Ειδα τον μιρκο μιλισεβιτς σε βιντεοσυνδεση σε καποια απο τις πολλες εκπομπες που υπαρχουν για το φαιναλ φορ .
Λατρεια ο τυπος . Μιλησε στα Ελληνικα , μου θυμισε ωραια χρονια απο οταν επαιζε . Πολλα κιλα μπασκετ .
Ειδα τον μιρκο μιλισεβιτς σε βιντεοσυνδεση σε καποια απο τις πολλες εκπομπες που υπαρχουν για το φαιναλ φορ .
Λατρεια ο τυπος . Μιλησε στα Ελληνικα , μου θυμισε ωραια χρονια απο οταν επαιζε . Πολλα κιλα μπασκετ .
Ειμαι το νουμερο 8 , ολοι με ξερουνε με αυτο .
Δεν ξέρω αν έχετε ήδη κάνει την αγορά, το γράφω πάντως:
1. Μπαίνετε εδώ: https://www.cyberghostvpn.com/el/vpn-free-trial Ενεργοποιείτε το trial που διαρκεί για 1 ημέρα. Όταν μπείτε στο πρόγραμμα διαλέγετε Βουλγαρία.
2. Μπαίνετε στo site της Euroleague για να αγοράσετε το F4 pass, με Βουλγάρικη ΙΡ. Από 20€, η τιμή πάει στα 7€.
3. Όταν κάνετε την εγγραφή ζητάει βουλγάρικο Τ.Κ. Έβαλα 4241 (Πλόβντιβ)
Είστε έτοιμοι.
Δε θα μου κάνει εντύπωση να το ξαναπάρει η Εφές.Μιλάμε για τραγικό παιχνίδι απο Ρεάλ-Μπάρτσα...
Με την κωλοφαρδια που εχουν τιποτα δεν αποκλειεται αλλα η εικονα του κατακοπου λαρκιν δεν μου δινει την αισθηση οτι θα δουμε ενδιαφερον τελικο .
Αν παιξουν με ρεαλ θα κλεισουν μεσα κανοντας προσευχες μην βαλουν τα σουτ .
Αν παιξουν με μπαρτσελονα δεν βλεπω πως μπορουν να κερδισουν .
Είναι κατάκοποι της Εφες. Φάνηκε και από το Λάρκιν και από το ότι στο τέλος δεν μπορούσαν να πάρουν το ματς που τους χάριζαμε με τις ποικίλλεις στην επίθεση.
ΕΛΑ ΡΕ ΚΑΡΑΦΛΗ ΝΥΦΙΤΣΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΠΙΚΡΟΓΛΥΚΟ ΣΕ ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΟ !!!!!
Αν το παρει η ρεαλ θα προκειται για εποποιια του λασο χωρις γκαρντ .
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΣΑΥΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Αναμενόμενο, για την πιο λουζερ ομάδα του πλανήτη.
Φοβάμαι όμως ότι τα γερόντια της Ρεαλ στην περιφέρεια,δεν θα μπορούν να πάρουν τα πόδια τους μεθαύριο..
Team of Destiny...
Γεροι γεροι αλλα τα τριποντα με τη μπαλα εκατο κιλα τα κολλουσαν το ενα πισω απο το αλλο κι οι δυο, εμεις ενα ****μενο μεγαλο σουτ θελαμε και δεν το βαλαμε
Γκάβρο.
Πιστευω οτι η μπαρτσελονα ηταν πιο δυσκολο ματς απ για τους τουρκους αλλα το *****ανε και ψοφησε οι καταλανοι .
Θα ειμαι με ρεαλ στον τελικο που παιζει κανονικο μπασκετ . Χιλιες φορες η ρουνταινα ( μαζι με τον βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα ) παρα το τσιρκο της εφες .
Νομίζω ότι όλη η Ευρώπη πλην Βαρκελώνης το χάρηκε. Εγώ είμαι Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, αλλά αυτό το κακέκτυπο που στηρίζεται από κάθε κατεστημένο για να μας αποδείξει ο Σάρας ότι είναι το next big thing με αηδιάζει. Και μιλάμε για έναν προπονητή που αν είχε παίκτη τον Γιάννη θα του έβαζε τις φωνές για να κάνει καλά σκριν στην base line ώστε να βγει miss match με τον Σμιτς. Καταστροφέας ταλέντου των παικτών του. Πάσχουν όλες οι ομάδες του από overcoaching, αλλά είναι τόσο εγωιστής που σιγά μην το παραδεχτεί ποτέ.
Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.
Αν δεν κάνω λάθος το 2018 η Ρεάλ κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ και την Ευρωλίγκα. Στην μπάλα ήταν κόντρα στην Λίβερπουλ, όπως και φέτος, ενώ στο μπάσκετ το f4 ήταν στο Βελιγράδι, όπως και φέτος. Κοιτά να δεις συμπτώσεις)
Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Εντάξει μωρέ, θα πάρει 5-6 παίκτες ακόμα ο Σαύρας, θα δωσουν και το f4 Βαρκελώνη, μπας και δει προκοπή η πιο λουζερ ομάδα του ηλιακού συστήματος.
Υγ. Με Νικ Καλαθη, δεν μαμησε κανείς!
Team of Destiny...
Ο Κυριος Παμπλο Λασο ειχε μπει στην καρδια μου μετα τη σειρα με τη βαζελα που καποιος ΜΑΓΚΑΣ στο αεροδρομιο τους ειχε πει κοτες και του απαντησαν καταλληλα ... Οσο και να μου την εσπαγε η ποδοσφαιρικη Ρεαλ (φετος το αλλαζει αυτο) αλλο τοσο RESPECT εχω για το μπασκετικο τους τμημα.. Μεγαλη πoυτσα η σημερινη παιδια .. τι να λεμε τωρα.. Μπραβο τους !!!