Ο ψαράς το παλευει να γίνει ο πρώτος κιπερ που θα δει φάει 2 γκολ από κόρνερ στο ίδιο ματς
Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ψαράς το παλευει να γίνει ο πρώτος κιπερ που θα δει φάει 2 γκολ από κόρνερ στο ίδιο ματς
Σε κάθε κόρνερ του Λεβαδειακού ο Νίκας, που είναι δυνατό παιδί, πάει να παρενοχλήσει τον Κρίστινσον (έτσι μπήκε το δεύτερο γκολ). Στο πέμπτο κόρνερ μας έκοψε να πάει κάποιος να τον εμποδίσει.
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Ο Αποστολόπουλος είναι εμφανώς ανέτοιμος για την πρώτη ομάδα.
Ο κουντε κάνει τον νικα να νοιώθει φελαινι
Πρέπει στο δεύτερο να βγάλει τον μπα, για να παίξουμε με 11 κι εμεις
Έλα βγάλτον και μην τον ξαναβαλεις
οι μονοι που δημιουργουν απειλες ειναι ο Τικινιο και ο Βρουσαι
θετικος και ο Μαρκοβιτς
οι υπολοιποι τιποτα
και μου αρεσε που καποιος απο εμας ελεγε οτι τουλαχιστον θα μπουμε σιγουρα ορεξατοι (δεν θυμαμαι ποιος)![]()
Στο πρώτο δεκάλεπτο είδαμε τα ραδίκια ανάποδα, για ένα τέταρτο κυριαρχήσαμε πλήρως, μετά ισορρόπησε ο Λεβαδειακός κυρίως γιατί χάθηκε ο Κούντε (που στο καλό μας τέταρτο το γύρισε μόνος του το ματς).
Ανεπαρκέστατα τα δύο ακραία μπακ, με χειρότερο των δύο τον Ανδρούτσο. Σε τραγική κατάσταση ο Σεμέδο (παρά το ωραιότατο γκολ που έβαλε), τον περνάει για πλάκα ο οποιοσδήποτε και δεν μπορεί να πασάρει σωστά με την καμία. Ο Μπα είναι άβγαλτος, το παλεύει, τρέχει, είναι δυνατός, αλλά δεν κάνει ακόμη. Ο Ονιεκούρου είναι ίδιος ανεξαρτήτως αντιπάλου. Συγκριτικά καλός ο Βρουσάι.
Στον πάγκο, θυμίζω, είναι οι Τζολάκης, Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Ξενιτίδης, Μπουχαλάκης, Κωστή, Κίτσος, Λόπες, Μαρίνος. Δεν ξέρω τι αλλαγές θα έκανα. Στη θέση του Αποστολόπουλου μπορεί να παίξει μόνο ο Κίτσος, που είναι εξτρέμ. Θα άλλαζα σίγουρα τον Ανδρούτσο με το πουλέν (Νίκολιτς). Λόπες αντί Μπα θα ήταν μια λογική κίνηση, αλλά αν βγει ο Μπα δεν έχουμε επιθετικό για αλλαγή του Τικίνιο.
Πάμε ρε Κίτσο παιχταρά.