Στις 21:00 ορίστηκε η ώρα του τελικού.
δεν ξερω αν ειναι ρισκο η αλλαγη σχηματος σε αυτο το ματς αλλα προσωπικα δεν θα χαραμιζα τον εμβιλα στα στοπερ...
Σα
Ανδρουτσος(Λαλα),Σεμεδο,Χολεμπας,Ρεαμπτσουκ
Καμαρα,Εμβιλα,Μπουχα
Μασουρ,Ελ,Μπρουμα(Φορτουνης/Βρουσαι)
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Παλιά ήταν υποχρέωση ειδικά για το Κύπελλο και τον τελικό που ήταν διοργάνωση της ΕΠΟ που είναι το επίσημο ποδόσφαιρο, υποκατάστημα της FIFA και we care about football και κουραφέξαλα, να μεταδοθεί σε ανοιχτό κανάλι. Τώρα, τα τελευταία χρόνια, που τα λεφτά πήγαν μέχρι και μουντιάλ τα Χριστούγεννα, καλωδιακό και πολύ σας είναι.
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.
Νομίζω ότι είδα διαφήμιση ότι θα μεταδοθεί από την Ερτ3 στις 23:00 το Σάββατο.
Would You Dare?
Εδώ βάλανε τον τελικό απέναντι στη Eurovision που οκ, ό,τι και αν είναι, βαράει 50+άρια τηλεθέαση, συμμετέχει η Ελλάδα και έχει να γίνει 2 χρόνια. Νομίζετε ότι νοιάζεται κανείς για το προϊόν;
Αν δε παίξει ο Παπασταθο, δε βλέπω το λόγο να πάει 3ο σέντερ μπακ ο Εμβιλα και να μη παίξει κανονικά στο κέντρο σε 4-3-3 αλλά οκ ο Μάρτινς ξέρει καλυτερα
Προφανώς ο Σήφης. Δεν υπάρχει άλλος.
Αν πάει με δυο σεντερ μπακ δε νομίζω να παιξει με τον Καλογεροπουλο σα δεύτερο σεντερ μπακ. Αν πάει με τρία τότε μπορεί ο Καλογεροπουλος να είναι ο τρίτος (δίπλα σε Σεμεδο- Σηφη ή Σεμεδο - Εμβιλα).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."
Η τεράστια σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο
Ακροτελεύτια διάταξη
Η ενδεκάδα είναι
Σα
Σεμεδο, Χολεμπας, Εμβιλα
Ρεαμπτσιουκ, Καμαρά, Μπουχαλακης, Ανδρούτσος
Μασούρας, Μπρουμα, Ελ Αραμπι
Thank me later.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.