Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chrisgus : 19-01-22 στις 12:27
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Αν μου επιτρέπεται να γράψω πριν ανέβει το μπανεράκι, πολύ περίεργη αποστολή παίρνει μαζί του. Ουσιαστικά θα κατεβάσει κέντρο με παίκτες που δεν εχουν ξαναπαίξει. Κι ο Παναιτωλικός είναι σε φόρμα. Αυτά.
Διάβασε το ποστ του καναπέ ο κοουτς.
Εγώ το βρίσκω θετικό ότι θα δοκιμάσει νέα πράγματα ειδικά στο κέντρο που χρειάζεται φρεσκαρισμα η ομάδα.
BAZELOBUSTERS
Δεν ειναι φορμαρισμένος, ειχε 10 παικτες με Κοβιντ πριν μια βδομαδα. Απλα ο Αναστασιου και ο Νιοπλιας καναν τα αυτονοητα με αντιπαλο τον λαζοντοϊτς με φατσα Εποπ, που προσπαθει να παιξει γκεγκενπρες με Μανταλοριαν και Σιμοες.
Δεν χρωστάω κύριε.
Η λογική ενδεκάδα:
Κρίστινσον,
Καρμπόβνικ, Σωκράτης, Μπα, Όλεγκ
Ξενιτίδης, Μαυρουδής, Σουρλής
Λόπες, Ελ Αραμπί, Λοβέρα.
Παλιομοδίτικο παιχνίδι πάρε την μπάλα και τρέχα, γουστάρω, κρίμα που δεν θα μπορέσω να το δω λόγω δουλειάς.
Ξενιτιδης, Μαυρουδης, Σουλρης στο κεντρο?Δε γινονται αυτα. Λογικα ενας τουλαιχστον απο Εμβιλα - Καμαρα θα ξεκινησει βασικος (μη σου πω κι οι δυο...). Ειναι συντηρητικος ο Μαρτινς, δε κανει τετοια τρελά.
EDIT: Τωρα ειδα οτι Εμβιλα και Καμαρα ειναι εκτος αποστοληςΕκτος αποστολης κι ο Ολεγκ, οποτε αριστερα σχεδον σιγουρα ο Καρμποβνικ. Στο κεντρο θα εχει ενδιαφερον ποιον θα βαλει. Πηρε και Φαντιγκα. Για να δουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pani0202 : 18-01-22 στις 19:26
αλλαγες σιγουρα θα μπουν
Βρουσαι, Κιτσος, Ανδρουτσος, Τικινιο και ισως Μαυρουδης? (αδικειται ο Μπαγκαλιανης λιγο)
Mε την ελλειψη κεντρικων χαφ νομιζω οτι θα παει με πλαγια χαφ που μπορουν να αμυνθουν.
Σαν προβλεψη:
Κριστινσον
Ανδρουτσος (Λαλα), Σωκρατης, Μπα, Καρμποβνικ
Σουρλης, Ξενιτιδης
Βρουσαι, Λοβερα, Κιτσος
Τικινιο (Ελ Αραμπι)
Ναι, λογικες φαινονται αυτες οι επιλογες. Με δεδομενο οτι λειπουν οι Εμβιλα, Καμαρα απο το κεντρο μαλλον θα προσπαθησει να χωρεσει παικτες με εμπειρια στην 11αδα (σαν τον Βαλμπουενα) για να βοηθησουν τα νεα παιδια. Εγω θα προτιμουσα 3αδα Λοπες, Βαλ, Βρουσαι πισω απο τον Ελ Αραμπι, αλλα οτι πει ο κοουτς. Το Φαντιγκα τον πηρε απλα για να συμπληρωσει την αποστολη ή υπαρχει πιθανοτητα να παιξει?
Έχω να προτείνω άλλη σύνθεση.
-----------Κρίστινσον----Τζολάκης---------------------
Λαλά-----Αβραάμ---Σωκράτης----Μπα----Μπακλαγιάνης----Καρμπόβνικ---
----------------------Σουρλής------Ξενιτίδης-------------
-------------------------------Βρουσάι---------------------------
Δεν παίζουμε πάντως Τούμπα την Κυριακή αλλά μέσα με Γιάννενα. Τούμπα παίζουμε στις 30, μετά τον επαναληπτικό με τον Παναιτωλικό (επαναληπτικός, ο οποίος φοβάμαι ότι, όπως θα κατέβει αύριο, κάθε άλλο παρά αδιάφορος θα είναι). Οπότε ίσως δεν τα υπολόγισε σωστά ο κόουτς. Εκτός αν βλέπει ότι θέλουν ανάσες άμεσα.
O KN προτείνει μέσες άκρες να το παρατήσουμε το κύπελλο, για να μην πέσουμε πάλι στην παγίδα που μας στήνει για άλλη μια χρονιά η ΕΠΟ (τελικός κυπέλλου δυο εβδομάδες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας).
Νννναι.... οκ. Απο την μια μου βγαινει ενα "χεσε μας ρε Κωστακη", απο την αλλη απο το να παμε τελικό και να κατεβουμε με σαγιοναρες όπως περυσι...