Κολοσσός της δημοσιογραφιας ο διαμαντοπουστας
Είναι λίγοι οι δημοσιογράφοι που σιχαίνομαι από εποχές Φως.
Ο παντελος είναι ο πρώτος και καλύτερος. Ένα από τα μεγαλύτερα μουνοπανα που ασχολουνται με την ομάδα. Ένα σίχαμα που είναι ανίδεος και στο ποδόσφαιρο και στο μπασκετ και που ζει για την ίντριγκα και για να δημιουργεί θέματα κατά ατόμων στην ομάδα και εντέλει κατά της ομάδας.
Πουσταρδελι από τα λίγα
Sent from my fingers using Tapatalk
Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."
Η τεράστια σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο
Ακροτελεύτια διάταξη
Εξαιρετικος ο Ουοκαπ, πραγματικα.
Η ομαδα δεν εχει τριαρι και παιζει με αλχημειες. Οχι συμπληρωματικος στο 3, βασικος πρεπει να ερθει.
ΧΩΡΟΣ ΤΙΜΗΣ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
παραλλαγή του ανεκδότου
κάνε Τοτε μια προταση με τη λέξη κολοσσος
1. Αν και λένε για τον Φαλ τελικά ο Μαρτιν είναι ο επιθετικός Κολοσσός της ομάδας
2. ο Ντόρσευ έρχεται να μπει στα παπούτσια του κολοσσού VSpan ως το επόμενο δυάρι της ομάδας
3. Παπανικολαου: χθες το βράδυ έφαγα δυο πιτογυρα και μάλλον με πείραξε η κωλοsauce
Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."
Η τεράστια σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο
Ακροτελεύτια διάταξη
Κοουτς Μπαρτζω: «Μπορεί να κερδίσαμε εύκολα, όμως σε γενικές γραμμές δεν είμαι ευχαριστημένος. Σε μεγάλα διαστήματα δεν παίξαμε καλό μπάσκετ, δεν πήγαμε σε σωστές αποφάσεις και ήμασταν υποτονικοί στην άμυνα. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το αναλύσουμε, ώστε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να βρουν αγωνιστικό ρυθμό οι Παπανικολάου και Πρίντεζης. Είναι δύο παίκτες πολύ σημαντικοί για εμάς, όμως έμειναν αρκετό καιρό εκτός και βρίσκονται λίγο πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους».
Εμένα οι δηλώσεις του κοουτς, σε συνδυασμό ειδικά με την διαχείριση που είχε σήμερα ειδικά στον Παπανικολάου, μου μοιάζουν σαν προειδοποίηση. Ο Παπανικολάου, κατάφερε σε περίπου 10 λεπτά συμμετοχής να φάει από τους προσωπικούς του αντιπάλους στην άμυνα 5 τρίποντα. Όλος ο άλλος κολοσσός στα υπόλοιπα 30 λεπτά έβαλε 4 τρίποντα. Και τα έφαγε όλα σε προσωπική άμυνα, είτε γιατί κόλλησε στο σκριν είτε χωρίς σκριν τρώγοντας ντρίμπλα.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.
Δεν ξέρω πώς θα είναι σε έναν μήνα ο Παπανικολάου, αυτήν την στιγμή όμως είναι σε τραγική κατάσταση. Δεν ξέρω σε τι βαθμό οφείλεται αυτό στον τραυματισμό του. Όπως και να έχει είναι λόγος έντονου προβληματισμού διότι αυτήν την στιγμή είναι το μόνο καθαρό 3αρι που έχει η ομάδα.
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μοαρτζω… που στήριξε μέχρι και Μαρντι Κολλινς για ενα δίμηνο όταν όλη η κερκίδα έκραζε… θεωρείτε ότι με τις δηλώσεις ρίχνει μπηχτές σε Παπανικολάου. Λάθος ανάγνωση θεωρώ ότι έχετε guys, θα τον περιμένει να έρθει σε καλή κατάσταση και μαγκιά του που θα το κάνει.
Η επιπλέον μεταγραφή είναι απαραίτητη ανεξάρτητα τις κατάστασης του Παπ
Sent from my iPhone using Tapatalk
watching from distance... σαν τον big brother ενα πράμα!
Μπορεί να μην είμαστε η δύναμη που παλαιότερα κινούσε γη,ουρανό είμαστε αυτοί που είμαστε...ένα ίσο κράμα ηρωικών καρδιών!Αποδυναμωμένοι από το χρόνο και τη μοίρα αλλά με ισχυρή θέληση να αγωνιστούμε...να ανακαλύψουμε...και να μην παραδωθούμε!