Αλλος μυαλοπώλης κι αυτός .
Θα μας μείνει αμανατι ο Τικινιο μλκ και θα τραβάμε τα βυζγια μας.
Ελ, Καμαρά, Χασάν θα έπρεπε να είναι η τριάδα με λίγο από αλιακιγιαζιτς
Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικά η τριάδα έπρεπε να είναι Μεταγραφη-Ελ Αραμπι -Μεταγραφη...
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
The best things in life are beyond money; their price is agony and sweat and devotion… and the price demanded for the most precious of all things in life is life itself — ultimate cost for perfect value.
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Εγω με την εικονα που εχω απο τα φιλικα θα κατεβαζα στο κεντρο Εμβιλα (παρακαλωντας να εμφανιστει ο Γαλλος των τελευταιων δυο φιλικων) και μπροστα Κανε με τον κοντο που παρακολουθουσαμεγια 2 χρονια αλλα τελικα δεν θελει ο Μαρτινς και αν ηθελα πιο μεγαλη πιεση τον Αγκιμπου. 99% θα δουμε Εμβιλα Μαντι Αγκιμπου
Και μπροστα αν ο Ελαραμπι εχει την μεχρι τωρα εικονα ... θα κατεβαινα με Ζινκ Αμπουμπακαρ Μασουρα μπροστα. Σε καμια περιπτωση Τικινιο. 99% θα δουμε Μασουρα Ελαραμπι Ζινκ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aDreNAline : 14-07-22 στις 19:24
Δελλης,10.gr
Μας προετοιμαζουν για κατι...;;;Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ δίχως την Ευρώπη θα πρέπει να παίξει τα μισά παιχνίδια (13) και μάλιστα με το προνόμιο που λογικά θα της προσφέρει το νέο της γήπεδο. Ο βελτιωμένος Παναθηναϊκός και ο νέος ΠΑΟΚ μπορεί να έχουν ανάλογες αναμετρήσεις αριθμητικά με τον Ολυμπιακό αλλά πιθανότατα όχι με τον ίδιο συντελεστή δυσκολίας (αν θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι οι Ερυθρόλευκοι δύσκολα θα χάσουν δύο προκριματικούς στη σειρά για να βρεθούν και εκείνοι στους ομίλους του Conference League).
Ξαφνικά λοιπόν δημιουργείται μια κατάσταση που τον μόνο που δυσκολεύει είναι τον πρωταθλητή.
Πραγματικα ειναι αδιανοητα καποια πραγματα που γραφονται στο προεδρικο σαιτ...
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!