αν δίναμε στον σαρας το μπάτζετ και το μισθό που έχει στην μπαρτσελόνα να δω τι θα γράφαμε μετά τον ημιτελικό
το να νευριάζεις δε σε κάνει αυτοματα και ομπράντοβιτς
μπράβο σε παίκτες και προπονητές
πάμε του χρόνου με 2 αλλαγές
αν δίναμε στον σαρας το μπάτζετ και το μισθό που έχει στην μπαρτσελόνα να δω τι θα γράφαμε μετά τον ημιτελικό
το να νευριάζεις δε σε κάνει αυτοματα και ομπράντοβιτς
μπράβο σε παίκτες και προπονητές
πάμε του χρόνου με 2 αλλαγές
Πώς θα έρθουν ρε παιδιά κούπες με τέτοιες διαιτησίες που έχουμε συνεχώς; Σε αδιάφορο ματς σήμερα και σε σφάζουν. Προχτές πεντακάθαρο αντιαθλητικό στον ΜακΚίσικ το δίνουν απλό φάουλ και οι 4 πρώτες βολές που εκτελεί ο Λάρκιν μόνο σε προσπάθεια για σουτ δεν ήταν. Απλά τι να ασχολείσαι κάθε φορά με διαιτησίες και αν χαλιέσαι όταν με αυτό πρέπει να ασχοληθεί η διοίκηση. Μπράβο στον κόσμο για την φοβερή ατμόσφαιρα.
Επιστρέψαμε για τα καλά στην ελίτ της Ευρωλίγκα και από εδώ και στο εξής μόνο καλά πράγματα μπορουμε να περιμενουμε. Του χρόνου θα ολοκληρωθεί το #mexritelous και εκεί
Γιώργαρε Πρίντεζη όλοι σου οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ που υπάρχεις. Είσαι η ζωντανή απόδειξη για το πως ένας πιτσιρικας πραγματοποιεί το πιο τρελό όνειρό του.
Γιώργη Μπαρτζώκα σε λατρευουμε
Πρόεδροι ξέρετε τι έχετε να κάνετε για του χρόνου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Είμαστε αρρωστακια μάγκες.. προσωπικά Τούρκος μου έδινε 300 ευρώ και του έριξα άκυρο.. ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΡΕ.
Αν δει κάποιος τις δηλώσεις του Φουρνιε, θα καταλάβει πόσο πιο σημαντική ήταν η παρουσία μας εκεί και ακόμα περισσότερο αυτο το συγκλονιστικό που έκαναν οι οπαδοί, για αυτόν τον σύλλογο, πάνω από κάθε κούπα. Περηφανος. Όλα τα άλλα θα έρθουν!
Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσωπικά αυτό με τους οπαδούς το θεωρώ γραφικό.
Δεν παίζει ο κόσμος και ειδικά στον Ολυμπιακό ο κόσμος επιδρά πάντα φορτικά και αρνητικά.
Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη συνολική προσπάθεια στη φετινή Ευρωλίγκα. Δεν πειράζει που δεν τα κατάφερε, αρκεί να υπάρχει συνέχεια της καλής προσπάθειας του χρόνου.
never been too keen a timekeeper
Ποιος τους γαμει τους βαζελους;
Τελωσπαντων τίτλους και κούπες παίρνουν οι ομάδες. Όχι οι οπαδοί είτε είναι απλοί φίλαθλοι που πάνε ήσυχα και οικογενειακά να δουν ένα ματς (πράγμα αδύνατο για σημαντικά παιχνίδια σε όλα τα σπορ πια στη χώρα μας) είτε η οργανωμένη κερκίδα (αλητεία θα έλεγε κάποιος).
Προσωπικά δεν έχω νοιώσει επιδραστικος για την ομάδα όσο και να φωνάξω. Και έχω πάει πολύ γήπεδο στη ζωή μου και έχει κλείσει η φωνή μου.
Το οπαδικό είναι μεγάλη κουβέντα που δεν είναι της παρούσης.
Στα του βελιγραδιου τονίζω απλα ότι η κινητοποίηση τόσου κόσμου και η διάχυτη ατμόσφαιρα ότι πάμε να το πάρουμε παίζοντας επιτελους «εντός» έδρας φόρτωσε κατά κοινή ομολογία αχρείαστο άγχος μια ήδη άπειρη ομάδα και λογικά στοίχισε.
Μπράβο στον απλο κόσμο που σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή έκανε το ταξίδι και άξιζαν να ζήσουν μια χαρά.
Θα μου πεις βεβαια εύλογα να μην πήγαιναν για να μην αγχώσουν την ομάδα; Δύσκολη απάντηση ειδικά όταν εχεις μια κοντινη σχετικά διαδρομή σε μια φιλική χώρα και σε ένα μαλλον φιλικο περιβάλλον.
Ίσως περισσότερο από τον όγκο της κινητοποίησης να επηρέασε το κλίμα και η προσδοκία ενώ είμασταν ξεκάθαρα το 4ο φαβορί.
«Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»
Φράση που αποδίδεται στον Βολταίρο, και είναι επίκαιρη όσο ποτέ.
Αφιερωμένο σε κάποιο φόρουμ που αγαπάμε.
Ποιά ομάδα να συγκριθεί μαζί σου; Ποιός λαός να συγκριθεί μαζί σου;
Ο αδιαφορος μικρος τελικος εχει και μια διαφορα στα λεφτα που παιρνουν οι ομαδες....400000ρικα ο 4ος και 600000ρικα ο 3ος...σχεδον ενας Αγραβανης δηλαδη!
Μπορεί να μην είμαστε η δύναμη που παλαιότερα κινούσε γη,ουρανό είμαστε αυτοί που είμαστε...ένα ίσο κράμα ηρωικών καρδιών!Αποδυναμωμένοι από το χρόνο και τη μοίρα αλλά με ισχυρή θέληση να αγωνιστούμε...να ανακαλύψουμε...και να μην παραδωθούμε!