Το φαουλ στο τριποντο-τσαπου του Ντορσει αβαβα ε;; Αντε να τελειωνουμε με τα μπουρδελα
Το φαουλ στο τριποντο-τσαπου του Ντορσει αβαβα ε;; Αντε να τελειωνουμε με τα μπουρδελα
Κοκκαλικός και χ0ύπης
Σαν να βρήκε λίγο χεράκι ο νανοΜέικον ε? Κάτσε όμως όπως έγινε παραγγελιά απο τους 2 clown στην περιγραφή να δούμε αν βρήκε στεφάνι ο νανοΜέικον στην προηγούμενη φάση.
Παρκαρισμα Πριντεζη-Παπανικολαου και τραγικου εδω και παρα πολυ καιρο Λαρυ ( σπυστα που εισαι;;;;;;;;;;;;) και γυρισαμε το ματς.
Παμε δυνατα στην αμυνα και δεν αφηνουμε ευκολο σουτ σε Μπεικον και απατεωνοΝεντα.
ΧΩΡΟΣ ΤΙΜΗΣ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Χατζητρομπίου "Οκάρο... ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΟΥΛ ΕΚΕΙ" ρε δεν είναι δυνατόν να τα ακούμε αυτα.
Να και οι Hardenιες απο τον ΝανοΜέικον. Αρπάζει και κλειδώνει το χέρι του Μάρτιν και κερδίζει φάουλ.
Αλλα... Ball dont lie.
Παλομπαρίνι εκνευριστική απόλαυση. Mute και ησυχάζεις.
"Εδω πέρα το φάουλ του Βεζένκοφ που πέφτει με το σώμα πάνω στον σακάτοβιτς."
Μλκ μας τρολάρουν.
ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΑΝΤΕ
ΤΕΛΟΣ
ΧΩΡΟΣ ΤΙΜΗΣ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Μπράβο στην ομάδα, Γιατί έκανε αυτό που έπρεπε!
Team of Destiny...
Μας βγάλανε την πίστη ρε ****** μου.
Στα ούλα ζελια.
Μπράβο στην ομάδα για τον τίτλο!
Οι Έλληνες ας κάτσουν να σκεφτούν γιατί γύρισε το παιχνίδι χωρίς αυτούς κι ας αποτελέσει οδηγό και για τον Μπιλ για τη συνέχεια.
Υ.Γ. : Πρέπει ν'αποκτηθεί παίκτης οπωσδήποτε.
Would You Dare?
ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΔΕΝ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΣΟ Ο ΜΑΡΤΙΝ Ε?
Το μόνο μελανό του σημείο θα είναι πάντα τα αμυντικά ριμπάουντ, οταν δεν είναι σε βοήθεια/αλλαγή δεν κάνει σχεδόν ποτέ box out.
Στα ούλα σιχαμένες ζέλες. Σπίτια σας.
Το Ελληνικό στοιχείο και τα μάτια μας. Μόλις τους παρκάραμε το -10 έγινε +8
Πολλα μπράβο στην ομάδα
Έβαλε γυαλιά σε βαζελο και εμας
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!
Από ότι κατάλαβα βγήκαν οι τουρίστες και το γυρίσαμε.
BAZELOBUSTERS
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΕ ΓΜΗΘΕΙΤΕ ΖΕΛΕΣ
Μπράβο στους παίχτες που άντεξαν και γύρισαν το ματς.