Η πιο άνιωθη ever ομάδα που είχαμε ποτέ.
1ο σετ με κάτω τα χέρια 15-25.
Για να δούμε και την συνέχεια αλλά τα πρώτα δείγματα από το παιχνίδι δείχνουν ότι η ομάδα δεν έχει παρουσιάσει καμιά βελτίωση σε κανένα τομέα του παιχνιδιού.
Μακάρι να με διαψεύσουν αλλά δεν το βλέπω δυστυχώς.
Με πολλά σκαμπανεβάσματα 25-21 και 1-1!!
Εξαιρετικά ασταθής η ομάδα ενώ από κεντρικό με μπλοκ δεν έχουμε πάρει πόντο.
Αυτός ο Σλοβένος ο Παγένκ εντελώς άνιωθος ρε παιδί μου και έχει έρθει με τις καλύτερες συστάσεις βγάζοντας μάτια με την Εθνική Σλοβενίας στο Eurovolley που βγήκαν
2οι.
Αντίθετα έχει πάρει 4 πόντους με μπλοκ ο Τζούριτς που έχει σκυλιάσει.
Ποτέ μη λες ποτέ τελικά
Νίκη με 3-1 σετ και καλύτερη εικόνα από το δευτερο σετ και μετά. Ιδωμεν
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Το μίνι πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά καθόσον η ζέλα πέρασε σήμερα από την Πυλαία νικώντας τα ορκς με 1-3 σετ!
Αύριο εμείς παίζουμε εκτός έδρας με το Μίλωνα στις 5 (ESAP TV) και το ζητούμενο είναι η καθαρή νίκη.
Δηλώσεις:
Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Σημαντικό ματς για να κερδίσουμε πόντους, σε ένα δύσκολο γήπεδο. Βλέπω τους αθλητές μου πολύ συγκεντρωμένους και ελπίζω, να παίξουν καλό βόλεϊ και να κερδίσουμε».
Πάβλε Πέριτς: «Δεν θα είναι ένα εύκολο ματς, γιατί ο Μίλωνας είναι καλή ομάδα, που παίζει καλά στην έδρα του. Προετοιμαστήκαμε για αυτό το ματς όπως σε όλα, πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και ελπίζω, οι βαθμοί να έρθουν σε εμάς».
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Όλα γίνονται λοιπόν. Ας το κάνουμε
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Δρίκος για το μίνι πρωτάθλημα βόλεϊ εδώ
Και φυσικά σήμερα στο Ρέντη πρέπει να έρθει πολύς κόσμος
Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει την Δευτέρα (14/3), μετά την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχονται στις 20:00 (ΕΡΤ 3) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 3η αγωνιστική του μίνι-πρωταθλήματος της Volley League. Ο Θρύλος, που μετρά δύο νίκες στο μίνι-πρωτάθλημα, θέλει κόντρα στους «ασπρόμαυρους» να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να πανηγυρίσει το «τρία στα τρία», ώστε να «σκαρφαλώσει» στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 14 βαθμούς στο μίνι-πρωτάθλημα της Volley League, έναντι 15 του ΠΑΟΚ και 19 του Παναθηναϊκού, με ένα ματς περισσότερο.
Δηλώσεις:
Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Είναι ένα σημαντικό ματς, πρέπει να κερδίσουμε τον αντίπαλο, θα είναι για εμάς ένας αγώνας ζωτικής σημασίας, γιατί η νίκη θα μας κρατήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Θα ζητήσω από τους παίκτες μου να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να κυνηγήσουμε το στόχο μας και είμαι σίγουρος, ότι θα το κάνουν».
Ρενέ Τέπαν: «Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Από εδώ και πέρα, ξεκινά το πραγματικό ελληνικό πρωτάθλημα. Για όλους, όλα είναι ανοιχτά! Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα και είναι αρκετά ισάξιες, υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των πρώτων θέσεων. Όσον αφορά στο ματς με τον ΠΑΟΚ, είναι σίγουρα από τα πιο σημαντικά της σεζόν, το γνωρίζουμε όλοι. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα και έναν καλό προπονητή. Παίζει αρκετά με μπλοκ άμυνα και έχει ικανότητα και στην επίθεση. Τον έχουμε μελετήσει όσο το δυνατόν καλύτερα και τώρα, μένει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, γιατί σε ένα ματς σαν αυτό οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Το επιθετικό ξεκίνημα του αγώνα και η ποιότητα του σερβίς μας θα είναι σημαντικά στοιχεία, αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το ματς με τον ΠΑΟΚ».
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Τελευταία ευκαιρία...άλλιως θα γίνουμε ρυθμιστές του πρωταθλήματος.
1-0 σετ για μας με ανατροπή.
ΠΑΜΕ!
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
2-0 σετ για μας με τουμπανο Τεπαν
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Άντε γεια μπουγάτσες. Μου θέλατε και βόλεϊ. Ασταδιάλα!
3-0 πεντακάθαρη νίκη και τώρα έχουμε πρωταθλημα. Μπράβο στην ομάδα και τον προπονηταρα μας
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Τι έγινε ρε παιδιά και πήραμε τέτοιο αποτελεσμα; Θυμάμαι κατι σαραντάχρονους πεθαμένους στον προηγούμενο αγώνα με τα ορκ, κι ότι, μετά το πρώτο σετ χάσαμε τα αλλα δύο με κατεβασμένα χέρια.
Δεν παρακολουθω τακτικά βόλεϊ. Πέραν του προπονητή, έγιναν μεταγραφές;
Άλλαξαμε διαγώνιο, φέραμε δίπλα στο Στιβαχτή τον Προύσαλη για να τον αντικαθιστά όταν θολώνει, αυτά από μεταγραφές. Στα αγωνιστικά ο Τζουλιάνι έχει διορθώσει πολλές "ανορθογραφίες" ως προς την ανάπτυξη του παιχνιδιού, και ουσιαστικά χρησιμοποίησε τα εναπομείναντα ματς της κανονικής περιόδου ως ένα είδος μίνι προετοιμασίας εν όψει της β΄φάσης του πρωταθλήματος.
Τώρα πρέπει να τα δώσουμε όλα την επόμενη αγωνιστική στο κοτέτσι του Αγίου Θωμά, όπου αντιμετωπίζουμε τη ζέλα. Γεροί να είμαστε μόνο και βλέπουμε
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Έχουμε, επιτέλους, προπονητή... Δεν ξέρω αν φτάνει...