Ευτυχώς που πέρασε η Ρεάλ.Έδινα μεγάλες πιθανότητες να την πατήσουμε τη Μπάρτσα αν περνούσαμε τελικό.γιατί όπως είπε κ απο πάνω ο Μιχάλης με Καλάθη δε μάμησε κανείς....
Οπότε τώρα είμαι ήσυχος επειδή πολύ πιθανό να χάναμε στον τελικό απο Ρεάλ.
Ευτυχώς που πέρασε η Ρεάλ.Έδινα μεγάλες πιθανότητες να την πατήσουμε τη Μπάρτσα αν περνούσαμε τελικό.γιατί όπως είπε κ απο πάνω ο Μιχάλης με Καλάθη δε μάμησε κανείς....
Οπότε τώρα είμαι ήσυχος επειδή πολύ πιθανό να χάναμε στον τελικό απο Ρεάλ.
Η μόνη γλύκα της βραδιάς . Δεν θα άντεχα να πάει τελικό ο μούλος και ακόμα χειρότερα να το σήκωνε .
Ο άλλος με μπάτζετ εκατομμυρίων, με 11 ποντους μπροστά, με 5/5 στα μεταξύ τους, έχασε από τύπους 38 χρονών! Κι εμείς ζητάμε το κεφάλι του κάθε Μπαρτζώκα που έχανε με 11, το γύρισε έχοντας σε κακή βραδιά σχεδόν όλους, έχασε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης με το καλύτερο δίδυμο γκαρντ που έχει πάρει παραμαζωμα τα κύπελλα, και κράζουμε γιατί δεν επέλεξε φάουλ ή δεν ξέρω κι εγώ τί... Μπράβο στην ομαδαρα μας και στον κοουτς. Γιατί σε αντίθεση με κάτι τύπους όπως ο Γιασικεβίτσιους, είναι πραγματικά ΤΕΡΆΣΤΙΟΣ προπονητής
Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και κάπου εδώ τελειώνει η προπονητική απάτη που λέγεται σαύρας. Όταν ξεβρακώνονται τα σκουπίδια τύπου κατάδικου, είναι πάντα μια καλή μέρα
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Αν ακούσεις την συνέντευξη τύπου μετά το ματς θα τρελαθείς. Ο τύπος έδωσε ωμά τους παίχτες τους έδιωξε από πάνω του οποιαδήποτε ευθύνη!! Απίστευτα εγωκεντρικό άτομο με αδυναμία προφανώς να καταλάβει τον ρόλο του. Θεωρεί πως είναι παίχτης, δεν έχει καταλάβει μέσα του πως πλέον οφείλει να κάνει στην άκρη και να πρωταγωνιστήσουν άλλοι!
Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που ο πολύ καλός σουτέρ Κούριτς έπαιξε εχτές μόλις δύο λεπτά.
Μάλλον θα τον τιμώρησε ο Σάρας επειδή ο Κούριτς ήταν πολύ άστοχος στα play off με την Μπάγερν.
Ο Κούριτς που τόσο στην ρέγκιουλαρ σίζον όσο και στα play off είχε μέσο όρο συμμετοχής 20 λεπτά και με ποσοστό στην ρέγκιουλαρ σίζον στα τρίποντα 46.1 % (στα play off είχε μόλις 3/20 τρίποντα 15%)
Μια ομαδα στο παρκε , παρ ολα αυτα η διαφορα 1 ποντος λογω του 0/8 της ρεαλ .
Ειμαι το νουμερο 8 , ολοι με ξερουνε με αυτο .
Α ρε αταμαν προπονηταρα . Πηρες δυο απο το σπεις τζαμ και εκανες ομαδα . Του κωλου ομαδα .
A ρε Ραντολφ κρυο αιμα !!!
Τον τσακισαν οι τραυματισμοι .
Η ρεαλ στο πρωτο δεκαλεπτο ειχε κανει 8 παραπανω επιθεσεις .
Η Ρεάλ δεν έχει δώσει ελεύθερα σουτ σε παίκτες της Εφές. Είναι καλά διαβασμένοι και προτιμάνε να φάνε πόντους από Λάρκιν και Μίσιτς (Άλλωστε με την πίεση που δέχονται πόσο θα αντέξουν), παρά να βάλουν στην εξίσωση και τους υπόλοιπους παίκτες της Εφές. Για την ώρα η Ρεάλ σουτάρει χειρότερα από εμάς, αλλά έχει καλύτερη άμυνα και έχει καταφέρει να ελέγξει και τα ριμπάουντ. Φυσικά δεν σφυράνε στον Λάρκιν φάουλ με το παραμικρό να τον στέλνουν στις βολές.
Σωστα , 2 ασιστ εχει μονο η εφες . Τριποντο με ταμπλο , δυο τρεις διακτινισμοι του λαρκιν απο το εντερπραιζ και εχουμε ακομα ματς .
Μιλάμε ότι η Ρεάλ έχει χάσει μια ντουζίνα αμαρκάριστα τρίποντα. Είναι μπροστά καθαρά γιατί παίρνει πολλά σκουπίδια και γιατί η Εφές τα περιμένει όλα από τους δύο αστέρες της