Κλειστό Θέμα
Σελίδα 97 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 47 87 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.921 έως 1.940 από 2011

Θέμα: Euroleague 2021-2022

Minar thunder Το avatar του χρήστη blue edwards
    Περιοχή
    Ιn the paint ...

Προεπιλογή

Μπερτομεου πουλο να ξεβρωμισει ο τοπος γαμω τους χορηγους σας γαμω .
    Ειμαι το νουμερο 8 , ολοι με ξερουνε με αυτο .

Προεπιλογή

Λέμε λέμε για τη γραμμή που πάτησε ο Ζάρκο, το τρίποντο του Κορνήλιου κλπ αλλά ειλικρινά το σημερινό της Ρεάλ δε διαφέρει και πολύ.

Αν χάναμε έτσι τελικό Ευρωλίγκα, θα είχαμε ομαδικές αυτοκτονίες και θα μας στοιχείωνε καμιά δεκαριά χρόνια..
    "Cause the house always wins....UNLESS, when that perfect hand comes along, you bet big and then you take the house."

Database Error Το avatar του χρήστη RedArmy7
    Περιοχή
    #error/location not found

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kexag31 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε; Γιατί εδώ πάει να μας κατσικωθεί και άλλο ο Μπερτομέου.
    Υπάρχει ένα τεχνικό θέμα, το οποίο μπορεί να ακυρώσει την απόφαση αλλαγής του Μπερτομέου (οι πιθανότητες είναι μικρές αλλά υπάρχουν).
    Έχει να κάνει με την ΤΣΣΚΑ, η οποία είχε δώσει αρνητική ψήφο. Αν για οποιονδήποτε λόγο σταματήσει να είναι μέτοχος του συνεταιρισμού, ακυρώνεται η απόφαση και θα γίνει εκ' νέου ψηφοφορία για αλλαγή του CEO.

Περιοχή
    Ιn the paint ...

Προεπιλογή

Πρωτος σκορερ της ρεαλ και μοναδικος διψηφιος ο ταβαρες ....

Προεπιλογή

Κοιτα ο Αταμαν ο λεβέντης που πήρε back to back.

Άντε ψόφο και εσείς κολοπλυντηρια του δικτάτορα του ερντογαν !!

Πιο ενδιαφέρον θα ήταν ένα F4 με εθνικό σταρ, Μονακό και Μακάμπι να μοιραστεί το γήπεδο.

Απίστευτη η φετινή ευκαιρία να τους ξεράνουμε όλους.

Έπρεπε να πάμε εντελώς στα μουλωχτά αλλά μας έφαγαν τα περί έδρας και orthodox sisters και πιπες.
    Πήρε ο λεβέντης την κούπα και εμείς το κλαρινο του πύρινου κόσμου που φώναζε είσαι στο μυαλό ενώ οι άλλοι έπαιζαν για κούπα.

Αφού δεν φώναζαν και γκολ πάλι καλά.

Περιοχή
    Ιn the paint ...

Προεπιλογή

Αταμαν να σε δουμε του χρονου που θα εισαι . Σε βλεπει ο ομπραντοβιτς και αισθανεται ατυχος . Θα παθω εγκεφαλικο νυχτιατικα ...

Προεπιλογή Euroleague 2021-2022

Ετσι και το εκανε αυτο που εκανε ο Λάσο στο τελος κανας δικος μας θα του είχαμε ρίξει πίσσα και πούπουλα. Αδιανοητο να εκανε τετοια μλακια σε τελικο μαλιστα ολοκληρο τεχνικο τιμ της Ρεαλ.

Το avatar του χρήστη teokaz
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iceman7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοιτα ο Αταμαν ο λεβέντης που πήρε back to back.

Άντε ψόφο και εσείς κολοπλυντηρια του δικτάτορα του ερντογαν !!

Πιο ενδιαφέρον θα ήταν ένα F4 με εθνικό σταρ, Μονακό και Μακάμπι να μοιραστεί το γήπεδο.

Απίστευτη η φετινή ευκαιρία να τους ξεράνουμε όλους.

Έπρεπε να πάμε εντελώς στα μουλωχτά αλλά μας έφαγαν τα περί έδρας και orthodox sisters και πιπες.
    Πήρε ο λεβέντης την κούπα και εμείς το κλαρινο του πύρινου κόσμου που φώναζε είσαι στο μυαλό ενώ οι άλλοι έπαιζαν για κούπα.

Αφού δεν φώναζαν και γκολ πάλι καλά.
    Αυτό που λες όλες αυτές τις μέρες και επιμενεις δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή να μην πήγαινε ο κόσμος να απολαύσει την ομάδα για να μη φορτωθεί με αγχος; Είναι τελείως κουλό να θεωρείς ότι χάσαμε επειδή πήγε ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από cris Εμφάνιση μηνυμάτων
    όταν σηκώσει το ευρωπαικό ο Θρύλος δεν θα το κάνει ούτε αλα ρεχαγκελ ουτε αλα βαζελου. θα το κανει αλα ζενιτ γιατι θα είναι καλύτερη ομάδα

εμεις δεν κανουμε πορειες κατενατσιο
    σηκωνουμε κουπες

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Vales Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ετσι και το εκανε αυτο που εκανε ο Λάσο στο τελος κανας δικος μας θα του είχαμε ρίξει πίσσα και πούπουλα. Αδιανοητο να εκανε τετοια μλακια σε τελικο μαλιστα ολοκληρο τεχνικο τιμ της Ρεαλ.
    Υπάρχει περίπτωση να νόμιζαν ότι κέρδιζαν; Μόνο έτσι εξηγείται χωρίς πλάκα..
    "Cause the house always wins....UNLESS, when that perfect hand comes along, you bet big and then you take the house."

Περιοχή
    Ιn the paint ...

Προεπιλογή

Αυτο εγραφα γαμω τα παντα μου μετα τον ημιτελικο που σκατα στα πληκτρα μου . Οτι με ρεαλ θα κλεισουν μεσα και θα κανουν προσευχες να μη μπουν τα σουτ .

Α ρε ****** σαρας . Περιπατο θα το παιρνες με δαυτους .

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από redcard Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχει περίπτωση να νόμιζαν ότι κέρδιζαν; Μόνο έτσι εξηγείται χωρίς πλάκα..
    Η μονη εξήγηση ειναι οτι δεν ειχαν υπολογίσει τον χρονο οτι δεν θα τους εμενε χρονος για επίθεση, κατι που δεν γινετσι ουτε στα τοπικα.

Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από RedArmy7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχει ένα τεχνικό θέμα, το οποίο μπορεί να ακυρώσει την απόφαση αλλαγής του Μπερτομέου (οι πιθανότητες είναι μικρές αλλά υπάρχουν).
    Έχει να κάνει με την ΤΣΣΚΑ, η οποία είχε δώσει αρνητική ψήφο. Αν για οποιονδήποτε λόγο σταματήσει να είναι μέτοχος του συνεταιρισμού, ακυρώνεται η απόφαση και θα γίνει εκ' νέου ψηφοφορία για αλλαγή του CEO.
    Αυτό το ξέρω, για αυτό είπα ότι κινδυνεύουμε να μας κατσικωθεί. Ρώτησα αν ξέρει κάτι που είπε ότι φέτος θα ξεβρωμίσει και η Ευρολίγκα. Γιατί κακά τα ψέμματα και να φύγει αυτός ο κοπρίτης θα έρθει ο επόμενος που θα θέλει να βγάζει τα εξτραδάκια του κάνοντας θελήματα.

Προεπιλογή

Ευρωλίγκα η Εφές που όλο τον χρόνο έπαιζε με τις παντόφλες...

Περιοχή
    Ιn the paint ...

Προεπιλογή

Καταργηστε το ****μενο το φαιναλ φορ να το παρει καμια ομαδα της προκοπης .

Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Μην ξεχνάμε η Δανία πριν χρόνια πήρε γιουρο που τους έμασαν από τις παραλίες. Έτσι είναι αν πας φάιναλ φόρ, έχει πιθανότητες και νεκρός να ήσουν ως τότε να κατακτήσεις το τρόπαιο. Από τη μία ομάδα σκόραραν 3 παίκτες και άντε και άλλοι 2 από ένα καλάθι και από την άλλη ο Ταβάρες κάνει νταμπλ ντάμπλ με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου και ως εκεί. Τα γερόντια της Ρεάλ δεν άντεξαν σερί δεύτερο ματς, όπως και η Εφές, απλά 2 σερί ματς η Εφές δεν έτρωγε τρίποντο ούτε με αίτηση, σε μία άμυνα που θύμισε βάζελο. Κλείνουμε μέσα και προσευχή να μην μπουν. Μάλλον ήξεραν καλή προσευχή και έπιασε.

Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από blue edwards Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταργηστε το ****μενο το φαιναλ φορ να το παρει καμια ομαδα της προκοπης .
    Εγώ θα έβαζα και κάποιες εμπορικές ομάδες από χώρες και ας μην ήταν στην αρχή ανταγωνιστικές και θα έφτιαχνα ένα φορμάτ όπως στο ΝΒΑ. Και εκεί δεν είναι όλες ομαδάρες. Και σιγά σιγά θα ανέβαιναν και άλλα κλαμπ και θα βελτιώνανε τις ομάδες τους. Και περισσότερα έσοδα για τις ομάδες και πλέον ένα πραγματικά ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Database Error Το avatar του χρήστη RedArmy7
    Περιοχή
    #error/location not found

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από redcard Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λέμε λέμε για τη γραμμή που πάτησε ο Ζάρκο, το τρίποντο του Κορνήλιου κλπ αλλά ειλικρινά το σημερινό της Ρεάλ δε διαφέρει και πολύ.

Αν χάναμε έτσι τελικό Ευρωλίγκα, θα είχαμε ομαδικές αυτοκτονίες και θα μας στοιχείωνε καμιά δεκαριά χρόνια..
    Μπορεί να είναι σύμπτωση, μπορεί και όχι αλλά οι δυο αγώνες που έδωσε η Εφές στο Final 4, θύμισαν σε αρκετά σημεία τον τελικό του Τελ Αβίβ.
    Ολυμπιακός και Ρεάλ είχαν αμφότεροι κενά διαστήματα σκοραρίσματος λόγο κόπωσης, τα πιο φρέσκα σε ενέργεια και ηλικία γκαρντ της Εφές, καθόρισαν το αποτέλεσμα.
    Βέβαια απόψε στη Ρεάλ, το σκορ από τον Μίσιτς το περίμεναν, τον Πλάις να σκοράρει τόσο πολύ από μέση απόσταση, μάλλον όχι.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από teokaz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό που λες όλες αυτές τις μέρες και επιμενεις δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή να μην πήγαινε ο κόσμος να απολαύσει την ομάδα για να μη φορτωθεί με αγχος; Είναι τελείως κουλό να θεωρείς ότι χάσαμε επειδή πήγε ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Μα δεν έχει σημασία ότι το λέω εγώ. Το εχει αποδείξει η ιστορία.
    Στην Πολη και στο Λονδίνο πόσος κόσμος πήγε ;

Και ειδικά με την τόση πανηγυρική διάθεση ότι επειδή παίζουμε στο Βελιγράδι και με τη βοήθεια των ντελιγιε θα ήταν σαν να παίζαμε εντός έδρας ενώ η έδρα στο μπάσκετ ειδικά ποτε δεν έχει βοηθήσει την ομάδα.

Ίσως είμαι αυστηρός αλλά θα προτιμούσα μια ακόμα κουπα σε έδρα γεματη οπαδούς των αντιπάλων παρα να έχω κερδίσει ως παρηγοριά το βραβείο της καλύτερης εξέδρας και να έρθω 4ος.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kexag31 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην ξεχνάμε η Δανία πριν χρόνια πήρε γιουρο που τους έμασαν από τις παραλίες. Έτσι είναι αν πας φάιναλ φόρ, έχει πιθανότητες και νεκρός να ήσουν ως τότε να κατακτήσεις το τρόπαιο. Από τη μία ομάδα σκόραραν 3 παίκτες και άντε και άλλοι 2 από ένα καλάθι και από την άλλη ο Ταβάρες κάνει νταμπλ ντάμπλ με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου και ως εκεί. Τα γερόντια της Ρεάλ δεν άντεξαν σερί δεύτερο ματς, όπως και η Εφές, απλά 2 σερί ματς η Εφές δεν έτρωγε τρίποντο ούτε με αίτηση, σε μία άμυνα που θύμισε βάζελο. Κλείνουμε μέσα και προσευχή να μην μπουν. Μάλλον ήξεραν καλή προσευχή και έπιασε.
    😂😂😂 Ο Αλλαχ είναι μεγάλος 😂😂😂

Περιοχή
    Ιn the paint ...

Προεπιλογή

Τελικο συμπερασμα ειναι οτι μαλακιστηκε αγριως η μπαρτσελονα . Ειχε τα γκαρντ να βαλει τα σουτ και να το παρει περιπατο αν επαιζε αυτη με την εφες αλλα εφαγε 50 ποντους σε ενα ημιχρονο απο την ρεαλ που σημερα δεν μπορουσε να σταυρωσει σουτ .

Κλεισαμε μια τριετια γεματη μαστιγες για την ανθρωποτητα . Η εφες του αταμαν ειναι μια απο αυτες .

Κλειστό Θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές