Κλειστό Θέμα
Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 1 2
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 21 έως 30 από 30

Θέμα: Κύπελλο Ελλάδας 2η φάση -2η Αγωνιστική: Ηρακλής - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από RedArmy7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    όσο περνά ο καιρός μου δίνει την εντύπωση ότι ήταν καλύτερη επιλογή από τον Λόιντ. Σαφώς πιο επιθετικός παίκτης ο Λόιντ, αλλά με Ντόρσεϊ δεν θα ταίριαζαν εύκολα. Ο Γουόκαπ δίνει άμυνα, οργάνωση, μετρημένες και σίγουρες επιθέσεις, βοηθά και στο box out.
    Φοβερός στις αλλαγές στην άμυνα. Μόνο ο Χακετ είναι καλύτερός του σε όλη την Ευρωλίγκα. Απλά δεν σπρώχνεται όσο ψηλός και δυνατός και να προκύψει αντίπαλος στις αλλαγές

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.

Database Error Το avatar του χρήστη RedArmy7
    Περιοχή
    #error/location not found

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτα τα ματς ελλοχευουν τον κινδυνο εφησυχασμου, λογω της τεραστιας διαφορας δυναμικοτητας.

Η ομαδα σε πρωτη φαση πρεπει να αποκτησει τριαρι, η εικονα του Παπανικολαου ειναι παλαιμαχου, και οχι εν ενεργεια αθλητη.
    Σε δευτερη φαση και αναλογως της υγειας του Πριντεζη, θα χρειαστει και ψηλο.

Ουοκαπ καταπληκτικος πραγματικα. Πανεξυπνος παικτης.
    Και όμως ο Παπανικολάου δεν ήταν ο κατώτερος των περιστάσεων απόψε, ο Μάρτιν ήταν και βασικά δυσκολεύει στο να παρθεί μια ξεκάθαρη απόφαση με αυτή την εμφάνιση.

paNOTHINGaikos Το avatar του χρήστη Red1925

Προεπιλογή

Και όμως ο Παπανικολάου δεν ήταν ο κατώτερος των περιστάσεων απόψε, ο Μάρτιν ήταν και βασικά δυσκολεύει στο να παρθεί μια ξεκάθαρη απόφαση με αυτή την εμφάνιση.
    Κακιστος και αυτος.

Για μενα δεν υπαρχει διλημμα, τα εχω γραψει πολλες φορες. Θελουμε και τριαρι, και ψηλο.

ΧΩΡΟΣ ΤΙΜΗΣ

ΒΑΖΕLO
    BUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή

Προεπιλογή

Κακιστος και αυτος.

Για μενα δεν υπαρχει διλημμα, τα εχω γραψει πολλες φορες. Θελουμε και τριαρι, και ψηλο.
    άσσο θα πάρουμε.

Όλοι ΣΕΦ!!! Το avatar του χρήστη Nikaia
    Περιοχή
    Νικαια-Νεαπολη

Προεπιλογή

Κακιστος και αυτος.

Εγω οσο περναει ο καιρος παντως βεβαιωνομαι ολο και περισσοτερο οτι θα ψαχτουμε για ψηλο και οχι για 3ρι.Μια χαρα παει το σχημα με Βεζενκοφ και Λιβιο στο 3-4 και ειναι δουλεμενο απο περυσι...με τον Βεζενκοφ παιρνει χρονο και ο Μακισικ στη θεση 3 και χωρανε ολοι.Κατα τη γνωμη μου ο Μπαρτζωκας το μονο που δεν θελει ειναι να μπλεξει τους χρονους και να ακουει παραπονα απο τους παικτες ποιος ο λογος να παει να βαλει και αλλο παικτη στη περιφερεια?Αντιθετα στους ψηλους εχεις τον Μαρτιν ο οποιος ειναι βελτιωμενος αλλα κανει αρκετα φαουλ και εχει αμυντικες αδυναμιες και τον Φαλ που δεν ειναι για να παιζει παρα πολυ χρονο και εχει αργες αντιδρασεις και ειναι καπως βαρυς.Για εμενα πρωτα πρεπει να κοιταξουμε 4/5ρι με σουτ στυλ Λαντευλ και μετα φοργουορντ αλλα κακα τα ψεματα ο,τι βρεθει πρωτο αρκει να ειναι ενας παικτης που θα ταιριαζει στο ροστερ και θα μπορει να κανει τη διαφορα.Σε αυτο επιμενω αρκετα...θελουμε παικτη στις θεσεις 4/5 που να κανει μια διαφορα και να προσθετει ποιοτητα.

Οσο για τον Παπ παρουσιαζεται σε μια κακη κατασταση οπως ηταν οταν ηρθε απο το ΝΒΑ θελει ενα μηνα στιβο για να βρεθει σε καλη φυσικη κατασταση και να επανελθει πληρως και βασικα να φτιαξει το κορμι του!
    Μπορεί να μην είμαστε η δύναμη που παλαιότερα κινούσε γη,ουρανό είμαστε αυτοί που είμαστε...ένα ίσο κράμα ηρωικών καρδιών!Αποδυναμωμένοι από το χρόνο και τη μοίρα αλλά με ισχυρή θέληση να αγωνιστούμε...να ανακαλύψουμε...και να μην παραδωθούμε!

Περιοχή

Προεπιλογή

Προεπιλογή

Δεν ξέρω πάντως αν έφταιγε η δυναμικότητα του Ηρακλή αλλά ο Βεζενκοφ μου φαίνεται ότι έχει δουλέψει αρκετά και τη σβελταδα του και είναι αρκετά πιο γρήγορος.

Στους ψηλούς υπάρχει θέμα γιατί δεν υπάρχει ένας που να μην υστερεί σε βασικό τομέα...ο Μάρτιν είναι κακός στην άμυνα μόνιμα, ο Φαλ φόβητρο αλλά βαρύς και αργος, ο Πρίντεζης ποιοτικός αλλά δεν αντέχει πλέον ξύλο και πηδάει δύσκολα, ο Λιβιο πανέξυπνος αλλά κανονικά πενταρια τον σβήνουν λόγω κορμιού....

Δύσκολη εξίσωση...

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από valverde7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω πάντως αν έφταιγε η δυναμικότητα του Ηρακλή αλλά ο Βεζενκοφ μου φαίνεται ότι έχει δουλέψει αρκετά και τη σβελταδα του και είναι αρκετά πιο γρήγορος.

Στους ψηλούς υπάρχει θέμα γιατί δεν υπάρχει ένας που να μην υστερεί σε βασικό τομέα...ο Μάρτιν είναι κακός στην άμυνα μόνιμα, ο Φαλ φόβητρο αλλά βαρύς και αργος, ο Πρίντεζης ποιοτικός αλλά δεν αντέχει πλέον ξύλο και πηδάει δύσκολα, ο Λιβιο πανέξυπνος αλλά κανονικά πενταρια τον σβήνουν λόγω κορμιού....

Δύσκολη εξίσωση...
    Το παρατηρησα σε προηγουμενο παιχνιδι: γρηγοροτερο πρωτο βημα, ο παιχταρας δουλευει δεν κοροιδευει
    Γκάβρο.

Μία αθλιότης Το avatar του χρήστη ctamathc

Προεπιλογή

όσο περνά ο καιρός μου δίνει την εντύπωση ότι ήταν καλύτερη επιλογή από τον Λόιντ. Σαφώς πιο επιθετικός παίκτης ο Λόιντ, αλλά με Ντόρσεϊ δεν θα ταίριαζαν εύκολα. Ο Γουόκαπ δίνει άμυνα, οργάνωση, μετρημένες και σίγουρες επιθέσεις, βοηθά και στο box out.
    Λόιντ Θα ερχόταν αντί του Ντορσευ. Γκος ήταν η επιλογή στον άσσο αντί του Γουοκαπ, σαφώς πιο συμβατός σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε ο πρωην παίκτης της Ζαλγκίρις και δένει καλύτερα με τον Σλουκα

Περιοχή

Προεπιλογή

Ο Ντόρσει προέκυψε μετά τον Λόιντ με τον οποίο είχαμε επαφές γύρω στον Μάρτη, ζητούσε πολλά. Ο Ντόρσεϊ ήταν πάντα στα υπόψιν και τα βρήκαμε μαζί του τον Μάιο. Δεν ήταν σίγουρη η συμφωνία γιατί ψαχνόταν για το NBA, τους το είχε ξεκαθαρίσει, μέχρι και ο Βορναρόφσκι για NBA έλεγε. Θέλαμε και Γκος και Λόιντ, με το που υπέγραψε ο Γκος στην Ρεάλ, άλλαξε το πλάνο, βρέθηκε η ευκαιρία για Ουόκαπ-πήρε και την προκαταβολή που ζητούσε και μετά ψάξαμε την περίπτωση του Ματ Τόμας. Ο Τόμας ήθελε και αυτός NBA, έδωσε το οκ ο Ντόρσεϊ και έτσι...μείναμε με 5 ξένους.

Κλειστό Θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές