Κάντε μια σύνοψη για τους άλλους τους άχρηστους γιατί δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ.
Κάντε μια σύνοψη για τους άλλους τους άχρηστους γιατί δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ.
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Τυχεροι στην ατυχια τους βαζελος και Αρης μιας και αν περασουν λογικα Σλαβια Πραγας και Μακαμπι Τελαβιβ αντιστοιχα στον 3ο προκριματικο (ο Αρης λογικα θα περασει και τον 2ο), θα μπουν στα πλευοφς ως ισχυροι της κληρωσης πριν τους ομιλους.. Ο μπαοκ αν περασει τη Λεφσκι θα παιξει με την ομαδα που φερμαρε περσι το χανουμι στα πεναλτυ τη Βελεζ ή καποιους Σπαρτιατες απο τη Μαλτα.. Ισχυρος μεχρι τελους..
υπαρχει αραγε σε ελληνικη περιγραφη το ματς
Μπουντουτσνοστ-Μπρεινταμπλικ
θα ειχε πλακα να ακουσω τον σπικερ![]()
Κοντρα στο γενικο κλιμα απογοητευσης, εχω το προαισθημα οτι την ανοιξη θα γραφουμε αλλα πραγματα
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Socrate mori avvelenato, Baggio mori in piedi
Δεν ασχοληθηκε κανεις με την κλήρωση του Conference. Παμε αποφασισμενοι με την Σλοβαν![]()
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Εγω ασχοληθηκαΕυτυχως πεσαμε με κατι της πλακας απο Βοσνια/Καζακσταν. Τωρα να ζησουμε να αποκλειστουμε και απο τετοιους στυλ Καμπαλα τι να πω;
Αυτή η Τομπόλ, Τομπούλο πώς διάολο λέγεται από το εξωτικό Κοστανάι, Κωσταλέξι πώς διάολο λέγεται του εξωτικού Καζακστάν με ιντριγκάρει.
Κι εδώ που τα λέμε, η είσοδος στους ομίλους του Κόνφερενς θα δώσει άπλετο χρόνο στον νέο προπονητή να δουλέψει απερίσπαστος, αφού εξάλλου μας εξήγησαν οι ΑΡΔ Ολυμπιακού ότι η δουλειά του θα φανεί μετά από ένα δίμηνο.
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Aπο τα μεγαλα πρωταθληματα ειναι
Βιγιαρεαλ, Φιορεντινα, Γουεστ Χαμ, Κολωνια, Νις, Βασιλεια
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Για μένα, δεν υπάρχει περίπτωση να περασουμε EL. Ακόμη κι αν περάσουμε τη Σλοβαν, οποιοσδήποτε σχεδόν από τους επόμενους αντιπάλους θα μας έκοβε το δρόμο. Πόσο μάλλον η Μακάμπι.
Στην κατασταση που ειναι η ομάδα, θελουμε μήνα για να στρώσουμε αγωνιστικά και, κυρίως, ψυχολογικά. Πόσο μάλλον με αυτά τα άκυρα 3-4-3 που ακούω. Κονφερενς και πολύ μας πέφτει, γιατί πρέπει να περάσουμε τη Σλόβαν πρώτα. Που στα μάτια μου φαντάζει ηδη δύσκολο.
Το ξέρω, θα είναι πλήρης οικονομική καταστροφή το Κόνφερενς αλλά ας πρόσεχαν.
Για μένα ας αφήσουν μια φορά τα οικονομικά στην άκρη και να διαλέξουν διοργάνωση!!
Έτσι κι αλλιώς το πακέτο το καλό και το χλιδατο χάθηκε. Ασχέτως που θα γινόμασταν ο περίγελος της Ευρώπης!!
Eιναι ομαδα του λαου,Θεος σε ορισμενους,θρησκεια σε φανατικους,εχθρος σε οργισμενους!!
thrylos-fans emblem
Μια ομάδα δε μπορεί και δε πρέπει να «διαλέγει» παιχνίδια. Αν δεν είμαστε αρκετά καλοί για το ΤσΛ (που δεν είμαστε) τότε ας προσπαθήσουμε για το Γιουρόπα ή το Κονφερενς. Ας παίξουμε τη μπάλα μας κι ας καταλήξουμε όπου αξίζουμε να είμαστε.
Ο στόχος εννοείται ότι πρέπει να είναι η επιστροφή στα σαλόνια του ΤσΛ πάλι κάποια στιγμή. Προς το παρόν ξεκινάμε πάλι από το μηδέν. Από εκεί που μας παρέλαβε ο Μαρτινς πριν μερικά χρόνια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με ποια λογική θεωρούμε ότι η Μακαμπι θα αποκλειστέι απο τους Κυπριους? Εγω ποντάρω σε 2 νικες για τους Εβραίους