The best things in life are beyond money; their price is agony and sweat and devotion… and the price demanded for the most precious of all things in life is life itself — ultimate cost for perfect value.
Θα καλυψει διαφορα 5 βαθμων σε 3 αγωνες?
ΠΑΟΚ - Αρης
Ολυμπιακος - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - ΠΑΟ
Ολυμπιακος - ΠΑΟ
ΠΑΟ - ΠΑΣ
ΠΑΟΚ - ΠΑΟ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Those who would give up essential liberty, to purchase a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety.
- Benjamin Franklin
Στον πάγκο του Αρη προπονητης ειναι ο Μπουργος
Βοηθος του Αλμειδα στην ΑΕΚ ο Καρλος Ροα
Θρυλικες μορφες τερματοφυλακων στην Αργεντινη
Το μονο που μενει ειναι να παει προπονητης στο Λεβαδειακο ο Σιλαβερτ
Ένα ΑΕΚτζίδικο έντυπο έχει ένα ενδιαφέρον σενάριο για τη Σουπερλίγκα, να βγει πρόεδρος ο Μηνάς Λυσάνδρου (πρώην ΑΕΚ, νυν ΟΦΗ), και μάλιστα με δική μας στήριξη, ίσως και του νέου φοβερού διδύμου της Α΄ Εθνικής, Αλαφούζου - Κομπότη. Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι του σεναρίου είναι ότι ο Ιωνικός πλευρίζει πλέον εμάς διοικητικά και αναμένεται να στηρίξει την όποια πρότασή μας. Μαχαιριά στην καρδιά των Προοδευτικάνων.
Ασχέτως συμμαχιών και σεναρίων, ο Λυσάνδρου ήταν σοβαρός άνθρωπος, και όπως όλοι οι σοβαροί άνθρωποι δεν άντεξε πολύ στην ΑΕΚ.
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Αν ισχύει το σενάριο για τον Ιωνικό, κι αν πέσει και η Λαμία (που ούτως ή άλλως έπαιζε και σε κιτρινόμαυρο και σε ασπρόμαυρο ταμπλό), η ΑΕΚ θα είναι μόνη της του χρόνου.
Έβγαλε η Superleague όπως κάθε χρόνο τους αριθμούς των εισιτηρίων: https://www.slgr.gr/el/article/anask...sta-eisiteria/
Επειδή όμως για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προέκυπτε ότι ο βάζελος, η υπεργαλαξιακή ομάδα με 99.999 τίτλους έκοψε λιγότερα εισιτήρια από τον Άρη, έβγαλαν μετά και μια στατιστική πληρότητας των γηπέδων για να τους παρηγορήσουν: πρώτος λοιπόν ο βάζελος στο κλουβί των 16.000: https://www.slgr.gr/el/article/anaskopese-2021-2022-2/. Εκατό χιλιάδες οι τίτλοι του βάζελου.
Δεν τον γλιτώνουμε τον Πανουργιά...
O Δερμιτζάκης της Βέροιας γκρίνιαζε χτες, μεταξύ άλλων, για τον αριθμό ομάδων στη Superleague. Ας κάνουν ένα γκρουπ έξι ομάδων να παίζουν μεταξύ τους, είπε.
Αυτό συνδέεται με την υπόγεια προσπάθεια να ξαναλλάξει το φορμά της Superleague με πίεση από τα κάτω για αύξηση των ομάδων από 14 σε 16. Το επιχείρημα είναι ότι τα πλέι οφ απέτυχαν εμπορικά, με την τηλεθέαση ακόμη και στα ντέρμπι των μεγάλων να μην είναι σπουδαία (μη μιλήσουμε για το ανέκδοτο των πλέι άουτ, που εγγυημένα θα καταργηθούν). Η λύση όμως δεν είναι φυσικά η αύξηση των ομάδων. Η λύση είναι η βελτίωση του προϊόντος και η οικονομική υγεία των ομάδων. Είναι αστείο να παινεύει την ποιότητα της SL2 όταν καμιά δεκαριά ομάδες της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας πάνε για διάλυση με το που τελείωσε η σεζόν, κι όταν η μια μετά την άλλη ομάδα πέφτουν θύματα «επενδυτών» από την Ελλάδα και, κυρίως, από το εξωτερικό. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν αντέχει πάνω από 30-40 ομάδες. Επίσης, είναι γελοίο να αλλάζουν συνεχώς οι αριθμοί και οι διαδικασίες των κατηγοριών, και να κρίνονται τα πρωταθλήματα στα δικαστήρια. Μικρή σημασία έχει αν η Superleague θα έχει 12, 14, 16 ή 18 ομάδες. Το βασικό είναι η σταθερότητα και σοβαροί οικονομικοί και διοικητικοί έλεγχοι.
Δεν υπαρχουν λεφτα λεμε. Η δεν δινονται.
Ελληνες παικτες και προπονητες ,ανοδος των ιστορικων ομαδων που εχουν κοσμο και παμε παλι απο την αρχη.
Με μοναδικό υποψήφιο τον Πανουργιά Παπαϊωάννου (!) για την προεδρία της Superleague, λέγεται ότι θα κατέβει τελικά και ο Μαρινάκης. Κάπου τώρα το ΔΣ.
Δύο ντεσού της ψηφοφορίας.
1. Ο Αλαφούζος άφησε αρχικά να διαρρεύσει ότι θα ψηφίσει Μαρινάκη, ώστε να πειστεί ο Πανουργιάς να υποχωρήσει, και την ώρα της ψηφοφορίας ψήφισε λευκό, και καλά «εγώ δεν τον ψηφίζω τον οχτρό».
2. Σχεδόν παμψηφεί (με ένα λευκό, υποθέτω από την ΕΠΟ), εξελέγη αντιπρόεδρος η Κάτια Κοξένογλου, που εξελίσσεται σε παντός καιρού και πασών των συμμαχιών επαγγελματικό στέλεχος του ποδοσφαίρου, από χαϊδεμένο (μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό βρε κουτά) παιδί της ΕΠΟ στο νούμερο δύο μιας Superleague που ακονίζει τα μαχαίρια για την τελική αναμέτρηση με την ΕΠΟ.
Ξιδάκι Πανουργιά:
Εδώ κύριοι δεν είμαι για τον εαυτό μου, ούτε είχα σκοπό να εκλεγώ για να διοικήσω τη λίγκα για προσωπικό μου όφελος.
Ήμουν εδώ ως επικεφαλής μια ομάδας 8 προέδρων που είχαμε συμφωνήσει τι ακριβώς πρεσβεύουμε και είχαμε δεσμευτεί με λόγο Τιμής μεταξύ μας!
Κοιτάζω γύρω μου και διαπιστώνω ότι λείπουν αρκετοί από τους 8, που για δικούς τους λόγους αποφάσισαν να μην τηρήσουν την υπόσχεση τους…
Κατόπιν τούτου δεν έχω κανέναν λόγο να υποστηρίξω την υποψηφιότητα μου και εύχομαι ο κ. Μαρινάκης να κάνει πράξη αυτά που υποσχέθηκε
ποιους εννοει 8αδα? εκτος του εαυτου του και τα υπολοιπα προφανη ονοματα δεν μου βγαινει αριθμητικα
Κρίμα ρε Πανουργιά, πάνω που ήσουν έτοιμος να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι, σου τράβηξαν την καρέκλα.
Άντε χαμουρα, αχυρανθρωπε, μπινε. Που μου θέλατε (τα αφεντικά σου) τακιμια με τον άλλο το χρυσαυγουλο στην ΕΠΟ για να πάει το ποδόσφαιρο σε σημείο χειροτερο απ'τον βαρδινογιαννισμο.
Τρύπησε οισοφάγο το σημερινό. Έτσι, τέτοιο γ@μησι θέλανε τα μ0υνια.
Ομολογούν μόνοι τους αυτοί ρε. Αναλύει ο Βέργης τα του ΔΣ της Superleague και εξηγεί πώς η ΑΕΚ τορπίλισε την κοινής αποδοχής υποψηφιότητα του Λυσάνδρου του ΟΦΗ για να βάλει τον τζουτζέ τον Πανουργιά. Και μετά του φταίει ο Μαρινάκης που τούμπαρε τους μικρομεσαίους.
Το επίδικο της εκλογής ΒΜ:
https://athlosnews.gr/606872/ta-tile...-o-t-baltakos/