Μπερτομεου πουλο να ξεβρωμισει ο τοπος γαμω τους χορηγους σας γαμω .
Μπερτομεου πουλο να ξεβρωμισει ο τοπος γαμω τους χορηγους σας γαμω .
Ειμαι το νουμερο 8 , ολοι με ξερουνε με αυτο .
Λέμε λέμε για τη γραμμή που πάτησε ο Ζάρκο, το τρίποντο του Κορνήλιου κλπ αλλά ειλικρινά το σημερινό της Ρεάλ δε διαφέρει και πολύ.
Αν χάναμε έτσι τελικό Ευρωλίγκα, θα είχαμε ομαδικές αυτοκτονίες και θα μας στοιχείωνε καμιά δεκαριά χρόνια..
"Cause the house always wins....UNLESS, when that perfect hand comes along, you bet big and then you take the house."
Υπάρχει ένα τεχνικό θέμα, το οποίο μπορεί να ακυρώσει την απόφαση αλλαγής του Μπερτομέου (οι πιθανότητες είναι μικρές αλλά υπάρχουν).
Έχει να κάνει με την ΤΣΣΚΑ, η οποία είχε δώσει αρνητική ψήφο. Αν για οποιονδήποτε λόγο σταματήσει να είναι μέτοχος του συνεταιρισμού, ακυρώνεται η απόφαση και θα γίνει εκ' νέου ψηφοφορία για αλλαγή του CEO.
Πρωτος σκορερ της ρεαλ και μοναδικος διψηφιος ο ταβαρες ....
Κοιτα ο Αταμαν ο λεβέντης που πήρε back to back.
Άντε ψόφο και εσείς κολοπλυντηρια του δικτάτορα του ερντογαν !!
Πιο ενδιαφέρον θα ήταν ένα F4 με εθνικό σταρ, Μονακό και Μακάμπι να μοιραστεί το γήπεδο.
Απίστευτη η φετινή ευκαιρία να τους ξεράνουμε όλους.
Έπρεπε να πάμε εντελώς στα μουλωχτά αλλά μας έφαγαν τα περί έδρας και orthodox sisters και πιπες.
Πήρε ο λεβέντης την κούπα και εμείς το κλαρινο του πύρινου κόσμου που φώναζε είσαι στο μυαλό ενώ οι άλλοι έπαιζαν για κούπα.
Αφού δεν φώναζαν και γκολ πάλι καλά.
Αταμαν να σε δουμε του χρονου που θα εισαι . Σε βλεπει ο ομπραντοβιτς και αισθανεται ατυχος . Θα παθω εγκεφαλικο νυχτιατικα ...
Αυτό που λες όλες αυτές τις μέρες και επιμενεις δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή να μην πήγαινε ο κόσμος να απολαύσει την ομάδα για να μη φορτωθεί με αγχος; Είναι τελείως κουλό να θεωρείς ότι χάσαμε επειδή πήγε ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο εγραφα γαμω τα παντα μου μετα τον ημιτελικο που σκατα στα πληκτρα μου . Οτι με ρεαλ θα κλεισουν μεσα και θα κανουν προσευχες να μη μπουν τα σουτ .
Α ρε ****** σαρας . Περιπατο θα το παιρνες με δαυτους .
Καταργηστε το ****μενο το φαιναλ φορ να το παρει καμια ομαδα της προκοπης .
Μην ξεχνάμε η Δανία πριν χρόνια πήρε γιουρο που τους έμασαν από τις παραλίες. Έτσι είναι αν πας φάιναλ φόρ, έχει πιθανότητες και νεκρός να ήσουν ως τότε να κατακτήσεις το τρόπαιο. Από τη μία ομάδα σκόραραν 3 παίκτες και άντε και άλλοι 2 από ένα καλάθι και από την άλλη ο Ταβάρες κάνει νταμπλ ντάμπλ με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου και ως εκεί. Τα γερόντια της Ρεάλ δεν άντεξαν σερί δεύτερο ματς, όπως και η Εφές, απλά 2 σερί ματς η Εφές δεν έτρωγε τρίποντο ούτε με αίτηση, σε μία άμυνα που θύμισε βάζελο. Κλείνουμε μέσα και προσευχή να μην μπουν. Μάλλον ήξεραν καλή προσευχή και έπιασε.
Εγώ θα έβαζα και κάποιες εμπορικές ομάδες από χώρες και ας μην ήταν στην αρχή ανταγωνιστικές και θα έφτιαχνα ένα φορμάτ όπως στο ΝΒΑ. Και εκεί δεν είναι όλες ομαδάρες. Και σιγά σιγά θα ανέβαιναν και άλλα κλαμπ και θα βελτιώνανε τις ομάδες τους. Και περισσότερα έσοδα για τις ομάδες και πλέον ένα πραγματικά ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Μπορεί να είναι σύμπτωση, μπορεί και όχι αλλά οι δυο αγώνες που έδωσε η Εφές στο Final 4, θύμισαν σε αρκετά σημεία τον τελικό του Τελ Αβίβ.
Ολυμπιακός και Ρεάλ είχαν αμφότεροι κενά διαστήματα σκοραρίσματος λόγο κόπωσης, τα πιο φρέσκα σε ενέργεια και ηλικία γκαρντ της Εφές, καθόρισαν το αποτέλεσμα.
Βέβαια απόψε στη Ρεάλ, το σκορ από τον Μίσιτς το περίμεναν, τον Πλάις να σκοράρει τόσο πολύ από μέση απόσταση, μάλλον όχι.
Μα δεν έχει σημασία ότι το λέω εγώ. Το εχει αποδείξει η ιστορία.
Στην Πολη και στο Λονδίνο πόσος κόσμος πήγε ;
Και ειδικά με την τόση πανηγυρική διάθεση ότι επειδή παίζουμε στο Βελιγράδι και με τη βοήθεια των ντελιγιε θα ήταν σαν να παίζαμε εντός έδρας ενώ η έδρα στο μπάσκετ ειδικά ποτε δεν έχει βοηθήσει την ομάδα.
Ίσως είμαι αυστηρός αλλά θα προτιμούσα μια ακόμα κουπα σε έδρα γεματη οπαδούς των αντιπάλων παρα να έχω κερδίσει ως παρηγοριά το βραβείο της καλύτερης εξέδρας και να έρθω 4ος.
Τελικο συμπερασμα ειναι οτι μαλακιστηκε αγριως η μπαρτσελονα . Ειχε τα γκαρντ να βαλει τα σουτ και να το παρει περιπατο αν επαιζε αυτη με την εφες αλλα εφαγε 50 ποντους σε ενα ημιχρονο απο την ρεαλ που σημερα δεν μπορουσε να σταυρωσει σουτ .
Κλεισαμε μια τριετια γεματη μαστιγες για την ανθρωποτητα . Η εφες του αταμαν ειναι μια απο αυτες .