Κλειστό Θέμα
Σελίδα 48 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 38 44 45 46 47 48 49 50 51 52 58 98 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 941 έως 960 από 2011

Θέμα: Euroleague 2021-2022

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από CaptainStab7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαλακια θα μας συνέφερε ήττα της Εφες
    ΟΧΙ!!! Πάνω απ όλα η υγεία μας και η ψυχική μας ηρεμία
    ΒΑΖΕLOBUSTERS

Το avatar του χρήστη spartacus
    Περιοχή
    NJ

Προεπιλογή

Όταν θα μας τον φορέσει ο λεβέντης στο σεφ με έξτρα βοήθεια, να δούμε τι θα λένε καποιοι.. Εδώ μας τον φορούσε με τη γαλατα.. μέσα εξω..

Προεπιλογή

Ό,τι καλύτερο θα ήταν για εμάς η νίκη του ζέλα.Δε χάρηκα καθόλου.Ειδικά όσο σκέφτομαι ότι ούτε αυτοί θα χαίρονταν μια νίκη εκτός έδρας.
    Εκτός βέβαια και εάν έχουν τρυπήσει και τον πάτο βαρελιού

Προεπιλογή

Βλέπω δύσκολα πράγματα μπροστά, νίκη Αρμάνι σήμερα, φωτιά και χαμό στις θέσεις 4-7 και την Εφές που θα φορτσαρει πλέον στο 8.

Οφείλουμε να συνερθουμε άμεσα για να μην φτάσουμε να παλεύουμε για την οχταδα.

Προεπιλογή

Επόμενη αγωνιστική εμείς με Ερυθρό και Ζενιτ-Εφες και Ουνιξ-ΤΣΣΚΑ. Πολυ κρίσιμη...

Το avatar του χρήστη Αλεξης
    Περιοχή
    Ηπειρος

Προεπιλογή

Νικη της Βιλερμπαν επι του Ερυθρου με ενα καλαθι διαφορα.
    Συγκλονιστικο 4ο δεκαλεπτο με αλλεπαλληλες εναλλαγες στο σκορ.

Δεν εχω παρακολοθησει πολυ Βιλερμπαν φετος, αλλα σημερα ο Αντετοκουμπο επαιξε πολυ λιγο.
    Καμια σχεση δηλαδη με αυτο που λεγαμε οτι παει εκει για να παιζει πολυ (τουλαχιστον σημερα).
    Σε εμας με τις αλλαγες του Μπι με το ρολοι, περισσοτερο θα επαιζε.

Προεπιλογή

Κάνα 12λεπτο μέσο όρο παίζει, το ίδιο σκέφτηκα και εγώ, χρηματικό ήταν το θέμα και όχι "Playing time".

μόνο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Το avatar του χρήστη Xaris7
    Περιοχή
    ΚΡΗΤΗ

Προεπιλογή

Λυστε μου μια απορια....η τεχνικη ποινη στον πριφτη ηταν επειδη μπηκε μεσα στο γηπεδο??
    ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από GB1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάνα 12λεπτο μέσο όρο παίζει, το ίδιο σκέφτηκα και εγώ, χρηματικό ήταν το θέμα και όχι "Playing time".
    Στην αρχή έπαιζε πολύ παραπάνω. Εδώ και καιρό κάνει μέτριες εμφανίσεις και έχει χάσει τη θέση του.

Αυθαίρετο το συμπέρασμα σου για χρηματικό θέμα...

μόνο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Το avatar του χρήστη Xaris7
    Περιοχή
    ΚΡΗΤΗ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από valverde7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βλέπω δύσκολα πράγματα μπροστά, νίκη Αρμάνι σήμερα, φωτιά και χαμό στις θέσεις 4-7 και την Εφές που θα φορτσαρει πλέον στο 8.

Οφείλουμε να συνερθουμε άμεσα για να μην φτάσουμε να παλεύουμε για την οχταδα.
    Ενταξει για να χαθει η 8αδα πρεπει ειτε να καταρρευσουμε τελειως ειτε καποια απ τις μονακο,βιλερμπαν,μπαγερν,μακαμπι κτλ να κανει πορεια πρωταθλητισμου απο δω και περα...

Συμφωνω ομως οτι αν δεν συνελθουμε αμεσα θα χασουμε το τρενο της 4αδας που οκ ηταν δυσκολο τρενο ετσι κι αλλιως...
    ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Xaris7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λυστε μου μια απορια....η τεχνικη ποινη στον πριφτη ηταν επειδη μπηκε μεσα στο γηπεδο??
    Για την τεχνική ποινή που δέχθηκε από τον Ντάνιελ Ιερεθουέλο: "Δεν είπα κάτι στον διαιτητή, μίλησα στους παίκτες μου. Πάτησα με το μισό παπούτσι μέσα από την γραμμή, όχι με ολόκληρο. Απλά με το μισό παπούτσι. Μιλούσα στον παίκτη μου, αλλά όχι στον διαιτητή. Για να είμαι ειλικρινής, με είχαν προειδοποιήσει νωρίτερα να μην περνάω μέσα από την γραμμή. Αυτό συνέβη. Το μισό παπούτσι μου ήταν μέσα στο παρκέ, ενώ μιλούσα στον παίκτη μου".

Database Error Το avatar του χρήστη RedArmy7
    Περιοχή
    #error/location not found

Προεπιλογή

Προεπιλογή

Τσσκα και Εφες να χάνουν συνέχεια ώστε να μείνουν στις 2 τελευταίες θέσεις της 8αδας και θα μαστε οκ.
    Ας μαλλιοτραβηχτουν μετά με Ρεάλ και Μπαρτσελονα κι ας πάμε εμείς ακόμα και με μειονέκτημα απέναντι σε Ζενιτ Ουνιξ ή Αρμανι

Περιοχή

Προεπιλογή

Μέσα στον Μάρτιο, το πρόγραμμα της ομάδας θα είναι όπως στο NBA, 8 αγωνιστικές για την Euroleague:
    • 4/3 στo Μόναχο με την Μπάγιερν.
    • 8/3 στο ΣΕΦ με την Ζενίτ.
    • 10/3 στο Βερολίνο με την Άλμπα.
    • 15/3 στο Κάουνας με την Ζαλγκίρις.
    • 17/3 στο ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό.
    • 20/3 στο ΣΕΦ με την ΤΣΣΚΑ.
    • 23/3 στο Μονακό με την Μονακό.
    • 25/3 στην Λυών με την Βιλαρμπάν.

Προεπιλογή

Η Ρεαλ νίκησε πολύ εύκολα την Ουνιξ. Έφτασε και στους 30 η διαφορά.

Μπαγερν κερδίζει εύκολα τη Βιλερμπαν.

Η Μακαμπι νίκησε την Άλμπα αν και καρδιοχτυπησε σε κάποιο σημείο.

Περιοχή

Προεπιλογή

Έμαθαν οι προπονητές να αντιμετωπίζουν τον Οκόμπο, περιορίζοντας σημαντικά τον χώρο και η Βιλερμπάν μόνο από τον Κρις Τζόουνς μπορεί να πάρει σταθερό σκοράρισμα, μόλις 4 πόντους με 2/8 σουτ από τον Γάλλο, DNP ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από RedArmy7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έμαθαν οι προπονητές να αντιμετωπίζουν τον Οκόμπο, περιορίζοντας σημαντικά τον χώρο και η Βιλερμπάν μόνο από τον Κρις Τζόουνς μπορεί να πάρει σταθερό σκοράρισμα, μόλις 4 πόντους με 2/8 σουτ από τον Γάλλο, DNP ο Κώστας Αντετοκούνμπο.
    Κι ο Λάιτι είναι τεράστια απώλεια, λείπει σχεδόν όλη τη χρονιά.

Would You Dare?

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από RedArmy7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Κώστας πάντως εδώ και καιρό κινείται στη μετριότητα. Του έχει φάει τη θέση ο παλαίμαχος ο Γκιστ. Επειδή οι αρχικές του καλές εμφανίσεις δημιούργησαν ένα κλίμα ότι είναι πανέτοιμος και για πιο μεγάλη ομάδα ας το σκεφτούμε λίγο καλύτερα. Είναι πολύ αγουρος μπασκετικα ακόμα. Μου κάνει πολύ εντύπωση που όσα παιχνίδια έχω δει τους Γάλλους ο Κώστας αν σκοράρει θα το κάνει μόνο με κάρφωμα. Σε περιπτώσεις που προσπάθησε να παίξει στο ποστ οι φάσεις ήταν πολύ ατεχνες και ατσαλες.

Αυτά τα λίγα γτ εδώ μέσα τον είχαμε βγάλει 10 κλασεις πάνω από τον Μάρτιν...

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Jordan23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι ο Λάιτι είναι τεράστια απώλεια, λείπει σχεδόν όλη τη χρονιά.
    Γλιτώσαμε από τα χειρότερα. Αν ερχόταν στο θρύλο, θα τραυματίζονταν από το πρώτο φιλικό

Inviato dal mio Redmi Note 9 Pro utilizzando Tapatalk
    ΒΑΖΕLOBUSTERS

Περιοχή

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από velvethummer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Κώστας πάντως εδώ και καιρό κινείται στη μετριότητα. Του έχει φάει τη θέση ο παλαίμαχος ο Γκιστ. Επειδή οι αρχικές του καλές εμφανίσεις δημιούργησαν ένα κλίμα ότι είναι πανέτοιμος και για πιο μεγάλη ομάδα ας το σκεφτούμε λίγο καλύτερα. Είναι πολύ αγουρος μπασκετικα ακόμα. Μου κάνει πολύ εντύπωση που όσα παιχνίδια έχω δει τους Γάλλους ο Κώστας αν σκοράρει θα το κάνει μόνο με κάρφωμα. Σε περιπτώσεις που προσπάθησε να παίξει στο ποστ οι φάσεις ήταν πολύ ατεχνες και ατσαλες.

Αυτά τα λίγα γτ εδώ μέσα τον είχαμε βγάλει 10 κλασεις πάνω από τον Μάρτιν...
    Επιθετικό ρεπερτόριο δεν διαθέτει, είναι εντυπωσιακός στην άμυνα πάνω από την στεφάνη, με Σλούκα θα μπορούσε να παίξει pnr, είναι Έλληνας, από εκεί και πέρα συμπληρωματικός παίκτης στο ρόστερ θα μπορούσε να είναι, όχι ο δεύτερος σέντερ.

Κλειστό Θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές