Κοντεψαμε να το ξεχάσουμε. Ευκαιρία να παρουν και άλλοι παίκτες χρόνο συμμετοχής
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Ειναι καιο Σλούκας εκτός...ξέρουμε γιατί;;
61-41 το πρώτο ημίχρονο. Επιθετικό πάρτυ...
Ελπίζω να έχουμε τον Σλούκα με την Τσσκα
Μπορεί να μην είμαστε η δύναμη που παλαιότερα κινούσε γη,ουρανό είμαστε αυτοί που είμαστε...ένα ίσο κράμα ηρωικών καρδιών!Αποδυναμωμένοι από το χρόνο και τη μοίρα αλλά με ισχυρή θέληση να αγωνιστούμε...να ανακαλύψουμε...και να μην παραδωθούμε!
Δε ξέρω αν ο Λάρι έχει κορωνοιό αλλά πάντως κάποιες παρενέργειες απο κάτι σίγουρα έχει έτσι όπως παίζει.
Εχουμε αναλυτικα στατιστικα;
Ο Λουντζης φαινεται να εχει δουλεψει πολυ στο σουτ.
ΧΩΡΟΣ ΤΙΜΗΣ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Μπορεί να μην είμαστε η δύναμη που παλαιότερα κινούσε γη,ουρανό είμαστε αυτοί που είμαστε...ένα ίσο κράμα ηρωικών καρδιών!Αποδυναμωμένοι από το χρόνο και τη μοίρα αλλά με ισχυρή θέληση να αγωνιστούμε...να ανακαλύψουμε...και να μην παραδωθούμε!
Καλα, μην παραπαιρνετε θαρρος εσυ και ο φιλος του Μπουτια, για α1 και κυπελλο μιλαμε![]()
ΧΩΡΟΣ ΤΙΜΗΣ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Εγώ θα ξαναμιλήσω για τον Χουγκαζ.
Παρόλο που το γλείψιμο και το προμοταρισμα από τον σπικερ ήτανε το κάτι άλλο,
θεωρώ ότι θα ήτανε ένα πολύ καλό project.
Φόργουορντ 2.08 με πολύ καλό σουτ, ριμπάουντ και καλή αίσθηση του χώρου.
Θα εξελιχθεί σε πολύ καλό παίκτη.
Κρίμα που δεν τον πήραμε εμείς.
Δεν το βλέπω. Θα σάπιζε σε εμάςΈχουμε εναν 26χρονο στο 4 που μπαίνει στο peak του και θα έχει τουλάχιστον 6 ακόμα χρόνια που θα παίζει κοντά 30λεπτα.