''Ο Ομπράντοβιτς αρπάζει τον Πετρούσεφ και ο Παναθηναϊκός ρώτησε τον Ραζνάτοβιτς για τον Μπέικον''
''Αγριεμένος ο Παναθηναϊκός στις μεταγραφές. Ψηλά ο πήχης από τους Πράσινους''.
Πάνω ο τίτλος και κάτω η αρχή του άρθρου στο to10gr για τον βαζελο που πριν λίγες μέρες πήρε προπονητή και ψάχνει για μια ντουζινα παίκτες, με αδιευκρινιστο διαθέσιμο μπάτζετ, από τη στιγμή που οι κάπως αξιόλογοι που έχει δεν συμπληρώνουν ούτε πεντάδα.
Τη ίδια στιγμή το ίδιο site σε κάθε άρθρο του για εμάς, με ένα σχεδόν έτοιμο και ποιοτικοτατο ροστερ που θελει 2-3 ακομη ποιοτικές προσθήκες για να ανεβει κι αλλο επίπεδο, φέρνει κι από μία καταστροφή.
Θέλουν ή δεν θέλουν γμησι εκεί στο 10gr για να στρώσουν;
Μπορεί να μην είμαστε η δύναμη που παλαιότερα κινούσε γη,ουρανό είμαστε αυτοί που είμαστε...ένα ίσο κράμα ηρωικών καρδιών!Αποδυναμωμένοι από το χρόνο και τη μοίρα αλλά με ισχυρή θέληση να αγωνιστούμε...να ανακαλύψουμε...και να μην παραδωθούμε!
Παράκληση στην Ρεάλ: αφήστε αυτόν τον παικταρα το Χεζονια να πάει στην Παναθα. Τι είναι τώρα 2-3 χαρτιά που υπογράφτηκαν πριν την ώρα τους; Σχιστε τα. Έτσι και έτσι παράτυπα είναι σαν τις μεταχρονολογημενες επιταγές.
Τι τους έκανες ρε Μαρκανεν τους απατεώνες και τον αρχισαλτιμπαγκο Χεζονια;
Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.
Τα σάρωσε όλα φέτος αυτή η παικτάρα ο Χεσώνια
Και με την Καζάν κ με την Κροατία...
Γενημμένος νικητής και Πρωταθλητής...![]()
https://www.gazzetta.gr/basketball/m...in-egkrisi-toy
Και κάπως έτσι ομάδες - μοντέλα γίινονται ρδέλα. Εμάς ως Ολυμπιακό αυτό βέβαια μας συμφέρει
Μακάρι όλα τα μακάρι στη Λίτσα, καλή ανάρρωση στον Παυλάρα τον βαΖΕλομπάστερ.
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Εγώ ξέρω πως τον έβγαλαν απο την θέση του προπονητή. Για ένα χρόνο θα τον πληρώνουν κανονικά και θα του δώσουν ρόλο σύμβουλου, μέχρι και αν δωθεί το ΟΚ για να προπονήσει ξανά.
Η Marca πάντως αποκαλύπτει μεγάλο παρασκήνιο, το οποίο συμπεριλαμβάνει και απολύσεις του τεχνικού και ιατρικού επιγελείου, τις σχέσεις που είχε τελευταία με τον Σάντσεθ, την στάση του Μίροτιτς, τις μεταγραφές που έγιναν και δεν τις είχε εγκρίνει (Ερτέλ, Λαπροβίτολα και φέτος τον Χεζόνια) και άλλα διάφορα.
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.
Οπως και να εχει, αυτο το ονομα ξυπναει ασχημες μνημες.
Πριν απο το ''δυο βολες στον Δημητρη Αγκωνιδη'', ζουσαμε το ''βολες για τον Ντεγιαν Μποντιρομπα''.
ΧΩΡΟΣ ΤΙΜΗΣ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Εγώ την μπουνιά που έφαγε από τον Μίλαν θυμάμαι![]()