Διαιτητής του αποψινού αγώνα θα είναι ο Ιταλός, Ντανιέλε Κίφι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Νταβίντε Ιμπεριάλε, Αλέσιο Μπέρτι.
Τέταρτος ο Μανούχος, στο VAR ο Μίκαελ Φάμπρι και στο AVAR ο Πετρόπουλος.
Διαιτητής του αποψινού αγώνα θα είναι ο Ιταλός, Ντανιέλε Κίφι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Νταβίντε Ιμπεριάλε, Αλέσιο Μπέρτι.
Τέταρτος ο Μανούχος, στο VAR ο Μίκαελ Φάμπρι και στο AVAR ο Πετρόπουλος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chrisgus : 21-04-22 στις 11:01
Δεν ανακοινώθηκε παραδόξως αποστολή, αλλά κατά το Φως δεν περιλαμβάνει Φορτούνη (χωρίς λόγο), Αγκιμπού (ενοχλήσεις), Βαλμπουενά (ενοχλήσεις) και περιλαμβάνει Μαντί Καμαρά.
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
https://youtu.be/jGYmyX5Ea0E
Στάλθηκε από το SM-A127F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!
Μυρίζει διπλό το σημερινό παιχνίδι.
Ναι παίζουμε άσχημα και δεν είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά ο Παοκ σε τι κατάσταση είναι;
Έχουμε ρεκόρ 1-2-1 στα πλέι οφ και ο Παοκ δεν έχει καταφέρει καν να μειώσει σε μονοψήφιο αριθμό την διαφορα.
Μου αρέσει που θεωρείται μεγάλο φαβορί ο Παοκ σήμερα γιατί αγωνιστικά δεν προκύπτει από πουθενά τέτοια υπεροχή.
Έχω καλό προαίσθημα.
BAZELOBUSTERS
Μια χαριτωμένη λεπτομέρεια του σημερινού ματς είναι ότι ενώ το ρόστερ έχει τέσσερα δυνάμει δεκάρια (Αγκιμπού, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Καρβάλιο), διαθέσιμος σήμερα θα είναι μόνο ο Πορτογάλος, σχεδόν σίγουρα εκτός ενδεκάδας. Εκτός απροόπτου θα παίξει ο Μαντί Καμαρά μπροστά από τα δύο χαφ, εκτός αν κάνει την έκπληξη με τον Φαντιγκά (χλωμό).
Πολύ ανησυχητικό αυτό που άκουσα για Μανωλά αντί Σισέ.
Κρίσιμο στοιχείο για μένα είναι οι αντεπιθέσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι πάναργος στο τρανζίσιον, και με λίγη προσοχή είναι πολύ εύκολο να του κάνεις ζημιά.
Τι θα δούμε:
Βατσλίκ
Λαλά, Σωκράτης, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ
Εμβιλά, Μπουχαλάκης
Ροντρίγκες, Καμαρά, Μασούρας
Ελ Αραμπί
Τι θα έκανα εγώ:
Βατσλίκ
Βρουσάι, Σωκράτης, Σισέ, Κίτσος (ναι, το ξέρω ότι δεν γίνεται γιατί έπαιξε χτες)
Εμβιλά, Κανέ
Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Φαντιγκά
Ελ Αραμπί.
to10.gr δινει αυτη την 11αδα
Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες, Τικίνιο.
Οχι άλλο Λαλά, βαρέθηκα να μας κάνουν γιογιο τα αμπαλοεξτρέμ της σουπερλίγδας. Μέχρι κι εγώ θαθελα να δω τον Βρουσάι να ξεκινάει σ αυτή τη θέση.
Η εντεκάδα του ΠΑΟΚ έχει ταχύτατα άκρα (Σίντκλεϊ, Λύρατζης πίσω, Ζαμπά, Ζίφκοβιτς μπροστά). Θα χρειαστούν βοήθειες από τα χαφ και από τα στόπερ τα ακραία μπακ μας.
Περιμενα οτι θα παει με 3 πισω για να δινει πιο πολλες βοηθειες αμυντικα στα ακρα οπου ειναι η δυναμη του μπαοκ. Αν πανε στο ενας με εναν (ή και δυο με εναν) με Λαλα και Ολεγκ θα κλαψουν μανουλες σημερα. Για να δουμε...
Διαφωνώ με Σισέ στον πάγκο. Μακάρι οι 11 που θα ξεκινήσουν να είναι σωατα ψυχολογικά προετοιμασμενοι . ΠΆΜΕ!!!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς!!!
Κριμα. Μοιραζει σακουλες ο Γκαρι.
Πολυ καλα παμε μεχρι τωρα σε σχεση με προηγουμενα παιχνιδια.
Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλύτερα απ' ό,τι περίμενα.
Ήταν αυτό οφσάιντ;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί δεν χτυπάει ο Εμβιλά τα κόρνερ; Του Μασούρα είναι μετριότατα, και ο Μασούρας είναι χρήσιμος για να χώνεται για το ριμπάουντ.
Ο Μασουρας το εχει συστημα γαμωτο οταν ειναι οφσαιντ να το βαζει οταν δεν ειναι να το χανει. Ειναι φοβερο αυτο το πραμα.
Εξαιρετικοι μεχρι τωρα. Πολυ δουλεια απο τον Γκαρι. Να το ενα βασικο εξτρεμ.