Τα υστερα του κοσμου . Ματς για 20+ και ειναι στην κατοχη .
Τα υστερα του κοσμου . Ματς για 20+ και ειναι στην κατοχη .
Ειμαι το νουμερο 8 , ολοι με ξερουνε με αυτο .
έμειναν έξω οι ομάδες που είχαν να βγάλουν ενέργεια και πέρασαν οι δύο ξεζουμισμένες. Απλά είναι και οι δύο πεθαμένες και βλέπουμε ένα οικτρό θέαμα. Αν είχαμε περάσει και μας άφηναν οι διαιτητές από αυτή την άθλια Ρεάλ δεν χάναμε
Φαουλ του μπραιαντ στον ντεκ το πνιγουν . 2 ομαδικα η εφες στην τριτη περιοδο ....
έτσι όπως πάνε στους 55 όποιος φτάσει το πήρε
Γιουλ τα σέρνει
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Τραγικός τελικός, είναι πτώματα και οι δύο, ήταν ευκαιρία δυστυχώς..
"Cause the house always wins....UNLESS, when that perfect hand comes along, you bet big and then you take the house."
3 παίκτες έχουν πετύχει σχεδόν όλους τους πόντους της Εφές και έτσι κινδυνεύει η Ρεάλ επειδή δεν βλέπεται να χάσει.
Κατάλαβε κανείς τι έκανε η Ρεάλ στο τέλος;
"Cause the house always wins....UNLESS, when that perfect hand comes along, you bet big and then you take the house."
χαχαχαχαχα. με 16 δευτερόλεπτα να μένουν αντί να κάνουν φάουλ έπαιξαν άμυνα ενώ έχαναν. Αδιανόητα πράγματα. Και πάλι οι Ισπανικές τον ήπιαν. Παρωδία ματς. Αυτό το ματς όποιος ξένος το είδε θαμπώθηκε από το υπερθέαμα;
Πεθαμένες και οι 2 ομάδες του τελικού. Η Ρεαλ στο τέλος δεν ήξερε τι να κάνει τη μπάλα στην επίθεση.
Με αυτές τις 2 τόσο πεσμένες και με τις ρωσικές εκτός, ήταν όντως μεγάλη ευκαιρία να το σηκώσουμε από το πουθενά φέτος.
Το κ@υλωτικο του πράγματος ήταν ότι έπαιζαν αυτές οι 2 και στις κερκίδες άκουγες το είσαι στο μυαλο.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πατηστε το κουμπι να τελειωνουμε με τον ****μενο πλανητη . Μερες αποκαλυψης γαμω τα παντα του συμπαντος .
Ο κουραδας μπακ του μπακ με μια ομαδα που απο συμπτωση βρεθηκε στο φαιναλ φορ .
Τι να πει κανεις .
Εντωμεταξυ ουτε ενα ριπλει στο ριμπαουντ μετα το τριποντο του λαρκιν .
Τους πλακωσε ο χρονοςΗθελα Ρεαλ αλλα πραγματικα τι ηλιθια αποφαση στο τελος !!! Μπραβο στην Εφες και στον Αταμαν που δεν τον παω που βγηκε πρωτος μαγκας με τις δηλωσεις του πριν το φαιναλ4 !!