Πόσα χρόνια άραγε έχουμε να παίξουμε στο Ιβανώφειο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Για πρωταθλημα εννοώ, πρεπεινα μιλάμε για δεκαετία '90
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Ηρακλης δεν εινα καν απ τις αξιοπρεπεις μεσαιες ομαδες συνηθως, μαλλον ουτε φετος ειναι.
Τραυματισρηκε ο ΠΑΠ σε ανύποπτη φάση και δε φαίνεται καλό ότι του ελέγχουν το γόνατο..
Off ο Παπανικολάου. Πλέον η ομάδα με 0, (μηδεν), κανένα τριάρι.
"Me shooting 40% at the foul line is just God's way to say nobody's perfect."
Shaquille O'Neal
Να πω ότι δεν τα λέγαμε; Ότι ρόστερ με 11 παίχτες δεν βγαίνει; Να δω πώς θα βγάλουν τώρα διαβολοβδομαδα.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.
Είναι εκτος κι ο Μάρτιν με ενοχλήσεις στο γόνατο σωστά;
Η βδομάδα θα βγει καλύτερα χωρίς αυτούς. Η σεζόν θελει παικτες όμως
Κρίνοντας από το ροτέισον με το ρολόι ίσως να έχεις εν μέρει δίκιο. Αλλά ρε συ με τον βαρύ Φαλ που δεν μπορεί να βγάλει συνεχόμενα λεπτά σε καλό ρυθμό και χωρίς τριάρι είναι δύσκολο όσο φορμαρισμένοι κι αν είναι οι Ντόρσι, Βεζε.
Και δυστυχώς τα δυο επόμενα ματς στο ΣΕΦ δεν είναι φάση «δεν πειράζει μωρε, ήττα εντός προγράμματος». Είναι ματς που αν θες να έχεις βλέψεις για οκτάδα πρέπει να τα πάρεις.
"Me shooting 40% at the foul line is just God's way to say nobody's perfect."
Shaquille O'Neal
Και το φοβερό είναι που πέφτουν όλοι οι δημοσιογράφοι μας από τα σύννεφα αρχίζοντας τα γνωστά περί ατυχίας και τα ρέστα. Το ότι βασιστηκαμε σε μοναδικό τριάρι και επιβαρύνθηκε κιόλας περισσότερο από όσο χρειαζόταν ένα παιδί που προέρχεται από 9μηνο τραυματισμό και θα έπρεπε να μπει σταδιακά, δεν τους περνάει από το μυαλό.
Ρε φαλ αγόρι μου είσαι 3 μέτρα και 150 κιλά ποσταρε σαν άνθρωπος τον Χαριτόπουλο και άσε τις πάσες έξω έλεος
Λούντζης τρομακτικό πρόβλημα στη ντρίμπλα και την πάσα. Πώς θα κάνεις καριέρα αγόρι μου σαν πλει μεικερ έτσι; Καλά το σουτ δεν το αναφέρω καν.
Είναι όντως απίστευτο ρόστερ 12 παικτών στο μπασκετ 2021.