Πρωταθλητές Ελλάδος και Κυπελλούχοι Ευρώπης! Συγχαρητήρια στην ομαδαρα μας για την υπερεπιτυχημενη χρονιά!Οι δύο μεγαλύτεροι τίτλοι δικοί μας και τα λιμα στους υπόλοιπους
Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρωταθλητές Ελλάδος και Κυπελλούχοι Ευρώπης! Συγχαρητήρια στην ομαδαρα μας για την υπερεπιτυχημενη χρονιά!Οι δύο μεγαλύτεροι τίτλοι δικοί μας και τα λιμα στους υπόλοιπους
Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστούμε τον διαιτητή Μυλωνάκη που έφερε σε τέταρτο ματς τη σειρά και σηκώσαμε το 31ο μέσα στην Πυλαία![]()
![]()
![]()
![]()
O ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!
ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Ισοπέδωση ρε νιαμου!!!
Αφιερωμένη η τσαπου στο μνοπανο το ορκ το γμημενο ουγκανο που έβριζε τον Ινταλγκαρο και στην ερτ που άφηνε ανοιχτό το μικρόφωνο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!
Μπραβο ρε ομαδα,επιτυχημενη χρονια,μαγκας τζουλιανι τους πήρε τις καλες τις κούπες και τους άφησε τα λιμα...
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Αλμπέρτο Τζουλιάνι μπήκες και εσύ στο πάνθεον των μεγάλων προπονητων του Θρυλου
Τραβιτσα άρχοντα καλώς μας πηρες τα υπάρχοντα. Κάποτε ο πατερας σου μας έδωσε τίτλους ως προπονητης μας, τώρα ήρθε η σειρά σου
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Μπράβο στην ομαδα
Σουπερ επιτυχημενη χρονια
Μονο για την τεραστια ανατροπη με το βαζελο.
Μενει στην ιστορια
Πηραμε τους 2 μεγαλους τιτλους
Χασαμε τα μπρικια, αλλα οκ ειχαμε πολυ δυνατο ανταγωνισμο στην Ελλαδα
Μετα απο χρονια και παλι ειχαμε ομαδα ανταξια της ιστοριας μας φετος.
Και βεβαια, η ανταμοιβη ηταν μεγαλη ( ευρωπαικο και πρωταθλημα ).
Συγχαρητηρια σε ολους και του χρονου! ( δεν επαναπαυομαστε ).
ΧΩΡΟΣ ΤΙΜΗΣ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Μεγάλη άνετη ****** με πολλά Λλλλ.
Ο Αυτοκράτορας στο θρόνο του.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Η απονομή λογικά θα γίνει στο Ρέντη ε;
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Συγχαρητήρια στην ομάδα, η χρονιά κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη. Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό.![]()
It is well enough that people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning.
Μπράβο στην ομάδα για την φανταστική χρονιά .
Ευχαριστούμε για όλα .
Μπράβο σε όλους!
Σούπερ επιτυχημένη χρονιά!
Αν περνάμε και το κύπελλο Ελλάδας θα ήταν 100% αλλά σε μονά ματς όλα γίνονται!
Μπράβο ΘΡΥΛΕ!
Συγχαρητήρια στην ομάδα. Όταν το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι στα πολύ κάτω του, ευτυχώς μας ανυψώνει συστηματικώς το ηθικό το βόλεϊ, το μπάσκετ, το πόλο. Το 0-3 στη Θεσ/νικη ήταν απόλαυση.
never been too keen a timekeeper
Μπράβο στην ομάδα !
Ευτυχως μια χαρά απόψε !
Το άξιζαν παρότι στα δυο χαμένα τρόπαια νομίζω αδίκησαν ευατους.
Πήραν όμως ευρωπαϊκο οποτε έμειναν στην ιστορία.
Μπραβο στον Αυτοκρατορα του ελληνικου βολευ !!! Ετσι ηταν το σωστο 0-3 στο χαρισμενο κοτετσι τους !!!
H άφιξη των πρωταθλητών Ελλάδας στο Ρέντη
Καλά έκανε και πήγε ο κόσμος να τους συγχαρεί παρά το προχωρημένο της ώρας.
https://www.fosonline.gr/volleyball/...-merkoyri-pics
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Μπράβο σε όλους, επιτυχημένη χρονιά... Τζουλιάνι, Τράβιτσα, Παγένκ ευχάριστο που μένουν, Αν άλλαζα κάτι για του χρόνου θα ήταν διαγώνιο (όχι πως έχω παράπονο απ' τον Στερν), αλλά έναν "Σμιτ" θα τον ήθελα. Τρελοκουβανογερμανέ Ιντάλγκο έγραψες ιστορία. Μπράβο στον Κουμεντάκη, μεγάλο step up φέτος, και τον Τζιάβρα...
Μπράβο στον παιχταρά μας. Είναι σπάνιο να βγαίνει MVP του πρωταθλήματος κεντρικός και εμείς είμαστε τυχεροί που τον έχουμε
MVP του πρωταθλήματος της Volley League 2022-23 αναδείχθηκε ο Σλοβένος κεντρικός του Ολυμπιακού, Αλέν Παγένκ. Ο διεθνής μπλοκέρ, ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου στο δρόμο για την κατάκτηση του 31ου πρωταθλήματος, αλλά και του Challenge Cup, μπήκε στο «πάνθεον» με τους κορυφαίους στην ιστορία. Για το βραβείο του πολυτιμότερου, ο κεντρικός των «ερυθρόλευκων» εισέπραξε τις μισές ψήφους των 10 προπονητών των ομάδων της Volley League.
Ο Σλοβένος άσος του Ολυμπιακού, μάλιστα, έγινε ο πρώτος κεντρικός που κέρδισε τη συγκεκριμένη διάκριση, από το 1999 και την πρώτη χρονιά του θεσμού!
Ο Παγένκ δήλωσε: «Ειλικρινά, δεν το περίμενα. Είναι σπάνιο να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης ένας κεντρικός, ευχαριστώ τους προπονητές για αυτή την τιμή. Αφιερώνω τον τίτλο στους οπαδούς του Ολυμπιακού! Επίσης, στον προπονητή μου, στους συμπαίκτες μου, στο σταφ του Ολυμπιακού και στην οικογένεια μου, που με στήριξε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Το σημαντικότερο είναι, ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα και τον ευρωπαϊκό τίτλο. Τον τίτλο του MVP θα μπορούσε να τον κερδίσει οποιοσδήποτε συμπαίκτης μου. Εγώ παλεύω για κάθε μπάλα, σε κάθε φάση και αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Είμαι καλά εδώ, για αυτό και έμεινα και δεύτερο χρόνο».
Να σημειωθεί, ότι για το βραβείο του MVP του πρωταθλήματος, τους υπόλοιπους πέντε ψήφους πήραν τέσσερις αθλητές των Κυπελλούχων Ευρώπης και συγκεκριμένα, δύο ο Ντράγκαν Τράβιτσα και από μία ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο Δημήτρης Τζιάβρας και ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Για μερεμέτια καλέστε Ντράγκαν
https://www.instagram.com/p/Crx5yOds...eo_watch_again
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4