+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 63 από 63 ΠρώτηΠρώτη ... 13 53 59 60 61 62 63
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.241 έως 1.260 από 1260

Θέμα: Μουντιάλ 2022

Προεπιλογή

Λιγο ασχετο αλλα παντα το ειχα απορια... Ποια ειναι η γνωμη των οπαδων της Ριβερ για τον Μαραντονα;

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dexter Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λιγο ασχετο αλλα παντα το ειχα απορια... Ποια ειναι η γνωμη των οπαδων της Ριβερ για τον Μαραντονα;

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Η ίδια με αυτήν που είχαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για τον Γκάλη επειδή έπαιζε για τον Παναθηναϊκό (οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν μετράνε επειδή έπαιξε στον ΑΡΗ, γιατί έχει και threshold IQ το δείγμα για να είναι αξιόπιστη η μέτρηση).
    Ο Μαραντόνα ήταν υπερεθνικός στην χώρα του. Δεν μπαίνει σε στεγανά συλλόγων στην Αργεντινή.
    Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.

Το avatar του χρήστη gioOliveira
    Περιοχή
    San Francisco Bay

Προεπιλογή

Εδω ο τελικος και καποια ακομα παιχνιδια της Αργεντινης που ειχα βαλει και νωριτερα απο το FOX:

Αργεντινη - Μεξικο: https://drive.google.com/file/d/1JCH...ew?usp=sharing
    Ολλανδια - Αργεντινη: https://drive.google.com/file/d/1uXU...ew?usp=sharing
    Αργεντινη - Κροατια: https://drive.google.com/file/d/1tWQ...ew?usp=sharing
    Αργεντινη - Γαλλια: https://drive.google.com/file/d/1lYi...ew?usp=sharing

Νομιζω για να παιξουν σε 1440p θα πρεπει να τα κατεβασετε. Στον player του Google Drive θα παιζουν μεχρι 1080p (και ο τελικος δεν ειναι ετοιμος ακομα στον player, θελει 1-2 μερες να γινει processed).

Αν εχει καποιος παραγγελια για καποιο αλλο συγκεκριμενο παιχνιδι του Μουντιαλ ας μου πει.

Ασχετο, μονο εγω σκεφτηκα οτι το ποδοσφαιρο ετοιμασε ενα παιχνιδι για το Μεσι αντιστοιχο του παιχνιδιου που ετοιμασε για τον Τζολε στο φιναλε του; Φυσικα στα αναλογα μεγεθη.

Database Error Το avatar του χρήστη RedArmy7
    Περιοχή
    #error/location not found

Προεπιλογή

Προεπιλογή

Μέσα σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο η Αργεντινή κέρδισε στον τελικό του Κόπα Αμέρικα την Βραζιλία μέσα στην Βραζιλία, κέρδισε στο Γουέμπλει στον τελικό του Φιναλίσιμα την κάτοχο του Euro Ιταλία και από εχτές ο θρόνος του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου της ανήκει δικαιωματικά κερδίζοντας και την προηγούμενη κάτοχο του Μουντιάλ Γαλλία, στον καλύτερο τελικό όλων των εποχών.

Περιοχή
    San Francisco Bay

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VaGoS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μέσα σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο η Αργεντινή κέρδισε στον τελικό του Κόπα Αμέρικα την Βραζιλία μέσα στην Βραζιλία, κέρδισε στο Γουέμπλει στον τελικό του Φιναλίσιμα την κάτοχο του Euro Ιταλία και από εχτές ο θρόνος του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου της ανήκει δικαιωματικά κερδίζοντας και την προηγούμενη κάτοχο του Μουντιάλ Γαλλία, στον καλύτερο τελικό όλων των εποχών.
    Πραγματι πηρε σε 1.5 χρονο ολες τις κουπες που μπορει να διεκδικησει. Τα σηκωσε ολα.

Proponitis tis exedras Το avatar του χρήστη pani0202
    Περιοχή
    Canada

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από gioOliveira Εμφάνιση μηνυμάτων

Ασχετο, μονο εγω σκεφτηκα οτι το ποδοσφαιρο ετοιμασε ενα παιχνιδι για το Μεσι αντιστοιχο του παιχνιδιου που ετοιμασε για τον Τζολε στο φιναλε του; Φυσικα στα αναλογα μεγεθη.
    Πραγματι, ακομα κι αν καποιος ειχε σκηνοθετησει αυτο το παιχνιδι δε θα το πετυχαινε τοσο καλα. Τρομερο τελος για τον κοντο, κι ελπιζω να μη κανει το λαθος να επιστρεψει και στο επομενο μουντιαλ.

Περιοχή
    San Francisco Bay

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Fabian Estay Εμφάνιση μηνυμάτων
    edit: Θα σε φτιάξω καλά και σενα..... Θα κατεβασω και τις 2 version σου....Kαι μετα θα τις στείλω σε εναν φίλο μου Σπανιολο στο στουντιο για να περάσει στην QHD ποιότητα του FOX την περιγραφή του Andres Cantor από το Telemundo..... Θα το έκανα εγώ....απλά δεν ξέρω Ισπανικά για να περασω σωστά το sound module file......
    Απαπα αυτα ειναι.

Παντως περα απο τον Αργεντινο speaker νομιζω μεγαλη αξια ειναι και να βλεπεις διαφημισεις με μεξικανικες σαπουνοπερες στο ημιχρονο.

Προεπιλογή

Από χθες το βράδυ και τη λήξη αυτού του μεγαλειώδους ματς, ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι ένας.

Κάποιοι λίγοι έχουν τολμήσει να το ψελλίσουν (και δεν εννοώ σε twitter και social, που τα λόγια ξοδεύονται εύκολα), κάποιοι άλλοι συνεχίζουν αυτιστικά στη γραμμή "ένας από τους καλύτερους" - πιθανώς για να μη πέσει κράξιμο.

Κακώς κατ' εμέ, εδώ χρειάζεται και λίγο θάρρος.

Ναι προφανώς και το ξέρουμε ότι δε μπορούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές εποχές, τα έχει λύσει αυτά ο αδιαφιλονίκητος -μέχρι στιγμής- GOAT σε ένα άλλο σπορ: https://www.youtube.com/watch?v=smMKqdFHkkk

Όμως, αν πρέπει σώνει και ντε να συγκρίνουμε αξίες και καρίερες, ας είμαστε τουλάχιστον ειλικρινείς με τους εαυτούς μας όλοι (και κυρίως οι άνω των 45-50, αν και δεν ανήκω σ' αυτούς): οι αναμνήσεις ωραιοποιούνται με τη πάροδο των ετών. Και δεν είναι ούτε κακό ούτε άρνηση των παιδικών μας χρόνων να παραδεχτούμε ότι αυτό που ξέραμε ως θέσφατο, μπορεί να μην ισχύει πλέον γιατί ο κόσμος πάει (αναγκαστικά) μπροστά. Είναι η φυσική, κανονική εξέλιξη. Ναι ο Μαραντόνα ήταν ο καλύτερος παίχτης και η πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που γνώρισε ποτέ το σπορ, μέχρι και χθες το βράδυ. Το δεύτερο προφανώς και παραμένει ακόμα. Το πρώτο όχι.

Το ότι ο Μεσσι είναι ένας introvert ενώ ο Μαραντόνα θα δίνει υλικό για ντοκιμαντερ εις τους αιώνας των αιώνων, δεν θα έπρεπε να αφορά κανέναν και είναι εντελώς άδικο ως προς την ουσία. Όπως το ίδιο άδικο είναι να "χάνει" τη μάχη ένας τύπος που έχει κλικάρει όλα (μα όλα) τα κουτάκια και έχει σπάσει όλα τα κοντέρ (έχοντας και το αφόρητο βάρος της σύγκρισης με τον Μαραντόνα στη πλάτη του, κάτι που προφανώς δεν είχε ο ίδιος), απλά επειδή το συναίσθημα δε μας αφήνει να δεχτούμε αυτό που βλέπουμε. Όχι, ουτε στη ζωή ούτε στο ποδόσφαιρο, ισχύει το κάθε πέρσι και καλύτερα.

Κι αν ένας εξωγήινος κατέβαινε στη γη απαλλαγμένος από συναισθηματισμούς, δε θα είχε καμία αμφιβολία. Ο Μαραντόνα είναι πια ο νο2, όσο ανορθόγραφο και αν διαβάζεται αυτό.

Ο Μέσσι είναι ο GOAT.

Μέχρι τον επόμενο...
    "Cause the house always wins....UNLESS, when that perfect hand comes along, you bet big and then you take the house."

Προεπιλογή

Δηλαδή αν ο Κόλο Μουανί το έβαζε στο 121' θα ήταν ο Μαραντόνα ακόμα νούμερο 1;

Καταλαβαίνω τον συλλογισμό, αλλά δεν θεωρώ ότι έχει να κάνει με την αξία τους. Περισσότερο συμβολικό ήταν το χθεσινό, σαν να αποδόθηκε μια ποιητική δικαιοσύνη.

Έγιναν πολλά για να το πάρει η Αργεντινή και τώρα και τότε και τα περισσότερα δεν είχαν καν να κάνουν με τους δύο τους για να κριθούν οι καριέρες τους και ποιος είναι ο καλύτερος του αθλήματος από αυτά.

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει καν με τους τίτλους όλο αυτό. Οκ, σίγουρα δεν το αφήνεις έξω, αλλά τον Μέσσι εγώ δεν θα τον θυμάμαι να σηκώνει τρόπαια, αλλά να ξεπατώνει κάθε άμυνα με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Είναι αυτό το εξυψωτικό συναίσθημα που νιώθεις όταν βλέπεις κάθε σπουδαίο άνθρωπο να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από όλους. Τα τρόπαια είναι δευτερεύοντα: δεν είμαστε ιστορικοί, αγαπάμε το ποδόσφαιρο.

Είναι ο ίδιος λόγος που αν το δεις ψυχρά, ο Τζορτζεβιτς είναι ο κορυφαίος ξένος μας ever, αλλά αν ρωτήσεις γαύρους τον Τζιοβάνι θα σου πουν. Στις λίστες διαλέγεις Τζολε, στο ερώτημα απαντάς Τζιο.

Γι'αυτό ποτέ δεν θα είναι GOAT ένας αμυντικός, ακόμα και αν αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι είχε την καλύτερη καριέρα όλων. Γιατί δεν θυμάσαι τα τρόπαια ή τα τακλινγκ, τις ντρίμπλες και τα γκολ θυμάσαι. Όσα κάνουν το άθλημα, τέχνη.

Νομίζω, λοιπόν, ότι ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης στο ποδόσφαιρο, σε αξία και διάρκεια, είναι ο Μέσσι είτε το έπαιρνε είτε όχι.

Κακιασμένη Το avatar του χρήστη Loukretia
    Περιοχή
    παρά θιν' αλός
    Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    Canada

Προεπιλογή

Έχω δει πολλούς καλλιτέχνες και παιχταράδες από το 79-80 και μετά που έχω καθαρές αναμνήσεις.

Έχω δει τους παικταράδες Ζίκο και Σοκρατες να κάνουν όργια με την ομαδάρα της Βραζιλίας του 82 και του 86 (κι ας πήγαν άπατες κι οι δυο), έχω δει τον μεγάλο Πλατινί στα φορτε του, έχω δει φυσικά Μαραντονα στα καλά του με Αργεντινή, Μπαρτσα και φυσικά με Νάπολι. Έχω δει τον καλλιτέχνη Ρομαριο όταν ήταν στην Αϊντχόβεν να λέει στα παλικάρια της κουλας ότι θα τους ρίξει τριμπαλο στη Φιλαδέλφεια και να κρατάει το λόγο του. Έχω δει το μεγάλο καλλιτέχνη Ζιντάν να κάνει απίστευτες μάρσαρες, τον Ριβαλντο και τον Ζιο να κάνουν παπάδες πριν φορέσουν τα ερυθρόλευκα, αλλά και με τα ερυθρόλευκα φυσικά. Έχω δει τον απίστευτο Ροναλντινιο ο οποίος στα καλά του ήταν ο μόνος κατά τη γνώμη μου που έρχεται κοντά στον Μεσι. Τον απίστευτο Ροναλντο τον ορίτζιναλ που τους έπαιρνε όλους παραμαζωμα με τη δύναμη, την ταχύτητα και την τεχνική του. Δε ξεχνάω και τον άλλο Ροναλντο τον κλαψιάρη. Κι αρκετούς άλλους παιχταράδες φυσικά που απολαύσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι ήταν κορυφαίοι ο καθένας με τον τρόπο του, ο καθένας στη θέση του. Καποιοι έμειναν στην κορυφή για λίγα χρόνια σε σχέση με το ταλέντο τους, άλλοι περισσότερο.

Κανείς όμως δεν είναι στην κορυφή, πρωταγωνιστής συνεχώς στο υψηλότερο επίπεδο, για 16-17 χρόνια (ίσως και παραπάνω όπως ο Μεσι. Κανείς. Ο μόνος που έρχεται κοντά του είναι ο κλαψιάρης. Τους κανει αυτό να ξεχωρίζουν από τους υπολοιπους; Σε ταλέντο ίσως όχι. Όλοι αυτοί είχαν απίστευτο ταλέντο. Αλλά ο Μεσι κι ο Ροναλντο εκτός από τεράστιο ταλέντο (περισσότερο ταλέντο φυσικά ο Μεσι) ήταν κι αθλητές που κατάφεραν να μείνουν στην κορυφή για πολλά χρόνια. Αυτό από μόνο του τους κανει για εμένα ξεχωριστούς και τους ανεβάζει σε άλλο επίπεδο από τους υπολοιπους. Κι από πίσω έρχεται ο Εμπαπε. Ένα θαύμα της φύσης που στα 23 του έχει ηδη καταφέρει όσα κατάφεραν οι άλλοι δυο σε μια δεκαετία και βαλε. Αν μείνει υγιής και συνεχίσει να παίζει στο ίδιο επίπεδο και ρυθμούς τότε σύντομα θα ψάχνουμε τον 2ο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Προεπιλογή

Τώρα που τελείωσε το Μουντιάλ θέλω να γράψω ένα σχόλιο που έχω κρατηθεί σχεδόν από την αρχή της διοργάνωσης.

Από τα χειρότερα Μουντιάλ σε περιγραφή και κυρίως σχολιασμό, δε ξέρω πως το κατάφεραν αυτό. Ειδικά ο Γιαννακόπουλος όποιος δεν τον ήξερε, θα έλεγε αυτός έχει παίξει μπάλα; Ήταν ποδοσφαιριστής;

Έχω την αίσθηση ότι ο Ρονάλντο θα σκυλιασει να καταφέρει να παίξει και στο επόμενο Μουντιάλ, το ότι ο Μέσι κατάφερε να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο, ενώ αυτός όχι δε θα το χωνέψει εύκολα. Θα θελήσει να μείνει στα γραφόμενα της ιστορίας τουλάχιστον στην στατιστική.

Όσο για την φοβερή εξέλιξη του τελικού ίσως ήμουν ο μόνος που δεν την χάρηκε κι ο λόγος είναι στοιχηματικος.

Με έτρωγε κάτι μέσα μου, ότι ποτέ δεν έχουμε δει τελικό με μια ισοπαλία αλλά με σκορ μεγάλο κι εναλλαγές συναισθημάτων.

Αν το 3-3 γινόταν εντός των 90 λεπτών θα είχα πληρωθεί πολύ καλά. Όπως και τον Μ μπαπε για το χατ τρικ.
    Eιναι ομαδα του λαου,Θεος σε ορισμενους,θρησκεια σε φανατικους,εχθρος σε οργισμενους!!
    thrylos-fans emblem

Το avatar του χρήστη spartacus
    Περιοχή
    NJ

Προεπιλογή

Ειχα την τυχη να μου βγαλει ο αλγοριθμος του γιουτιουμπ εκτεταμενα στιγμιοτυπα απο το θρυλικο Αργεντινη/Αγγλια του 1986.. Τι ξυλο ετρωγε ρε παιδια ο Θεος? Πως ηταν δυνατο με τετοια μαρκαρισματα να εχει τη τη συνεπεια των Μεσι, Ροναλντο κλπ?? Και απεναντι σε εναν αντιπαλο που μπορουσε να παιξει και μπαλα.. Δεν μπορω να φανταστω τι γινοταν απεναντι σε μικροτερους αντιπαλους/ξυλοκοπους.. Τροφη για σκεψη.. Δεν θελω να φανταζομαι πως τον αντιμετωπισαν οι Δυτικογερμανοι στον τελικο..

Περιοχή
    San Francisco Bay

Προεπιλογή

Δεν ξερω αν εχεις υποψιν αλλα πλεον υπαρχουν ολοκληροι ολοι οι αγωνες απο τα προηγουμενα μουντιαλ στο site της FIFA: https://www.fifa.com/fifaplus/en/archive

Περιοχή
    NJ

Προεπιλογή

Ωραίος! Δεν είχα ιδεα..

The Beer Hunter Το avatar του χρήστη De Niro
    Περιοχή
    Κορυδαλλός

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από gioOliveira Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξερω αν εχεις υποψιν αλλα πλεον υπαρχουν ολοκληροι ολοι οι αγωνες απο τα προηγουμενα μουντιαλ στο site της FIFA: https://www.fifa.com/fifaplus/en/archive
    Τι βόμβα ειναφτη!!!

Προλαβαίνουμε δεν προλαβαίνουμε να δούμε το επόμενο, στείλτε pm όταν ξεκινάει

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ . & -

ΓΙΑ ΤΟΝ JOHNNY BOY, ΤΟ ΑΛΑΝΙ ΜΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    NJ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από De Niro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι βόμβα ειναφτη!!!

Μην ανησυχεις θα σε ειδοποιησουμε οτι ξεκιναει το μπετ

Περιοχή
    San Francisco Bay

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από De Niro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι βόμβα ειναφτη!!!

ετσι!

Για να ειμαι ακριβης εχει:

1966: τον τελικο
    1970: 11 παιχνιδια επιλεγμενα
    1974-2018: Ολα τα παιχνιδια

Περιοχή
    Canada

Προεπιλογή

Ειδα Ολλανδια - Αργεντινη 4-0 το 1974 με Κροιφ. Τους εχουν περασει σελα οι Ολλανδοι, αλλα το χαιλαιτ ειναι που δειχνει σε μια φαση τον παγκο της Αργεντινης κι ειναι ο προπονητης και 1-2 παικτες με τσιγαρο στο χερι Τρομερη ομαδα οι Ολλανδοι. Πολλα χρονια μπροστα απο την εποχη τους.

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές