβησε με 2 φαουλ ο χασαν ****θηκε ο διας...
Εγω παντως πιστευω εχουμε αρκετες ελπιδες αν παμε το ματς σε χαμηλο ρυθμο...και αν παιξουμε αμυνα απ την αρχη,οχι να τους αφησουμε να ανεβασουν ρυθμο και μετα να τρεχουμε..
Γι αυτο λεω πως παιζει και ρολο πως θα σφυριξουν τα κορακια..
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
...Τόσος πόνος,τόση ζωή πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό για μιαν Ελένη
Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ...Μου λείπεις...Π.Τ
«Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»
Φράση που αποδίδεται στον Βολταίρο, και είναι επίκαιρη όσο ποτέ.
Αφιερωμένο σε κάποιο φόρουμ που αγαπάμε.
Ποιά ομάδα να συγκριθεί μαζί σου; Ποιός λαός να συγκριθεί μαζί σου;
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Ένα σέντερ έχουμε κι αυτός είναι σε κακή μέρα σήμερα.... Πολύ δύσκολα τα πράγματα κύριοι....
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
με σλούκα και σπανούλη κάκιστους ως τώρα δεν πάμε πουθενά με τόσα προβλήματα. Περισσότερο να φάμε 20άρα στο κεφάλι μοιάζει το ματς παρά κάτι άλλο.
νταξει το κλασσικο κοιμισμενο μας πρωτο δεκαλεπτο στο σεφ που τρωμε 25 ποντους μεσο ορο....
ειναι κι ο χασαν στον κοσμο του σημερα....
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Ο αλλος σουταρει ολη την σεζον με 60 % τριποντο.....