Αντε να ανεβουμε λίγο ακόμα.
Είχα ξεχάσει πόσο ηλίθιος είσαι ρε Χατζηπαπαριου
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Τέλος πρώτης περιόδου και δυο πρώτα (θετικά συμπεράσματα).
1) δεν είμαστε αγχωμένοι και έχουμε βρει σκορ και εύστοχα σουτ
2) η διαιτησία δείχνει διάθεση να μην θέλει να επηρεάσει το ματς (φτου μην τους ματιάσω)
"Me shooting 40% at the foul line is just God's way to say nobody's perfect."
Shaquille O'Neal
Έλα ρε Φαλ.
Τρία λειαπ χαμένα με το χέρι να φτάνει στο στεφάνι;
Αγχωμένος μου φαίνεται.
κανενα λινκ υπαρχει;
Ειμαι το νουμερο 8 , ολοι με ξερουνε με αυτο .
Ενω τα γκρι σκουπίδια σε γενικές γραμμές είναι καλά , τον σακάτοβιτς τον σφυρίζουν λες και είναι ο Harden.
Δεν υπαρχει αλλος τροπος να βρει σκορ ο οπαπ εκτος απο απατεωνα-ηθοποιο Νεντα και Μπεικον.
ΧΩΡΟΣ ΤΙΜΗΣ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Καμια φορα απορω με το IQ των παικτων μας.
Σε δυο φασεις ο Μακ Κισσικ εκανε απιστευτες επιλογες. Αφησε τον Μπεικον να σουταρει ανενοχλητος ευστοχο τριποντο πηγαινοντας σε βοηθεια και καπακι κανει φαουλ στο σουτ στον Καρεκλακη, που ζητημα ειναι να ευστοχησει σε 1 τετοια προσπαθεια σε ολο το ματς.
ΧΩΡΟΣ ΤΙΜΗΣ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Τα νευρα μου.
2 παικτες μπορουν να σκοραρουν απο αυτα τα ρεταλια. Και ομως. Τα τρωμε απο αυτους τους 2.
ΧΩΡΟΣ ΤΙΜΗΣ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Ακομα και με τον καλύτερο επιθετικό του κόσμου να παίζεις αντίπαλος, είναι ντροπή να σου έχει βάλει 19 πόντους σε 16 λεπτά αγώνα (και λιγότερα γιατί ήταν αλλαγή να ξεκουραστεί).
Shaquille O'Neal
Δεν εκανε φαουλ ο μακισικ αλλα ο μαρτιν κι στην 1η φαση ειχε παρει διαδρομο ο αντιπαλος επρεπε να δωσει βοηθεια
Ο Παπανικολάου βρίσκεται σε άλλο γήπεδο σήμερα.
Shaquille O'Neal
Πως σας φαινονται τα αφυριγματα στη δευτερη περιοδο; Σα να βρηκαν ρυθμο οι διαιτητες μετα το μουδιασμενο ξεκινημα
Γκάβρο.