Όταν θα μας τον φορέσει ο λεβέντης στο σεφ με έξτρα βοήθεια, να δούμε τι θα λένε καποιοι.. Εδώ μας τον φορούσε με τη γαλατα.. μέσα εξω..
Ό,τι καλύτερο θα ήταν για εμάς η νίκη του ζέλα.Δε χάρηκα καθόλου.Ειδικά όσο σκέφτομαι ότι ούτε αυτοί θα χαίρονταν μια νίκη εκτός έδρας.
Εκτός βέβαια και εάν έχουν τρυπήσει και τον πάτο βαρελιού![]()
Βλέπω δύσκολα πράγματα μπροστά, νίκη Αρμάνι σήμερα, φωτιά και χαμό στις θέσεις 4-7 και την Εφές που θα φορτσαρει πλέον στο 8.
Οφείλουμε να συνερθουμε άμεσα για να μην φτάσουμε να παλεύουμε για την οχταδα.
Επόμενη αγωνιστική εμείς με Ερυθρό και Ζενιτ-Εφες και Ουνιξ-ΤΣΣΚΑ. Πολυ κρίσιμη...
Νικη της Βιλερμπαν επι του Ερυθρου με ενα καλαθι διαφορα.
Συγκλονιστικο 4ο δεκαλεπτο με αλλεπαλληλες εναλλαγες στο σκορ.
Δεν εχω παρακολοθησει πολυ Βιλερμπαν φετος, αλλα σημερα ο Αντετοκουμπο επαιξε πολυ λιγο.
Καμια σχεση δηλαδη με αυτο που λεγαμε οτι παει εκει για να παιζει πολυ (τουλαχιστον σημερα).
Σε εμας με τις αλλαγες του Μπι με το ρολοι, περισσοτερο θα επαιζε.
Κάνα 12λεπτο μέσο όρο παίζει, το ίδιο σκέφτηκα και εγώ, χρηματικό ήταν το θέμα και όχι "Playing time".
Λυστε μου μια απορια....η τεχνικη ποινη στον πριφτη ηταν επειδη μπηκε μεσα στο γηπεδο??
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Ενταξει για να χαθει η 8αδα πρεπει ειτε να καταρρευσουμε τελειως ειτε καποια απ τις μονακο,βιλερμπαν,μπαγερν,μακαμπι κτλ να κανει πορεια πρωταθλητισμου απο δω και περα...
Συμφωνω ομως οτι αν δεν συνελθουμε αμεσα θα χασουμε το τρενο της 4αδας που οκ ηταν δυσκολο τρενο ετσι κι αλλιως...
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Για την τεχνική ποινή που δέχθηκε από τον Ντάνιελ Ιερεθουέλο: "Δεν είπα κάτι στον διαιτητή, μίλησα στους παίκτες μου. Πάτησα με το μισό παπούτσι μέσα από την γραμμή, όχι με ολόκληρο. Απλά με το μισό παπούτσι. Μιλούσα στον παίκτη μου, αλλά όχι στον διαιτητή. Για να είμαι ειλικρινής, με είχαν προειδοποιήσει νωρίτερα να μην περνάω μέσα από την γραμμή. Αυτό συνέβη. Το μισό παπούτσι μου ήταν μέσα στο παρκέ, ενώ μιλούσα στον παίκτη μου".
Τσσκα και Εφες να χάνουν συνέχεια ώστε να μείνουν στις 2 τελευταίες θέσεις της 8αδας και θα μαστε οκ.
Ας μαλλιοτραβηχτουν μετά με Ρεάλ και Μπαρτσελονα κι ας πάμε εμείς ακόμα και με μειονέκτημα απέναντι σε Ζενιτ Ουνιξ ή Αρμανι
Μέσα στον Μάρτιο, το πρόγραμμα της ομάδας θα είναι όπως στο NBA, 8 αγωνιστικές για την Euroleague:
- 4/3 στo Μόναχο με την Μπάγιερν.
- 8/3 στο ΣΕΦ με την Ζενίτ.
- 10/3 στο Βερολίνο με την Άλμπα.
- 15/3 στο Κάουνας με την Ζαλγκίρις.
- 17/3 στο ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό.
- 20/3 στο ΣΕΦ με την ΤΣΣΚΑ.
- 23/3 στο Μονακό με την Μονακό.
- 25/3 στην Λυών με την Βιλαρμπάν.
Η Ρεαλ νίκησε πολύ εύκολα την Ουνιξ. Έφτασε και στους 30 η διαφορά.
Μπαγερν κερδίζει εύκολα τη Βιλερμπαν.
Η Μακαμπι νίκησε την Άλμπα αν και καρδιοχτυπησε σε κάποιο σημείο.
Ο Κώστας πάντως εδώ και καιρό κινείται στη μετριότητα. Του έχει φάει τη θέση ο παλαίμαχος ο Γκιστ. Επειδή οι αρχικές του καλές εμφανίσεις δημιούργησαν ένα κλίμα ότι είναι πανέτοιμος και για πιο μεγάλη ομάδα ας το σκεφτούμε λίγο καλύτερα. Είναι πολύ αγουρος μπασκετικα ακόμα. Μου κάνει πολύ εντύπωση που όσα παιχνίδια έχω δει τους Γάλλους ο Κώστας αν σκοράρει θα το κάνει μόνο με κάρφωμα. Σε περιπτώσεις που προσπάθησε να παίξει στο ποστ οι φάσεις ήταν πολύ ατεχνες και ατσαλες.
Αυτά τα λίγα γτ εδώ μέσα τον είχαμε βγάλει 10 κλασεις πάνω από τον Μάρτιν...