Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Ωραια φωτογραφια. Γκαλης - Γιανναρος. Οι δυο κορυφες συναντηθηκαν επιτελους. Ολοι περιμεναμε πως θα γινει καποια στιγμη.
Το work ethic αυτων των δυο - αλλα και του Σπανουλη - θα βοηθησει στο να βγει κι αλλος κορυφαιος ελληνας μπασκετμπολιστας. Η επιτυχια αυτου ομως θα βασιζεται αποκλειστικα και μονο στην προσωπικη του δουλεια και στην αφοσιωση του στο αθλημα.
Δυστυχως, το επιπεδο συνολικα θα συνεχισει να πεφτει κατακορυφα καθως δεν εχει γινει καμια επενδυση στο αθλημα που μας εχει χαρισει τοσες χαρες και συγκινησεις.
― Lemmy Kilmister, Motorhead: “Born to lose. Live to win.”
Χθες ειχαμε και ωραια Hall of Fame inductions.
Bill Russell, Paul Pierce, Chris Webber, το ΚΤΗΝΟΣ Ben Wallace αλλα και τον κορυφαιο (για μενα) all around Ευρωπαιο παικτη, Toni Kukoc ο οποιος καταφερε να καθιερωθει και να αποτελεσει βασικο γραναζι της ανυπερβλητης ομαδας των 90s, Chicago Bulls, ενω οι δυο αρχηγοι της, Michael Jordan και Scottie Pippen, δεν τον θελαν και του ειχαν κανει τη ζωη δυσκολη. Αυτο και μονο μιλαει για την ποιοτητα αυτου του ΠΑΙΚΤΑΡΑ.
Ειδα και κατι highlights απο την καριερα του με buzzer beaters που μετα το καλαθι τα κροατικα μπινελικια πηγαιναν συννεφο.![]()
― Lemmy Kilmister, Motorhead: “Born to lose. Live to win.”
Γουλι ο Γκαλης;
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!
Εγώ έχω μια απορία, φεύγοντας από την Αμερική για διακοπές, τους είπε εγώ θα πάρω μαζί και το κύπελλο των τελικών;
Eιναι ομαδα του λαου,Θεος σε ορισμενους,θρησκεια σε φανατικους,εχθρος σε οργισμενους!!
thrylos-fans emblem
Το είχα σαν απορία γιατί από την ημέρα που ήρθε Ελλάδα για διακοπές, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί έχει σχεδόν πάντα μαζί του το κύπελλο.
Κι εκεί μου δημιουργείται ακόμα μια απορία, έχει και φρουρά όταν κυκλοφορεί; Δε ξέρω γενικά αν οι αστέρες του ΝΒΑ στην Αμερική κυκλοφορούν με ασφάλεια, αλλά στην περίπτωση του Γιάννη έχω την αίσθηση ότι εδώ στην Ελλάδα πρέπει σίγουρα να έχει φρουρά. Κάνω λάθος;
Eιναι ομαδα του λαου,Θεος σε ορισμενους,θρησκεια σε φανατικους,εχθρος σε οργισμενους!!
thrylos-fans emblem
It is well enough that people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning.
Όταν βγάζεις φωτό με το τρόπαιο δίπλα στον γκάνγκστερ σαφώς και χρειαζεσαι προστασία 😎
Στάλθηκε από το 9027F_EEA μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειμαι το νουμερο 8 , ολοι με ξερουνε με αυτο .
Καιρό ήθελα να ρωτήσω, πήρα τις απαντήσεις μου, με καλυψατε πλήρως και σας ευχαριστώ πολύ όλους που μπήκατε στον κόπο.
thrylos-fans emblem
Οι Κλίπερς έκαναν συμφωνία ρεκόρ που θα διαρκέσει 23 χρόνια με την εταιρεία λογισμικού Intuit για τα δικαιώματα της ονοματοδοσίας του νέου γηπέδου που θα τεθεί σε λειτουργία από την σεζόν 2024/2025. Πόσο θα πάρουν οι Κλίπερς από αυτή την συμφωνία; 500 εκάτ. δολάρια.
Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."
Η τεράστια σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο
Ακροτελεύτια διάταξη
Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία του ΝΒΑ πιο υπερεκτιμημένος παίχτης από αυτόν. Ειλικρινά το πιστεύω, τα μισά πλέι μεικερ στην Ευρωλίγκα είναι καλύτερα. Αλλά σε ένα πρωτάθλημα που χρόνια τώρα βάζει χρηματιστηριακές ταμπέλες κυρίως λόγω marketing και δευτερευόντως λόγω αγωνιστικής αξίας, έχουμε κουραστεί να ψάχνουν τον επόμενο Μάτζικ, έναν καθαρό πλέι μεικερ δηλαδή σε σώμα φόργουορντ, και το μόνο που βλέπουμε τελικά είναι βλάσφημες, ιεροσυλες και ανόητες απόπειρες να καταργήσουν την λογική.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.
Είναι ο Μάντζαρης του NBA βασικά.
BAZELOBUSTERS
Ο Βαγγελάρας πήρε 2 ευρωλιγκες, στην πρώτη βασικός και ρούκι. Έχει κάθετη πτώση, αλλά κάποτε ήταν ο πιο value for money παίχτης στην Ευρώπη, πριν πάρει το money και πέσει τελείως το value. Ο Σίμονς έχει κάνει το αμιμητο να δώσει ασίστ ενώ είναι κάτω από το καλάθι μόνος του, απλά για να γράψει ασίστ για να κάνει τριπλ νταμπλ.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.
Χιαστό είχε τη 2η χρονιά, οκ, μέλος της ομάδας, αλλά δεν πήρε 2 ευρωλίγκες.