Σελίδα 1 από 9 1 2 3 4 5 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1 έως 20 από 166

Θέμα: [Volley] Πρωτάθλημα 2021-2022

Κακιασμένη Το avatar του χρήστη Loukretia
    Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή [Volley] Πρωτάθλημα 2021-2022

Volley League: Στις 16 Οκτωβρίου η έναρξη του πρωταθλήματος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Α.Π. γνωστοποίησε πως το πρωτάθλημα της Volley League 2021-2022 θα ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου. Στις 24 Νοεμβρίου το Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φοίνικα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΣΑ.Π. ανακοίνωσε την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Volley League για τη σεζόν 2021-2022. Συγκεκριμένα θα ξεκινήσεις στις 16 Οκτωβρίου, ενώ η κλήρωση του πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ θα γίνει τη Δευτέρα στις 13 Σεπτεμβρίου.

Επίσης έγινε γνωστό πως στις 24 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένος να γίνει ο αγώνας Σούπερ Καπ ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον νικητή του Λιγκ Καπ, Φοίνικα ΟΝΕΧ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ε.ΣΑ.Π.
    "Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Π. που έγινε με τηλεδιάσκεψη την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα θέματα:

Αποφασίστηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League 2021-22 καθώς και η κλήρωση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2021-22 να γίνει την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 σε πανηγυρική εκδήλωση στο Κτήμα Κρωπίας Γη (Λεωφ. Λαυρίου 177, Κορωπί 194 00). Θα υπάρχει live streaming από το volleyleague.gr. Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την ώρα έναρξης της κλήρωσης.

*Το πρωτάθλημα Volley League 2021-22 θα αρχίσει 16 Οκτωβρίου 2021.

*Στις 24 Νοεμβρίου στη Ρόδο προγραμματίστηκε ο αγώνας Σούπερ Καπ μεταξύ του πρωταθλητή Ολυμπιακού και του κατόχου του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ.

*Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ΤΑΑ για τη συμφωνία της Ε.Σ.Α.Π. με την Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. σχετικά με τις διοργανώσεις της σεζόν 2021-22.

*Στην κλήρωση θα βραβευτούν οι αθλητές, προπονητές και διαιτητές που στελέχωσαν την κορυφαία ομάδα της σεζόν 2020-21 όπως αναδείχτηκε από την ψηφοφορία των προπονητών των ομάδων. Θα τιμηθούν επίσης οι Εθνικές ομάδες ανδρών γυναικών, ο Σωτήρης Πανταλέων για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ και οι ομάδες του Αστέρα Νίκαιας και του Πήγασου Πολίχνης για την κατάκτηση των Πανελληνίων πρωταθλημάτων Κάτω 18 και Κάτω 21 ετών αντίστοιχα.

*Eγινε ενημέρωση σχετικά με τους φακέλους των Τ.Α.Α. στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την αδειοδότηση της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

*Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος 2021-22 κυρίως ως προς το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος σε περίπτωση νέου γενικού lock down. Μέχρι Πέμπτη αιτήσεις συμμετοχής

*Συζητήθηκαν θέματα του επικαιροποιημένου υγειονομικού πρωτοκόλλου που θα ισχύσει για όλα τα ΤΑΑ και όλους του αγώνες για την αγωνιστική περίοδο 2021-22".
    Καλή χρονιά να έχουμε
    Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Μετά από την πρόκριση στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League με τις δυο ισάριθμες νίκες κόντρα στη Μλάντοστ Μπρτσκο, ήρθε η ώρα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες θα μεταβούν στο Ηράκλειο, για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Volley League η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (16/10, 17:00). Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να ξεκινήσουν νικηφόρα την πορεία τους για την κατάκτηση του 31ου πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το επίσημο κανάλι της ΕΣΑΠ στο Youtube (Volleyleague TV).

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Άλεν Παγένκ, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Κώστα Στιβαχτή, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, Ανδρέα Ανδρεάδη, Δημήτρη Ζήση, Νίκο Ζουπάνη, Ηρακλή Παπαδόπουλο, Ανέστη Δαλακούρα, Πάβλε Πέριτς, Δημήτρη Εφραιμίδη. Εκτός λόγω μικροπροβλημάτων τραυματισμών έμειναν οι Σταύρος Κασαμπαλής και Δημήτρης Τζιάβρας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημήτρης Καζάζης: «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι φέτος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, αφού υπάρχουν τέσσερις ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν όλους τους τίτλους. Φυσικά είναι και η ομάδα μας μέσα σε αυτές και ο στόχος ο δικός μας είναι να προσπαθήσουμε να πάρουμε όλους τους τίτλους. Γίνεται η αρχή από το Σάββατο στην έδρα του ΟΦΗ και στόχος είναι σίγουρα η νίκη. Τα παιχνίδια της πρώτης φάσης των προκριματικών ήταν μια καλή προετοιμασία και θεωρώ ότι σιγά σιγά θα ανεβάζουμε την απόδοσή μας και θα γινόμαστε καλύτεροι. Πάντα ο στόχος του Ολυμπιακού και ο δικός μας είναι να πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Κώστας Στιβαχτής: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή αρχή με υγεία σε όλες τις ομάδες. Ελπίζω να παίξουμε ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να είναι διαφήμιση για το άθλημα. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα πρέπει να είμαστε πεινασμένοι και να δείξουμε ότι θα διεκδικήσουμε για άλλη μια χρονιά το πρωτάθλημα που είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να το καταφέρουμε όλο αυτό, γιατί φέτος νομίζω ότι ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος και πραγματικά πιστεύω ότι θα γίνει σπουδαίο πρωτάθλημα. Όσον αφορά προσωπικά εμένα, οι ίδιοι στόχοι της ομάδας είναι και δικοί μου. Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να παίξουμε όσο καλύτερο βόλεϊ γίνεται».
    Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Database Error Το avatar του χρήστη RedArmy7
    Περιοχή
    #error/location not found

Προεπιλογή

Προεπιλογή

0-3 σετ και μπήκαμε με το δεξί στο πρωτάθλημα

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Καλή αρχή για το 31ο 😀

Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Μετα τη σπουδαία νίκη στη Σλοβενία στρεφόμαστε στο πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουμε στις 19:30 το Φίλιππο Βέροια στο Ρέντη

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Τώρα είδα ότι χτες η Κηφισιά φσωλιασε τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ. Μου θέλουν και πρωταθλημα τα ζωαδια

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Loukretia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα είδα ότι χτες η Κηφισιά φσωλιασε τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ. Μου θέλουν και πρωταθλημα τα ζωαδια

Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Π.Α.Ο.Κ. 1-3 (23-25, 25-22, 22-25, 20-25)

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Κρίμα αλλά θα ήθελα να είναι αλήθεια

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Προεπιλογή

3-0 σετ τον Φίλιππο Βέροιας!

5/5 σήμερα ο ερασιτέχνης

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Εξαιρετικός πασαδόρος ο Κασαμπαλής και μου άρεσαν οι συνεργασίες του με Ηρακλή Παπαδόπουλο και Εφραιμίδη. Μακάρι να έχει την ποθούμενη συνέχεια γιατί δεν ξέρω τι αντοχές θα έχει ο Στιβακτής

Και τώρα πάμε Ρέντη για την Κομαρνό

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Ας μου λύσει κάποιος την απορία: πως γίνεται να παίζει ο πρωταθλητής με τον περσινό φιναλίστ και να μην έχει μετάδοση από ελεύθερο κανάλι και δεν εννοώ ιντερνετικό;

Τεσπά σημαντικό ματς απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα πριν το επόμενο ευρωπαικό μας, και εύχομαι να νικήσουμε

Στη Σύρο βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (29/10), η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague με αντίπαλο τον Φοίνικα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (30/10) στις 19:00 (ΕΡΤ Sports 2 HD).

O Ολυμπιακός που προέρχεται από την πρόκριση στο γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, επί της Κομάρνο, ταξίδεψε ακτοπλοϊκώς το πρωί της Παρασκευής για το νησί της Σύρου, για την αναμέτρηση με τον Φοίνικα, στην οποία στόχος είναι η τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημ

Στη συνέχεια η προσοχή των πρωταθλητών θα στραφεί στο πρώτο παιχνίδι με την Χένταρ Πάζαρτσικ που θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία την προσεχή Τετάρτη (3/11) στις 19:00. Τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με το Φοίνικα αφορούν στην απουσία του Δημήτρη Τζιάβρα ο οποίος δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Ο Δημήτρης Καζάζης δήλωσε για τον αγώνα: «Θεωρώ ότι η Σύρος είναι μια ομάδα που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με εμάς. Από την πλευρά μας βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει. Στόχος της ομάδας είναι η νίκη και θα πάμε για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για αυτό τον αγώνα».

Από την μεριά του ο Σταύρος Κασαμπαλής σχολίασε: «Προερχόμαστε από την πρόκριση στο γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι στη Σύρο. Η ομάδα μας έχει μεγάλη θέληση και πίστη για να κερδίσει το Φοίνικα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά είμαστε πολύ προετοιμασμένοι. Ακολουθούμε όλες τις οδηγίες των προπονητών, βρισκόμαστε σε φόρμα και νομίζω ότι άμα δώσουμε το 100% όλοι, θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουν το βράδυ του Σαββάτου».

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Προεπιλογή

0-3 σετ (16-25,26-28,21-25)

Εύκολα μέσα στην Σύρο!
    Η ομάδα δείχνει ότι έχει ψηλό ταβάνι!

Ο...προπονητής! Το avatar του χρήστη Haris_T7
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Μπράβο και στα αγόρια!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

...... και συριανα λουκουμάκια για το επιδόρπιο

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

«Στροφή» στο πρωτάθλημα περιλαμβάνει το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές υποδέχονται το Σάββατο (20/11) στις 17:00 στο Ρέντη τον ΠΑΟΚ (ΕΡΤ Sports 2, ΕRTFLIX) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague. Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών και να πανηγυρίσουν την 4η νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Στιβαχτής ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Μας περιμένει ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι, νομίζω όμως ότι δεν είναι ώρα για να μιλάμε πολύ. Είναι στιγμή να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε την νίκη για να πιστέψουν ξανά όλοι σε εμάς και για να δείξουμε ότι είμαστε δυνατοί».

*Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ και 10€ διατίθενται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης». Την ημέρα του αγώνα η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται και από το Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» από τις 15:00.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Προεπιλογή

Οποιοδήποτε τμήμα του Ολυμπιακού παρακολουθήσει κανείς, είτε θα χαρεί (τις περισσότερες φορές) είτε θα στεναχωρηθεί (τις λιγότερες).

Με αυτό το τμήμα φέτος, σε όλα τα παιχνίδια, εκνευρίζομαι.

Τι πράμα είναι αυτό;

Προεπιλογή

Πρώτο ματς που βλέπω φέτος, αυτός ο Περιτς τόσο παλτό είναι κάθε φορά;
    Υποτίθεται ήρθε σα τεράστιο ταλέντο

Προεπιλογή

3-2.

Καλά, ας πούμε.

Χρειάζονται άλλες 20 -30 σοβαρές νίκες για να φτιάξει λίγο η χαλασμένη ψυχολογία μας.

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Μπαρτζωκικες μέθοδοι σήμερα από τον κόουτς Καζάζη.

Σημαντική νίκη από ψυχολογική άποψη και προσδωκουμε μια καλύτερη συνέχεια

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Δικαιώματα - Επιλογές