Αν και κατά γενική ομολογία είναι δύσκολο να βρεθούν κίνητρα για να παρακολουθήσεις τον μικρό τελικό μιας διοργάνωσης, είναι το "the last dance" για το Ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας μας αυτή την σεζόν, πιθανότατα το τελευταίο Ευρωπαϊκό παιχνίδι του αρχηγού Γιώργου Πρίντεζη και πάντα ένας αγώνας απέναντι σε ομάδα του Γιασικεβίτσιους αποτελεί κίνητρο.
Νομίζω και μόνο οι τελικοί του πρωταθλήματος θα αποτελέσουν κίνητρο για να συνεχίσουν οι παίχτες να αποδίδουν τα μέγιστα!!! Πάμε δυνατά!! Ας μπούνε όλοι σήμερα στο ροτεισον για να ζήσουν και να έχουν και εκείνοι εμπειρία από final four. Ίσως κάποτε φανεί χρήσιμο
Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ιστορικη παρουσια οπαδων σε μικρο τελικο!
Σχεδον σαστισαν και οι παιχτες μας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τους οπαδούς! Ο Παπανικολάου βουρκωσε. Μπράβο σε όλους. Τίποτα άλλο
Ωραια ατμοσφαιρα . Τετοιο ματς θα το εβλεπα ακομα και φιλικο αν ηταν .
Ειμαι το νουμερο 8 , ολοι με ξερουνε με αυτο .
Μπράβο σε όλους που έκατσαν και πήγαν και σημερα. Στην μετάδοση από το κανάλι της Euroleague πριν το τζάμπολ δεν σταματήσαν να ευχαριστούν τον κόσμο του ολυμπιακού που έμεινε κ πήγε στο γήπεδο πάρα τον αποκλεισμό.
Σαρας μπ πτγ
Μακισικ ολα τα λεφτα . Να ναι καλα το παιδι . Ουσιαστικος , παιζει αμυνα , ομαδικος . Γουσταρει την ομαδα . Φαινεται αυτο .
Ετσι θα μας σφύριζαν αν ηταν ο κανονικος τελικος; Νομιζω ναι οποτε το γλιτωσαμε το εμφραγμα
Γκάβρο.
Ευχαριστούν και καλά κάνουν, αρκεί του χρόνου να μη βγουν τα νυστέρια πάλι. Γιατί αν φέτος περνούσε η Μονακό στο final 4, στις εξέδρες, πέραν των όποιων Σέρβων, θα ήταν κατα βάση τα σόγια των παιχτών.
Κανονικά, με τις εικόνες και την ατμόσφαιρα που έχει το γήπεδο αυτές τις 2 μέρες, θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να πάρει free pass για το επόμενο final 4, μη σου πω δια βιου.
"Cause the house always wins....UNLESS, when that perfect hand comes along, you bet big and then you take the house."
Ε ναι αφου ειναι πουΣτΑΡΑδεΣ.
Αυτό το κάρφωμα όλος ο Ολυμπιακός!!! Πάμε ρε ομαδάρα!!!
Α ρε Μακίσικ καβλαρε
"Cause the house always wins....UNLESS, when that perfect hand comes along, you bet big and then you take the house."
Πλάκα έχει ο Σαύρας, κάποιος του έχει πει ότι άμα έχει μόνιμα νεύρα αυτομάτως θα γίνει και Ομπράντοβιτς.
Ίσως πρέπει να πάρει το αμάξι του και να πατήσει κανέναν στον δρόμο, έτσι είναι πιο πιθανό.
Η ομάδα έχει ωριμάσει, οι οπαδοί έχουν ωριμάσει! Εύχομαι το μέλλον να συνεχίσει να είναι ανάλογο, οι κούπες θα έρθουν!!!
ΓΙΩΡΓΟ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ.
ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΤΟ ΠΕΤΑΧΤΑΡΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΑΥΡΩΝ.
Ωραιο ματσακι .Ωραια ατμοσφαιρα .
Αγωνιστικα αυτο το ματς θα βελτιωσει τον βεζενκοφ αν μελετησει το παιχνιδι του μιροτιτς . Τον πηγε σχολειο τον σασα και σημερα .
Μακισικ αγαπαμε . Εχει το μενταλιτυ για να παιξει .
Αντε και του χρονου με 2-3 αλλαγες .