Κλειστό Θέμα
Σελίδα 95 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 45 85 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.881 έως 1.900 από 2011

Θέμα: Euroleague 2021-2022

Προεπιλογή

Ευτυχώς που πέρασε η Ρεάλ.Έδινα μεγάλες πιθανότητες να την πατήσουμε τη Μπάρτσα αν περνούσαμε τελικό.γιατί όπως είπε κ απο πάνω ο Μιχάλης με Καλάθη δε μάμησε κανείς....
    Οπότε τώρα είμαι ήσυχος επειδή πολύ πιθανό να χάναμε στον τελικό απο Ρεάλ.

Το avatar του χρήστη Ronj
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Η μόνη γλύκα της βραδιάς . Δεν θα άντεχα να πάει τελικό ο μούλος και ακόμα χειρότερα να το σήκωνε .

Προεπιλογή

Ο άλλος με μπάτζετ εκατομμυρίων, με 11 ποντους μπροστά, με 5/5 στα μεταξύ τους, έχασε από τύπους 38 χρονών! Κι εμείς ζητάμε το κεφάλι του κάθε Μπαρτζώκα που έχανε με 11, το γύρισε έχοντας σε κακή βραδιά σχεδόν όλους, έχασε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης με το καλύτερο δίδυμο γκαρντ που έχει πάρει παραμαζωμα τα κύπελλα, και κράζουμε γιατί δεν επέλεξε φάουλ ή δεν ξέρω κι εγώ τί... Μπράβο στην ομαδαρα μας και στον κοουτς. Γιατί σε αντίθεση με κάτι τύπους όπως ο Γιασικεβίτσιους, είναι πραγματικά ΤΕΡΆΣΤΙΟΣ προπονητής

Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κακιασμένη Το avatar του χρήστη Loukretia
    Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Και κάπου εδώ τελειώνει η προπονητική απάτη που λέγεται σαύρας. Όταν ξεβρακώνονται τα σκουπίδια τύπου κατάδικου, είναι πάντα μια καλή μέρα
    Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Loukretia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και κάπου εδώ τελειώνει η προπονητική απάτη που λέγεται σαύρας. Όταν ξεβρακώνονται τα σκουπίδια τύπου κατάδικου, είναι πάντα μια καλή μέρα
    Αν ακούσεις την συνέντευξη τύπου μετά το ματς θα τρελαθείς. Ο τύπος έδωσε ωμά τους παίχτες τους έδιωξε από πάνω του οποιαδήποτε ευθύνη!! Απίστευτα εγωκεντρικό άτομο με αδυναμία προφανώς να καταλάβει τον ρόλο του. Θεωρεί πως είναι παίχτης, δεν έχει καταλάβει μέσα του πως πλέον οφείλει να κάνει στην άκρη και να πρωταγωνιστήσουν άλλοι!

Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από spartacus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Κυριος Παμπλο Λασο ειχε μπει στην καρδια μου μετα τη σειρα με τη βαζελα που καποιος ΜΑΓΚΑΣ στο αεροδρομιο τους ειχε πει κοτες και του απαντησαν καταλληλα ... Οσο και να μου την εσπαγε η ποδοσφαιρικη Ρεαλ (φετος το αλλαζει αυτο) αλλο τοσο RESPECT εχω για το μπασκετικο τους τμημα.. Μεγαλη πoυτσα η σημερινη παιδια .. τι να λεμε τωρα.. Μπραβο τους !!!
    Τύπος έξω από το ξενοδοχείο ήταν, όχι στο αεροδρόμιο, μετά το πρώτο ματς που έχασαν με 28 πόντους και έχαναν στο πρώτο δεκάλεπτο κάποια στιγμή 20-0.
    Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.

Προεπιλογή

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που ο πολύ καλός σουτέρ Κούριτς έπαιξε εχτές μόλις δύο λεπτά.
    Μάλλον θα τον τιμώρησε ο Σάρας επειδή ο Κούριτς ήταν πολύ άστοχος στα play off με την Μπάγερν.
    Ο Κούριτς που τόσο στην ρέγκιουλαρ σίζον όσο και στα play off είχε μέσο όρο συμμετοχής 20 λεπτά και με ποσοστό στην ρέγκιουλαρ σίζον στα τρίποντα 46.1 % (στα play off είχε μόλις 3/20 τρίποντα 15%)

Minar thunder Το avatar του χρήστη blue edwards
    Περιοχή
    Ιn the paint ...

Προεπιλογή

Μια ομαδα στο παρκε , παρ ολα αυτα η διαφορα 1 ποντος λογω του 0/8 της ρεαλ .
    Ειμαι το νουμερο 8 , ολοι με ξερουνε με αυτο .

Database Error Το avatar του χρήστη RedArmy7
    Περιοχή
    #error/location not found

Προεπιλογή

Πάρτι του Ταβάρες στο πρώτο δεκάλεπτο.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από blue edwards Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια ομαδα στο παρκε , παρ ολα αυτα η διαφορα 1 ποντος λογω του 0/8 της ρεαλ .
    Η εικονα του ματς μεχρι τωρα ειναι οτι αν βαλει καποια σουτ η Ρεαλ θα πάρει και διαφορά.

Περιοχή
    Ιn the paint ...

Προεπιλογή

Α ρε αταμαν προπονηταρα . Πηρες δυο απο το σπεις τζαμ και εκανες ομαδα . Του κωλου ομαδα .

Περιοχή

Προεπιλογή

Έχουν βρει ένα τείχος οι παίκτες της Εφές, όσο αντέξουν οι Μίσιτς-Λάρκιν θα είναι μέσα στο παιχνίδι.

Το avatar του χρήστη spartacus
    Περιοχή
    NJ

Προεπιλογή

A ρε Ραντολφ κρυο αιμα !!!

Περιοχή
    Ιn the paint ...

Προεπιλογή

Τον τσακισαν οι τραυματισμοι .

Περιοχή
    Ιn the paint ...

Προεπιλογή

Η ρεαλ στο πρωτο δεκαλεπτο ειχε κανει 8 παραπανω επιθεσεις .

Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Η Ρεάλ δεν έχει δώσει ελεύθερα σουτ σε παίκτες της Εφές. Είναι καλά διαβασμένοι και προτιμάνε να φάνε πόντους από Λάρκιν και Μίσιτς (Άλλωστε με την πίεση που δέχονται πόσο θα αντέξουν), παρά να βάλουν στην εξίσωση και τους υπόλοιπους παίκτες της Εφές. Για την ώρα η Ρεάλ σουτάρει χειρότερα από εμάς, αλλά έχει καλύτερη άμυνα και έχει καταφέρει να ελέγξει και τα ριμπάουντ. Φυσικά δεν σφυράνε στον Λάρκιν φάουλ με το παραμικρό να τον στέλνουν στις βολές.

Περιοχή
    Ιn the paint ...

Προεπιλογή

Σωστα , 2 ασιστ εχει μονο η εφες . Τριποντο με ταμπλο , δυο τρεις διακτινισμοι του λαρκιν απο το εντερπραιζ και εχουμε ακομα ματς .

Περιοχή

Προεπιλογή

12 λεπτά στο παρκέ ο Mπράιαντ, ούτε ένα σουτ δεν τον άφησαν να κάνει.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από RedArmy7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    12 λεπτά στο παρκέ ο Mπράιαντ, ούτε ένα σουτ δεν τον άφησαν να κάνει.
    Πήρε μάθημα ο Λάσο από εμας προχθες και προτιμά να τα φάει από τους δυο παίκτες μόνο.

Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Μιλάμε ότι η Ρεάλ έχει χάσει μια ντουζίνα αμαρκάριστα τρίποντα. Είναι μπροστά καθαρά γιατί παίρνει πολλά σκουπίδια και γιατί η Εφές τα περιμένει όλα από τους δύο αστέρες της

Κλειστό Θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές