Μπορεί και να νικήσουμε, ξηλώστε τα πάντα, κρατήστε τον Ιταλό...
Μπορεί και να νικήσουμε, ξηλώστε τα πάντα, κρατήστε τον Ιταλό...
Κι εδώ θέλει τρελό ξεσαβουρωμα το καλοκαίρι.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!
Πλάνο για πρωταθλητισμό με 40ρηδες στη σύνθεση δε γίνεται
Χαμένη χρονια φέτος, ας κρατήσουν τον Τζουλιανι και του χρόνου σωστές κινήσεις.
Πάντως είμαστε πολύ δυνατοί στα χάι φάιβ ενθάρρυνσης.
Συνέχεια κλάπα κλούπα είμαστε.
2-1
Αν θεωρείς ότι υπάρχει σύγκριση με την εικόνα που εμφάνισε ο Καζάζης, έχεις δίκιο
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Παραδώσαμε πνεύμα δυστυχώς
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Χωρίς να έχω παρακολουθήσει την ομάδα και με κίνδυνο να είμαι άδικος, θεωρώ ότι έχουμε θέμα στο μπλοκ, στους διαγώνιους, στην υποδοχή, στην πάσα και στον πρώτο χρόνο. Κατά τ' άλλα, κομπλέ.
Θρύλος ueber alles...
Για δρόμο είναι και ο Ιταλός , ελάχιστα παρεμβατικός , είτε ήρθε είτε δεν ήρθε ένα και το αυτό .
Οπως λέει και ο Τόλης , τους πεθαμένους τους νικούσε και ο προηγούμενος .
Δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι φέτος δεν πήγε καλά το πράγμα στο βόλει. Στην τελική δικαιούμαστε να έχουμε μια κακή χρονιά ανάμεσα σε τόσες επιτυχημένες
Είναι αυτονόητο ότι χρειάζεται χτίσιμο από την αρχή η ομάδα και πρέπει να πέσουν αρκετά λεφτά για το ροστερ. Και εδώ κατ' εμέ αρχίζουν τα προβλήματα. Για να έχεις καλή ομάδα πρέπει να έχεις καλούς έλληνες παίχτες για βάση και οι καλοί έλληνες παίχτες σπανίζουν. Ο βάζελος έχει Ράπτη, Ανδρεόπουλο, Πρωτοψάλτη που είναι καλοί έως πολύ καλοί παίχτες, τους έχει πλαισιώσει και με καλούς ξένους και κυρίως είναι σύνολο τουλάχιστον δύο ετών. Εμείς έχουμε ένα Δαλακούρα, ο οποίος είναι από τους πλέον εξελίξιμους παίκτες και πρέπει ihmo να τον κρατήσουμε, και για τους υπόλοιπους ας αποφασίσει ο κόουτς. Εχετε πάρει χαμπάρι ότι δεν διαθέτουμε πλέον όχι ως Ολυμπιακός, αλλά ως Ελλάδα τους παίκτες του παρελθόντος; Αν το κατανοήσουμε αυτό, έχουμε κάνει πρόοδο. Μέχρι τότε θα πορευόμαστε με τους σαραντάχρονους και θα λέμε και ευχαριστώ
Για μένα το πρόβλημα του πασαδόρου είναι μεγάλο, ειδικά όταν κανένας έλληνας πασαδόρος δε μου γεμίζει το μάτι, συμπεριλαμβανομένου και του Κασαμπαλή, ο οποίος δυστυχώς δεν απέδωσε σε μας τα αναμενόμενα. Συνεπώς αναγκαστικά θα πας σε ξένο πασαδόρο. Καλό θα ήταν μάλιστα να μας εξηγήσουν από τη διοίκηση τι ακριβώς έγινε με το Σότσι που ήταν να πάρουμε και αφού δεν τον πήραμε, δεν πήραμε καθόλου πασαδόρο και μείναμε με τον Στιβαχτή. Στους λίμπερο καλό είναι να μείνει ο Ζήσης, είναι καλός παίκτης, ο καλύτερος στη θέση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα αλλά φέτος στην υποδοχή τι να πρωτομαζέψει.
Γενικά θέλει δουλειά πολλή και πρέπει να κριθεί ο κόουτς όταν φτιάξει τη δική του ομάδα, και αν δεν πάει καλά τον στέλνουμε στον αγύριστο. Τα περί κόουτς τα διαβάζω και γελάω, κανένας προπονητής δεν διαθέτει το μαγικό ραβδί για να κάνει θαύματα. Αλλά τι να πούμε, εδώ σε κάποιους ξινίζει ο Μάρτινς που μας έχει φτάσει έκει που μας έχει φτάσει, στον Τζουλιάνι θα κολλούσαν;![]()
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Και έχεις και τις ξύλινες δηλώσεις ότι πρέπει να δουλέψουμε.. δλδ τόσο καιρό τα ξύνετε;
καλά οι ξένοι φέτος για κάδο ανακύκλωσης
Το βολλευ ειναι αθλημα δυσκολο, αν στραβωσει απο την αρχη, δεν μαζευεται μετα οποιος και να ερθει προπονητης.
Αυτοκτονησε η διοικηση με την εμμονη της στον Καζαζη ( λες και δεν ειχε ξαναπερασει και δεν ξεραμε ) στους ανδρες και τα ακατανοητα πειραματα στις γυναικες.
ΧΩΡΟΣ ΤΙΜΗΣ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Δηλαδη τι να κανει ο ιταλος,αν το ροστερ μας ειναι κακοστημενο?να μπει μεσα να κανει τον πασαδορο...??
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Μιλάμε για ένα ροστερ στο οποίο μετέχουν 2 42χρονοι ! Εκεί σταματά κάθε κουβέντα.
Τι να κάνει ο Ιταλός σε ένα μήνα; Να μαζέψει τα απόνερα του κακου προπονητή Καζαζη ή να δώσει το ελιξήριο νεότητας;
«Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»
Φράση που αποδίδεται στον Βολταίρο, και είναι επίκαιρη όσο ποτέ.
Αφιερωμένο σε κάποιο φόρουμ που αγαπάμε.
Ποιά ομάδα να συγκριθεί μαζί σου; Ποιός λαός να συγκριθεί μαζί σου;
Άρθρο - ντροπή κατά παραγγελία στην λογική του φταίει ο γάιδαρος και βαράμε το σαμάρι.
https://www.fosonline.gr/volleyball/...xi8TlGITP7NDns
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4