Δεν περνάνε οι μέρες.....
Έτοιμα τα κόκκινα![]()
Όλη η ομάδα του Ολυμπιακού αυτή την στιγμή μετά τις νέες δηλώσεις Αταμάν:
Εντωμεταξύ λέβεντη, άκου κάτι που λένε στο χωριό μου: Όταν δεν σου σηκώνεται, αρχίζεις και αυτά που είναι να κάνεις με τις πράξεις, τα λες με στόμα.
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.
Mark my words: εφόσον δεν ξεφτυλιστεί η σούφρα των Τούρκων με 72/72 τρίποντα, θα περάσουμε εμφατικά στον τελικό.
It's the fear you misconceive,
as the cause of your apathy,
when it's only the result:
Any action is better than no action at all
Βασικά δεν θέλω να κάνω προβλέψεις ειδικά για τον ημιτελικό για να μην μου την πέσετε εδώ μέσα, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν, αλλά φίλε και εγώ βλέπω σοκ και δέος. Τα λόγια τα παχιά έρχονται όταν ξέρεις ότι κάτι άλλο δεν πάει καλά και μάλλον κάποιον προσπαθείς να φοβίσεις και σε κάποιον να δώσεις κίνητρο.
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.
Το μόνο που φοβάμαι είναι το ψάρωμα που έχουν μερικοί παίχτες επειδή δεν έχουν ιδιαίτερη εμπειρία απο final4.
Δεν πρέπει να υπερεκτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο.Πρέπει να μπούμε με το μαχαίρι στα δόντια.Θα είναι σα να παίζουμε στο ΣΕΦ.
Πάμε να το σηκώσουμε σπίτι μας!!!!
Σεμνά και ταπεινά!
Οσες φορές και όπου έχουμε παει με κατασταση μυαλού οτι θα το πάρουμε, παίζουμε στην έδρα και τρίχες, τον πίνουμε!
Τα ματς δεν τα κερδίζουν ορκς στις κερκίδες που φωνάζουν γκολ στα καλάθια ούτε η δική μας ψυχολογία!
Ειμαστε 4ο φαβορί για την κούπα και οτι και να γίνει περήφανοι για την υπέρβαση που εκανε η ομάδα φέτος....
Εχει κόψει άλυσο ο Αταμαν με τα mind games
Να ακουσει λεει ο ελληνικος τυπος οτι εμεις θα ειμαστε πρωταθλητες
Απο Λεβέντης, εγινε Γιουρι Γκελερ
Ήμουν στο ματς με τον Κολοσσό, πολύ κοντά στον πάγκο. Έχουμε μια ομάδα που είναι πάνω από όλα αγαπημένη οικογένεια, με ψυχολογία στα ύψη, με γερμανικών προτύπων επαγγελματισμό που πέραν του διαρκώς ντεφορμέ Ντόρσευ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Όταν βλέπεις τον Σλούκα στο 4.6 του 3ου δεκαλέπτου με την διαφορά στους 15 πόντους να βουτάει στο παρκέ για να σώσει μία χαμένη μπαλιά, όσο βρωμοπόδαρος κλωτσόμπαλος και να είσαι, το πιάνεις το υπονούμενο.
Σεμνά και ταπεινά, το βασικό είναι την Πέμπτη και (ακόμη περισσότερο) το Σάββατο το βράδυ να είμαστε περήφανοι για την ομάδα. Πιστεύω ότι θα είμαστε.
(Υ.Γ. MVP ή Παπανικολάου ή Βεζένκοφ)
It's the fear you misconceive,
as the cause of your apathy,
when it's only the result:
Any action is better than no action at all
Έχω πέσει κυριολεκτικά σε κατάθλιψη που δεν μπορώ να πάω Βελιγραδι.
Για την ομάδα, δεν έχω να πω πολλά.
Να μπουν μόνο μέσα και να παίξουν σαν Ολυμπιακός.
Φέτος έχουν κατορθώσει τόσα πολλά.
Τόσα πολλά!
Εγω τουλάχιστον δεν θα τους κρίνω αν κάτι στραβώσει.
Καλή επιτυχία στην ομαδαρα μας!
ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!
Team of Destiny...
Να μετανιώσουν την ώρα και την στιγμή που θα μπουν στο γήπεδο να παίξουν με τον Ολυμπιακό. Αν είναι να περάσουν τελικό, να το θυμούνται για μια ζωή αυτό το ματς! Πάμε θρύλε!!!!
Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ομάδα είναι αυτή που είναι και φάνηκε μες στη χρονιά.
Καλύτερο goal average, καλύτερος προπονητής, αντίσταση σε πολλές δυσκολίες με μικρό budget
Το Βελιγράδι είναι μια φιέστα που θυμήθηκε να πάει ο καθε πικραμένος με φανέλα ποδοσφαίρου
Ενα καλαθι να μπει θα χάσουμε ένα καλάθι να βγει θα κερδίσουμε. Ο,τι γινει έγινε
Στα αγωνιστικά, θα κριθεί
1. Αν θα παιξει (κανονικά) ο Mπομπουά. Αν δεν παίξει εγώ βλέπω μεγάλη νίκη.
2. Το 23’ 17’ Παπ-Μακίσικ να γίνει ανάποδο.
3. Η εμπειρία και η ατμόσφαιρα κι αν θα παίξουμε σαν να μαστε στο ΣΕΦ ή σα να μαστε οπως ειμαστε η πιο άπειρη ομαδα της διοργάνωσης.
Φοβερη διαφημιση για το status του μπασκετικου Ολυμπιακου στους παικτες και στους ουδετερους
Παιζει F4 με τα δυο μεγαλυτερα brand name του παγκοσμιου αθλητισμου σε ολα τα σπορ και με την πιο παραδοσιακη μπασκετικη δυναμη μιας αγορας 80 εκ.
Και το γηπεδο θα ειναι κοκκινο...
Ότι και να γίνει η υποδοχή των παιχτών Ελλάδα πρέπει να είναι σαν να σηκώσαμε την κούπα. Έχουμε και ένα πρωτάθλημα να πάρουμε. Από εκεί και πέρα έχουν μπεί γερές βάσεις,θα γίνουν πολύ καλές διορθωτικές κινήσεις από το πάνω ράφι οπότε η θα το σηκώσουμε τη νέα σεζόν η θα κάνουμε B2B τη νέα σεζον.
Αντί να έρθει η αυριανή μέρα να βγάλουμε τα λαρυγγια μας.
Αν παίξει ο μπομπουα ίσως είναι και υπερ μας γιατί θα είναι εκτός ρυθμου. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τον τρόπο που θα σφυρίξουν τα κοράκια. Αν αφήσουν το physical game έχουμε πλεονέκτημα.
Εχω μηδεν αγχος, ακριβως το αντιθετο απο τη σειρα με Μονακο οπου δεν την παλευα καθολου.
Η ομαδα με γεμισε, μακαρι να κερδισει και δυο παιχνιδια ακομα αλλα ειλικρινα δεν ειμαι τρελαμενος.
Γκάβρο.
Ελπίζω να βγει γουρικο το subscription στο euroleaguetv.. Και αν δεν βγει στα τέτοια μας !!